Pirkanmaan Osuuskauppa toimii Pirkanmaalla 22 kunnan alueella ja työllistämme 3000 palvelualan ammattilaista yli 110 toimipaikassa. Me pokkilaiset palvelemme marketkaupan, matkailu- ja ravitsemiskaupan, tavaratalo- ja erikoistavarakaupan, liikennemyymälä- ja polttonestekaupan, erilaisten kauneuden ja hyvän olon palveluiden sekä asiakasomistaja- ja pankkipalveluiden parissa.  Työntekijänämme pääset kartuttamaan arvokasta kokemusta ja osaamista urapolullasi - tervetuloa pokkilaiseksi!  

AVOIMET TYÖPAIKAT

Haemme jatkuvasti uusia osaajia esimerkiksi myyjän, ravintolatyöntekijän, liikennemyymälätyöntekijän, kokin, tarjoilijan, parturi-kampaajan, kosmetiikkamyyjän, floristin ja S-Pankin palvelumyyjän työtehtäviin.

Kurkkaa löytyisikö meiltä juuri sinulle sopiva työpaikka. 💚

MONIPUOLISET MAHDOLLISUUDET

MINÄ POKKILAISENA

Kysyimme pokkilaisilta, mikä Pirkanmaan Osuuskaupassa on parasta. Vastauksissa korostuivat yhteisöllisyys ja me-henki, työn merkityksellisyys sekä monipuoliset mahdollisuudet ammattitaidon ja osaamisen laajentamisessa. Kiitosta Pokille annettiin myös vastuullisuudesta: Pirkanmaan Osuuskauppa on turvallinen, vakaa ja vastuullinen työnantaja, joka huolehtii ja välittää työntekijöistään, kohtelee työntekijöitä tasapuolisesti ja kuuntelee henkilöstöä päätöksiä tehtäessä. 

POK LUKUINA

Luvut 31.12.2023

PALKKAUS JA KATTAVAT EDUT

Palkkauksessa noudatamme kaupan sekä matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevia työehtosopimuksia. Koko henkilökuntamme on tulospalkkauksen piirissä. Vastuutehtäviin kuuluu lisäksi tehtäväkohtainen vastuulisä tai erikseen määritelty palkkaryhmä.

Kaupassa käynti ja ravintolassa syöminen on ässäläisille aina halvempaa. Laajat ja kattavat henkilökuntaetumme ovat Suomen parhaat. Henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1900 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. 

TODISTETUSTI POKKAA JA SYDÄNTÄ

Vuoden 2022 työyhteisötutkimuksemme mukaan noin 90% pokkilaisista on valmiita suosittelemaan meitä työnantajana!

Meidät on palkittu vuodesta 2016 alkaen Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella.

PYSY MUKANA ARJESSAMME

OTA YHTEYTTÄ 

Rekrytointitiimin tavoitat sähköpostitse rekrytointi.pirkanmaa@sok.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Muut yrityksemme yhteystiedot löydät täältä.

#pokkaajasydäntä