Sale-pyörä

Saletisti kivoin tapa kokea kesä-Tampere

Sale-pyörä-verkostoon kuuluu yhteensä noin 700 pyörää ja 95 asemaa keskustassa, Härmälässä, Kaupissa, Hakametsässä ja Hervannassa. Tälle kaudelle tehtyjä parannuksia:

  • Uusi sovellus: Sale-pyörien käyttöä varten tarvitset Tampereen kaupunkipyörät -sovelluksen. Sovellus on tutusta nimestään huolimatta täysin uusi, joten se tulee ladata puhelimeen uudestaan, vaikka kauden 2021 sovellus olisikin jo ladattuna. Vanhan sovelluksen voi poistaa.
  • Isompi asemaverkosto: Sale-pyörät ovat tänä vuonna yhä useamman kaupunkilaisen käytettävissä, sillä asemaverkostoa on laajennettu Hervantaan sekä keskustan ja Hervannan välille. Viime kauden asemat keskusta-alueella, Härmälässä, Kaupissa ja Hakametsässä pysyvät pääosin ennallaan. Kokonaisuudessaan kaupunkipyöräasemia on tänä kesänä jopa 95.
  • Edullisempi hinnoittelu: Jatkossa matkan teko on rennompaa, sillä peruskäyttöaika pitenee puolesta tunnista 45 minuuttiin. Uutena, edullisena hinnoittelumallina on kuukauden käyttöoikeus, joka maksaa seitsemän euroa. Päivähintaa on alennettu neljään euroon ja koko kauden kestävä käyttömaksu pysyy 25 eurossa. Lisämaksujen hinnoittelu ja maksimikäyttöaika säilyvät ennallaan.

Kaupunkipyöräjärjestelmästä vastaa Tampereen kaupunki. Pirkanmaan Osuuskauppa on Sale-brändillään kaupunkipyöräjärjestelmän brändäys-, markkinointi- ja mainoskumppani.

Kaupunkipyörän hinnasto

4 €/päivä (24 h)
7 €/kuukausi (30 vrk)
25 €/kausi (15.4.–31.10.)

Kaikki vaihtoehdot sisältävät rajattoman määrän korkeintaan 45 min matkoja. Käyttöoikeus on voimassa heti maksuhetkestä alkaen.

Jos haluat ajaa pyörällä ilman lisämaksuja pidempään kuin 45 minuuttia, palauta pyörä asemalle ja kuittaa matka lopetetuksi sovelluksessa. Voit aloittaa uuden matkan samalla tai eri pyörällä. Matkan jälkeen palauta pyörä mille tahansa kaupunkipyöräasemalle.Jos käytät pyörää yli 45 minuuttia, maksukortiltasi veloitetaan hinnaston mukainen lisämaksu. Pyörän enimmäiskäyttöaika kerrallaan on 5 tuntia. Tämän yli menevästä ajasta peritään 80 euron viivästymismaksu.

Käyttäjä voi ottaa käyttöön vain yhden kaupunkipyörän kerrallaan. Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä erikseen ja hankkia oma käyttöoikeus.

Tutustu tarkempiin ohjeisiin ja lisätietoihin osoitteessa nysse.fi/kaupunkipyorat.

Ongelmatilanteet

Kaikissa vahinko- ja ongelmatilanteissa auttaa asiakaspalvelu (ks. seuraava kohta), johon saa yhteyden puhelimitse tai sähköpostilla. Jos kyseessä on hätätilanne ja poliisia tai ambulanssia tarvitaan kiireellisesti paikalle, soita yleiseen hätänumeroon 112. Ilmoita tämän jälkeen tapahtuneesta asiakaspalveluun. Jos pyörä varastetaan, tapahtuneesta tulee ilmoittaa heti asiakaspalveluun ja poliisille.

Kaupunkipyörien asiakaspalvelu

Ma–pe 8–18, la–su 10–15
Puh. 010 309 4232