Työ kaupassa on monipuolista eikä yksikään työpäivä ole samanlainen. Asiakaskohtaamiset tuovat vaihtelua ja asiakkaan lausuma kiitos hyvästä palvelusta luo merkitystä. Työvuoro, jossa huomaat olevasi ylpeä kollegasta tai ne kerrat, kun sinä autat – ja sinua autetaan, luovat onnistumisen tunteita. Arkemme onnistumiset näkyvät myös houkuttelevina esillepanoina, palvelutiskillä saatuina ruoanlaittovinkeinä tai kassatyöntekijän hymynkareena. Työ on vuorotyötä kaikenikäisille osaajille ravitsemusalan konkareista aina työuraansa aloittaviin. Joustavat työajat mahdollistavat myös osa-aikaisen työskentelyn esimerkiksi opintojen ohessa.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Kurkkaa löytyisikö meiltä juuri sinulle sopiva työpaikka. 💚

TARJOAMME SINULLE

Elämääsi sopivan työn
Ylivertaiset henkilökunta­edut
Monipuolisia kasvupolkuja
Innostuneen ja kannustavan tiimin

TUTUSTU KAUPPOIHIMME

Kymmenen Prismaamme tarjoavat monipuolisia kaupan töitä ja kasvun mahdollisuuksia lähes 1500 pirkanmaalaiselle kaupan alan ammattilaiselle eri osastoilla ja rooleissa. Vuoden 2023 Suomen arvostetuimpien brändien listalla Prisma sijoittui seitsemänneksi, ainoana kaupanalan toimijana! Eikä syyttä, prismalaisillamme on vuodessa yli 12 miljoonaa asiakaskohtaamista.

Prismalaiset työskentelevät tiimeissä osastoittain. Meille on tärkeää, että asiakas kohtaa tuoreet ja herkulliset esillepanot. Siksi päivittäistavaraosastolla, kuten hedelmä- ja vihannesosastolla tai leipäosastolla työhösi kuuluu kuormanpurkua, hyllytystä ja asiakaspalvelua. Kassaosaston prismalaisemme keskittyvät palvelemaan asiakkaitamme joko pikakassoilla tai kassalinjastoissa tai avustavat Kerää ja skannaa –palvelun käytössä.

Prismojemme käyttötavaraosaston myyjät pääsevät toteuttamaan itseään harrastuneisuuden tai koulutuksen kautta. Osastoillamme sukelletaan muotiin, kodintekniikkaan, remontoitiin, puutarhaan ja pihaan tai urheilutuotteisiin.

1. Prisma on monipuolinen työpaikka, jossa on mahdollisuus kehittyä ja edetä uralla. Voit työskennellä esimerkiksi kassalla, päivittäistavaroiden, käyttötavaroiden tai Ruokatorin osastoilla, verkkokaupan keräilijänä, info- tai pankkipisteellä. Voit halutessasi työskennellä yhdellä osastolla tai tehdä monipuolisesti vuoroja eri osastoille. Kerro rohkeasti toiveistasi!

2. Työtä tehdään tiimissä, jossa apu, tuki ja kannustus on aina paikalla. Isommissakaan Prismoissa et ole yksin, kaveri on hetkessä vähintään korvanapin päässä. Joukossamme on eri-ikäisiä ihmisiä erilaisista taustoista ja erilaisilla kokemusvuosilla. Yhdessä luomme asiakkaille merkityksellisiä hetkiä.

3. Haluamme tarjota sinun elämäntilanteeseesi sopivaa työtä. Prismalaiset tekevät vuorotyötä, joka sopii eri elämäntilanteisiin. Huomioimme toiveesi työvuorojen suunnittelussa.

26 S-marketiamme tarjoavat monipuolisia kaupan töitä ja kodikkaita työympäristöjä lähes 700 pokkilaiselle ympäri Pirkanmaan. Päivittäistavaroiden eli ruokatuotteiden ja arjen käyttötavaroiden lisäksi useista S-marketeistamme löytyy myös Ruokatorin tai Postin palvelupisteet. S-marketissa kasvat kaupan todelliseksi moniammattilaiseksi.

S-marketissa työskennellessäsi kohtaat monenlaisia ihmisiä ja pääset vaikuttamaan heidän arkeensa joka päivä. Asiakkaiden kanssa jutteleminen ja heidän auttamisensa onkin työpäivissä parasta. S-marketit tunnetaan lämminhenkisinä kohtaamispaikkoina.

1. Arki S-marketissa on monipuolista ja vaihtelevaa. Meille on tärkeää, että asiakas kohtaa tuoreet ja herkulliset esillepanot, joita pääset rakentamaan. S-marketlaisena olet tiimipelaajana tuomassa parasta palvelua ympäri Pirkanmaata – alueen monipuolisessa ruokakaupassa.

