Liity asiakasomistajaksi


Nyt jos koskaan kannattaa liittyä Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajaksi! Kuukausittain tilille kilisevien bonuseurojen lisäksi saat asiakasomistajana käyttöösi myös roimasti rahanarvoisia liittymisetuja.

Saat nämä edut, kun maksat liittyessäsi täyden osuusmaksun:

  • 30 € ostosrahaa Prismaan, S-marketiin tai Saleen
  • 15 € ostosrahaa La Famigliaan, Puistoon, Sokos4 Ravintolamaailmaan tai ABC-ravintoloihin
  • 25 % alennus yhdestä muodin, kodin tai kauneuden tuotteesta Sokoksella tai Sokos Emotion -myymälöissä
  • Ilmainen ABC Carwash Premium-pesu (ABC Kolmenkulma, ABC Teivo, ABC Toijala, Liikenneasema Häijää tai Liikenneasema Viinikka)
  • Lisäetu digiliittyjälle: Ilmainen asiakasomistajakuohuviinipullo (myös alkoholiton): Bacaro Doppio, Hovipoika, La Famiglia, Las Palmas, Puisto tai Sokos4 Ravintolamaailma.

Tutustu ehtoihin täällä.

Kun liityt verkossa, sinulla tulee olla suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit varata ajan liittymistä varten täältä. Ota mukaasi asiakaspalvelupisteelle kuvallinen, voimassaoleva passi tai henkilökortti.

Monta hyvää syytä liittyä:

Bonusta jopa 5 % 

Me emme jakele pisteitä, me jaamme Bonusta – siis rahaa pankkitilillesi. Voit saada jopa 5 % rahaa takaisin ostoistasi ja vielä 0,5 % päälle maksamalla S-Etukortti Visalla.

Kaikki S-mobiilissa

S-mobiililla seuraat bonuskertymääsi, löydät lähimmät toimipaikat ja parhaat edut. Lisäksi sovelluksesta löytyy myös S-Etukorttisi ja S-Pankin kattavat pankkipalvelut.

Bonusta ympäri Suomen

Saat Bonusta keskittämällä S-ryhmän ja kumppaneiden yli 2000 toimipaikkaan ympäri Suomen.

Saat edut S-mobiiliin

Liittymisedut koskevat vain Pirkanmaan Osuuskaupan toimipaikkoja ja ne tulevat käytettäväksi S-mobiiliin. Liittymisedut koskevat uusia, ensimmäistä kertaa Pirkanmaan Osuuskaupan jäseniksi liittyviä henkilöitä, jotka perustavat oman asiakasomistajatalouden, asuvat Pirkanmaan Osuuskaupan toimialueella (vakituinen osoite) ja maksavat liittymishetkellä täyden 100 euron osuusmaksun. Edut ovat voimassa myös, jos asiakas siirtää täyteen maksetun jäsenyyden toisesta osuuskaupasta Pirkanmaan Osuuskauppaan ja muut edellytykset edun saamiselle täyttyvät. Liittymisessä ei ole ikärajaa. Liittymisedut voi käyttää vain kerran, eikä niitä voi muuttaa rahaksi tai lahjakorteiksi. Edut toteutetaan S-mobiilikuponkeina, jotka saa käyttöön lataamalla S-mobiili-sovelluksen. Liittymisetuina annetut mobiilikupongit poistuvat käytöstä, mikäli jäsen muuttaa pois Pirkanmaan Osuuskaupan toimialueelta.

Kampanja-aika ja etujen voimassaolo

Kampanja on voimassa 1.5.-31.8.2024. Edut tulee käyttää 2 kuukauden sisällä liittymisestä. HUOM! Mikäli olet merkinnyt tietoihisi Analytiikan, profiloinnin ja asiakasryhmittelyn kiellon tai Tuotetasoisen ostotiedon käsittelyn kiellon, liittymisedut eivät tule näkyviin S-mobiilissa. Kiellot voit poistaa S-mobiilissa ja S-käyttäjätilillä. Eston poistamisen jälkeen edut tulevat näkyviin muutaman päivän sisällä.

S-mobiilissa etukupongit löytyvät klikkaamalla alareunasta "S-Etukortti". Kaikki etukupongit näkee klikkaamalla Etuja sinulle -otsikon vierestä "Näytä kaikki" -painiketta.