TAVOITTEENA ELÄMÄÄSI SOPIVA TYÖ

Tahtotilanamme on tarjota juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivaa työtä - oli tavoitteenasi sitten kokoaikainen päätyö tai osa-aikatyö vaikkapa opiskelun ohella. Meillä työskentelee myös työuransa viimeisiä vuosia viettäviä, joille osa-aikainen työ on mahdollistanut sopivan työn ja vapaa-ajan tasapainon. 

PALKKAUS

Työsuhteeseen liittyviä asioita, kuten palkkausta, säätelevät lait ja kunkin alan työehtosopimukset. Pirkanmaan Osuuskaupassa noudatettavat työehtosopimukset ovat kaupan sekä  matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevat työehtosopimukset. Palkan määrään vaikuttaa työtehtävät, koulutus, palvelusvuodet sekä maksettavat lisät. Tämän vuoksi on tärkeää, että nämä asiat käydään läpi ennen työsopimuksen tekoa.  

Työntekijän kanssa tehdään aina kirjallinen, sähköisesti työntekijän ja esihenkilön allekirjoittama työsopimus, jossa sovitaan palkan lisäksi muista työsuhteen ehdoista sekä työtehtävästä, viikkotyöajasta ja koeajan pituudesta. 

Pirkanmaan Osuuskaupassa kaikki työntekijät ovat tulospalkkauksen piirissä.

Tutustu esimerkkeihin palkkauksesta eri työnkuvissa alta.

Esimerkki 1. Osa-aikainen myyjä (30 h/vko) B1, muu Suomi (3. kokemusvuosi)

Tuntipalkka 12.12 €/t-13.76€/t. Haitari on ilmoitettu 1. ja 8. kokemusvuoden mukaan.

€/t
Yhteensä
Työtunnit 
120t
12.56
1507,2
Sunnuntaityö 
12 t
12.56
150,72
Iltalisä 
(ma-pe ja su 18-24) 
18t
4,00
72,00
Lauantailisä 
(la 13-24) 
12t
5,27
63,24
1 793,16*

 

Esimerkki 2. Osa-aikainen tarjoilija (90h/3vkoa) , palkkaryhmä 4. (yli 2 v. kokemusta). Työ sisältää anniskelua.

 
€/t
Yhteensä
Työtunnit 
132 t
13,13
1733,16
Sunnuntailisä 
18 t
13,13
236,34
Iltalisä 
62 t
1,33
82,46
2051,96*

Esimerkki 3. ABC palveluvastaava, kokoaikainen (112,5 h/3vkoa) (0-2 v esihenkilökokemusta) kuukausipalkka 2232,30 €/kk* bruttona, sisältäen vastuulisän 5%. Lisäksi mahdolliset vuorokohtaiset lisät. Vastuulisä maksetaan koeajan jälkeen.

Esimerkki 4. Tiimivastaavan kakkonen tai palveluvastaava, Prisma, kokoaikainen (37,5 h/vko) kuukausipalkka 2035,95–2312,10 €/kk*, sisältäen 5 % vastuulisän. Haitari on ilmoitettu 1. ja 8. kokemusvuoden mukaan.

*Bruttopalkasta vähennetään henkilökohtaisen veroprosentin mukaan palkasta maksettavat verot sekä muut lakisääteiset maksut, kuten työntekijän eläkevakuutus ja työttömyysvakuutusmaksu.

Lisätietoja palkkauksesta:

Kaupan alan työehtosopimus

MaRan työehtosopimus

Rekrytoinnistamme sähköpostitse: rekrytointi.pirkanmaa@sok.fi

Tasoittumisjärjestelmä

Osa-aikaisten työntekijöiden kohdalla on ilmoitettu tasoittumisjakson sisällä toteutuva keskimääräinen sovittu viikkotuntimäärä.

Pirkanmaan Osuuskaupassa on käytössä kaupan alalla 12 viikon tasoittumisjakso osa-aikaisille työntekijöille. Sovittu keskimääräinen viikkotyöaika toteutuu 12 viikon tasoittumisjakson aikana.