2. Tutuksi tullut tiimi auttaa, tukee ja kannustaa toisiaan. S-marketlaisten yhteishengestä kertoo esimerkiksi unelmien työvaatteiden suunnittelu.

3. Tiiminä onnistutte uudistetuissa puitteissa. S-marketeissa työskennellään usein sekä kassalla että osastolla. Voit kasvattaa osaamistasi myös vastuurooleihin, vaikkapa vuorovastaavaksi. Tärkeä osa asiakaskokemusta, työssä viihtymistä ja sujuvaa arkea ovat modernit tilat - olemmekin uudistaneet Pirkanmaan S-market-verkostomme.

4. Varmistamme, että työ- ja vapaa-aikasi pysyvät tasapainossa. Tärkeä osa työtyytyväisyyttä on elämääsi sopiva työ, jota kehitämme parhaillaan yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Siinä työntekijät pääsevät yhteistyössä työvuorosuunnittelutiimin kanssa suunnittelemaan omia työvuorojaan ja sovittamaan niitä omaan arkeensa.

Pienet mutta pippuriset 33 Sale-myymäläämme ovat usein oman kaupunkikorttelinsa tai maalaistaajamansa sydämiä, jossa tutut vakioasiakkaat ja salelaisemme muodostavat aktiivisen ja yhteen hitsautuneen yhteisön.

Salessa pääset kehittymään todelliseksi kaupan moniosaajaksi erilaisten työtehtävien kautta. Meidän porukka on tunnettu vahvasta Saletisti onnistuu –asenteestaan. Emme siis pelkää kokeilla uutta – tästä esimerkkinä ovat symppikset Sale-robottimme.

1. Salelaiset ovat arjen supersankareita. Voit olla hyllyttämässä tuotteita, purkamassa toimituksia, palvelemassa asiakkaita hyllyväleissä tai kassalla. Työvuoroosi kuuluu lisäksi veikkauspalveluiden myynti sekä mahdollisesti Postin palvelut. Salessa päivät eivät ole samanlaisia.

2. Itsenäinen työ hyvän tiimin tuella. Pienessä ja yhteenhitsautuneessa tiimissä jokainen tukee toista.  Salen sydämenä ovat moniosaajat, joilla on asennetta ja intoa työskennellä vuoroissa toisinaan myös yksin.

3. Tuttujen asiakkaiden kohtaaminen on antoisaa. Asiakaspalvelu on tärkeä osa salelaisten päivää.  Tärkeä osa asiakaskokemusta, työssä viihtymistä ja sujuvaa arkea ovat modernit tilat - olemmekin uudistaneet Pirkanmaan Sale-verkostomme.

4. Salessa kasvat kaupan moniosaajaksi, kartutat asiakaspalvelukokemusta ja kehität ihmistuntemusta – taitoja, joista hyödyt myöhemmissäkin työurasi vaiheissa.

Sokos on Tampereen ydinkeskustassa sijaitseva ikoninen muodin, kauneuden, sisustamisen ja herkuttelun ostospaikka. Sokoksella tarjoamme asiakkaille elämyksiä, inspiraatiota ja laatua. Muodin ja kauneuden edelläkävijänä luomme trendejä ja uudistamme valikoimaamme jatkuvasti. Suomessa on 20 Sokosta.

Tärkeä osa palvelukokonaisuutta ovat Prisma Hämeenkatu, katutason kahvila Bacaro Doppio, neljännen kerroksen ravintola ja monet muut oheispalvelut. Sokoksen katon alla työskentelee reilu 200 kauneuden, hyvinvoinnin ja ruoan ammattilaista. Meillä viihdyt, jos olet rohkea, asiakaslähtöinen ja innokas oppimaan uutta.

1. Sokoksella pääset kehittämään omaan muodin ja kauneuden osaamistasi asiakasta auttaen. Asiakkaat tulevat Sokokselle löytämään oman tyylinsä, inspiroitumaan, ilahtumaan ja viettämään aikaa - ja tämä on ammattilaisillemme kunnia-asia. Sokoslaisena pääset käyttämään luovuutta näyttävien esillepanojen rakentamisessa, samalla varastosta ja tilauksista huolehtien.

2. Olemme aidosti ylpeitä ihmisistä ympärillämme. Arvostamme ammatillista osaamistasi muodin, kauneuden, kodin tai ruoan parissa ja tarjoamme avuksesi ammattitaitoiset työkaverit. Saat vastuuta ja näytön paikkoja, monipuolisia haasteita sekä mahdollisuuksia ammatillisen osaamisesi syventämiseen. Voit vaihtaa työtehtäviä tai erikoisalaasi oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

3. Olemme hyvän fiiliksen työpaikka, jossa työskentelet osana toisiaan tukevaa ja auttavaa tiimiä. Meille hyvä asiakas- ja työntekijäkokemus on sydämen asia.

