Elämääsi sopiva työ

Arkeesi sopiva työ, ruuhkavuosiisi sopiva työ, harrastuksiisi sopiva työ

ELÄMÄÄSI SOPIVA TYÖ

Elämä on hetkiä, elämä on nyt. Täydellinen yhdistelmä työtä ja vapaa-aikaa tarkoittaa, että molemmille on tilaa.

Jollekin sopiva työ voi tarkoittaa työn ja harrastuksen yhteensovittamista, toiselle aikaa perheen kanssa. Lapset, vanhemmat, ystävät, treenikaverit, lemmikit - keitä kaikkia elämääsi kuuluukaan, haluamme mahdollistaa sen, että työvuorot sopivat mukaan kuvioon.

Meille on tärkeää huomioida työntekijöidemme elämäntilanteet, kehittymistoiveet ja palautumistarpeet. Koska, kuten yksi pokkilaisista asiaa kuvailee: "Työ ei ole koko elämä, vaan osa sitä".

KUINKA ME SEN TEEMME?

Pokkaa tehdä paremmin - Kasva ja kehity

On tärkeää, että työ tuntuu merkitykselliseltä. Meillä Pirkanmaan Osuuskaupalla sinulla on aidosti mahdollisuuksia kehittyä ja vaikuttaa.

Palvelualan rautaisimmat ammattilaisetkaan eivät kyllästy, kun tarjolla on monipuolisia ja sopivan haasteellisia tehtäviä. Ja jos urasi on vielä alkupuolella, meiltä löydät erilaisia kasvupolkuja moniosaajaksi.

-S-Päällikkö-valmennusohjelman haku käynnistyy taas syksyllä. Pysy Kuulolla!

-Kannustamme työnkiertoon: Lue Marjutin tarina

-Elämääsi sopiva työ joustaa arjen mutkissa ja haaveissa: Tutustu Tarun, Azin ja Johannan arkeen

-Tylsistymään eläkkeelle? ”Ei kiitos”!: Tutustu Vuokon tarinaan

 


 

Sydäntä tehdä se yhdessä - Vaikuta työvuorojen suunnitteluun

Meillä työvuorojen sovittelu sujuu joustavasti tiimin kesken. Laajennamme jatkuvasti yhteisöllisen työvuorosuunnittelun toimintamallia, jossa työntekijät voivat entistä paremmin vaikuttaa työvuorojensa suunnitteluun.

Voit poimia vuoroja itse mobiilisovelluksella, sovittuja pelisääntöjä noudattaen.

-"Ei voi tietää, mikä sopii kenellekin": tutustu S-market Mäntän tarinaan

Tällaista on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu

Paremmat henkilöstöedut kuin osaat kuvitella

Pirkanmaan Osuuskaupan ylivertaiset henkilöstöedut mahdollistavat ravintolahetkiä ystävien tai perheen kesken, tukea arjen isompiin hankintoihin, matkustelua, muistoja ja paljon muuta.

Henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1900 toimipaikasta Bonuksen lisäksi ostoetua tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. 

Avoimet paikat ammattilaiselle

Meillä on töissä yli 3 000 ammattilaista, kaupan, ravintolan, erikoiskaupan, kauneuden sekä pankkitoiminnan alalla. Hei ammattilainen tai alanvaihtaja, meiltä löydät elämäntilanteeseesi sopivan työn, me perehdytämme ja valmennamme sinut uusiin tehtäviin.


 

Tutustu toimialoihimme ja arkeemme

Pirkanmaan Osuuskauppa toimii Pirkanmaalla 22 kunnan alueella yli 110 toimipaikassa. Me pokkilaiset palvelemme marketkaupan, matkailu- ja ravitsemiskaupan, tavaratalo- ja erikoistavarakaupan, liikennemyymälä- ja polttonestekaupan, erilaisten kauneuden ja hyvän olon palveluiden sekä asiakasomistaja- ja pankkipalveluiden parissa. Työntekijänämme pääset kartuttamaan arvokasta kokemusta ja osaamista urapolullasi - tervetuloa pokkilaiseksi.

Lue lisää pokkilaisten arjesta ja arvoista!

 

 


#elämääsisopivatyö