Majoitus- ja ravitsemisalalla osa-aikaisten työntekijöiden tasoittumisjakso on 1 vuosi. Määräaikaisissa työsuhteissa tarkastelu tehdään työsuhteen keston mukaan. MaRan kokoaikaisten työntekijöiden tasoittumisjakso on 18 viikkoa.

Vähimmäistyöaika ei siis välttämättä toteudu jokaisessa viikkojaksossa, vaan tasoittumisjakson sisällä.

YLIVOIMAISET HENKILÖKUNTAEDUT

Meillä saat kattavan perehdytyksen ja olet laajan työterveyspalvelun, monipuolisten S-ryhmän henkilöstöetujen ja tulospalkkausjärjestelmän piirissä. Pokkilaisena saat S-ryhmän yli 1900 toimipaikasta Bonuksen lisäksi ostoetua. Henkilöstömme saa myös Epassi-etuuden* sekä alennuksia erilaisiin hyvinvointipalveluihin, vapaa-ajan harrastuksiin ja matkustamiseen. Lisäksi S-ryhmän partnerit tarjoavat etuja s-ryhmäläisille.  

Tuemme henkilökuntamme hyvinvointia ja tarjoamme mahdollisuuksia kasvuun ja kehittymiseen. Tarjoamme valmennuksia muun muassa myyjille, asiantuntijoille sekä esihenkilöille Jollas Instituutin kautta. Työpaikkamme on tutkitusti yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. 

*käytettävissä neljän kuukauden työskentelyn jälkeen.

 

Ostoedut kaupoissa ja ravintoloissa  

Saat Bonuksen lisäksi henkilökunta-alennuksen S-ryhmän toimipaikoista S-Etukortilla maksaessasi. Edun suuruus toimipaikasta ja tuotteesta riippuen 3-25 %, esim. kaikissa S-ryhmän ravintoloissa edun suuruus on -25 %. Etu on käytettävissä kaikkialla Suomessa: alennusta saa S-ryhmän ruokakaupoista, liikennemyymälöistä, tavarataloista, rautakaupoista, hotelleista, ravintoloista, autokaupoista ja pankkipalveluista. Ostoedut saa myös samassa taloudessa ja postiosoitteessa asuvat perheenjäsenet. 

Edulliset kotimaan hotelliyöpymiset 

Pokkilaisena saat henkilökuntahintaiset majoitukset Sokos Hotelleissa ja Radisson Blu-hotelleissa kaikkialla Suomessa. 

Palveluja hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen 

Pokkilaisten hyvinvoinnista pidetään huolta Terveystalon tarjoamilla työterveyspalveluilla, arkijohtamista ja ergonomiaa kehittämällä sekä aktiivisella varhaisella tuella. Hyvinvointisi edistämiseksi tuemme työjalkineiden hankintaa sekä tarjoamme alennuksia erilaisiin hyvinvointipalveluihin, hammashoitoon ja silmälasihankintoihin. 

 

S-Pankin tarjoamat henkilöstöedut  

Pokkilaisena sinä ja samaan asiakasomistajatalouteen kuuluvat perheenjäsenesi pääsette hyötymään S-Pankin tarjoamista henkilöstöeduista sekä saatte alennuksia kumppaniemme tarjoamista vakuutuksista.

Monipuoliset ja monialaiset koulutus- ja etenemismahdollisuudet  

Meillä saat kattavan perehdytyksen sekä tarjoamme mahdollisuuksia kasvuun ja kehittymiseen. Tarjoamme valmennuksia muun muassa myyjille, asiantuntijoille sekä esihenkilöille Jollas Instituutin kautta. 

Liikuntaharrastusten ja kulttuurin tukeminen

Epassi-etuus sekä alennuksia erilaisiin palveluihin, esimerkiksi edullisia elokuvalippuja.

 

Tukea kotimaan lomailuun

Hotellietujen lisäksi pokkilaisilla on käytössä vuokramökkejä Kuusamossa sekä alennuksia risteilylipuista ja auton vuokrauksesta. 

PYSY MUKANA ARJESSAMME

#pokkaajasydäntä