TYÖT TUTUIKSI

Myyjän työtehtäviin kuuluu hyllytystyö, kassatyöskentely, myymälän siisteydestä huolehtiminen sekä tärkeimpänä laadukas asiakkaiden palveleminen. Tehtävänkuva vaihtelee toimipaikan mukaan.

Pienissä Sale-myymälöissä myyjän tehtävät sisältävät sekä kassatyöskentelyä että kuormanpurku- ja hyllytystyötä. Työhön kuuluu lisäksi veikkauspalveluiden myynti sekä mahdolliset Postin palvelut. Sale on paikka ruokakaupan moniosaajalle tai tulevalle sellaiselle, joka on valmis työskentelemään myös yksin.

Kokoluokaltaan keskisuuret S-marketit tarjoavat monipuolisia ruokakaupan työtehtäviä niin kassa- kuin päivittäistavaraosastolla. Useissa S-marketeissa on Ruokatori -palvelupiste, jossa myyjät valmistavat ja myyvät asiakkaillemme tuoreita ruokatuotteita. Muutamasta S-marketista löytyy lisäksi myös postipisteitä.

Suuret Prisma-hypermarketit työllistävät yli sadan hengen tiimejä.

Päivittäistavaraosasto on paikka myyjälle, joka pitää nopeatempoisesta ja fyysisestä kuormanpurku- ja hyllytystyöstä sekä usein jo aikaisin aamulla alkavista työvuoroista. Päivittäistavaraosastolla asiakaskohtaamisia on päivän aikaan paljon ja onkin tärkeää, että kiireenkin keskellä asiakas huomioidaan ja häntä tervehditään sekä myös autetaan tarvittaessa.

Kassaosastolla myyjät vastaavat ripeästä ja laadukkaasta asiakaspalvelusta sekä tarkasta rahaliikenteestä. Kassaosaston myyjät pitävät huolen siitä, että asiakkaalle jää positiivinen viimeinen kohtaaminen mieleensä ostosreissun päätteeksi. Veikkaus-, toto- ja postiasioissa palvelevat infopisteen myyjät.

Käyttötavaraosastolla myyjän onnistumista edistää laaja kiinnostus osaston valikoimaa sekä myynnillistä asiakaspalvelutyötä kohtaan. Prismojemme käyttötavaraosastot sisältävät laajan valikoiman tuotteita, kuten vaatteita, rakennus- ja remontointitarvikkeita, viihdettä ja kodintekniikkaa, urheiluvälineitä sekä puutarha- ja pihatuotteita, joten uuden oppimista ja osaamisen laajentamista kuuluu arkeen paljolti. Työssä käytetään päivittäin useita eri sähköisiä järjestelmiä, joihin perehdytetään työpaikalla.

 

Myyjiemme palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

PALKKAUS JA MONIPUOLISET  EDUT

Palkkauksessa noudatamme  Kaupan alaa koskevaa työehtosopimusta. Koko henkilökuntamme on tulospalkkauksen piirissä. Vastuutehtäviin kuuluu lisäksi tehtäväkohtainen vastuulisä tai erikseen määritelty palkkaryhmä.

Kaupassa käynti ja ravintolassa syöminen on ässäläisille aina halvempaa. Laajat ja kattavat henkilökuntaetumme ovat Suomen parhaat. Henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1900 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. 

MINÄ POKKILAISENA

Kysyimme pokkilaisilta, mikä Pirkanmaan Osuuskaupassa on parasta. Vastauksissa korostuivat yhteisöllisyys ja me-henki, työn merkityksellisyys sekä monipuoliset mahdollisuudet ammattitaidon ja osaamisen laajentamisessa. Kiitosta Pokille annettiin myös vastuullisuudesta: Pirkanmaan Osuuskauppa on turvallinen, vakaa ja vastuullinen työnantaja, joka huolehtii ja välittää työntekijöistään, kohtelee työntekijöitä tasapuolisesti ja kuuntelee henkilöstöä päätöksiä tehtäessä.

USEIN KYSYTTYÄ

Tarvitset hygieniapassin, mikäli käsittelet työssäsi pakkaamattomia elintarvikkeita ja työskentelet esimerkiksi myymälän Ruokatorilla.

Mikäli sinulla ei ole vielä hygieniapassia, tarjoamme sinulle mahdollisuuden suorittaa sellaisen. Hygieniapassi täytyy hankkia kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Kaupan alan koulutus on sinulle eduksi (esim. merkonomi), mutta emme edellytä sitä. Tärkeintä meille on aito kiinnostus kaupan alaa ja hyvää palvelua kohtaan.

Lisätietoja saat tarvittaessa rekrytoinnistamme: rekrytointi.pirkanmaa@sok.fi

 

Palvelemme asiakkaitamme laajoin aukioloajoin, joten myös vuoromme ovat vaihtelevia.

PYSY MUKANA ARJESSAMME

#pokkaajasydäntä