Sale-pyörä


Kiitos kaudesta – nähdään taas ensi vuonna!

Sale-pyörä-verkostoon kuuluu yhteensä noin 700 kaupunkipyörää ja 110 kaupunkipyöräasemaa keskustassa, Härmälässä, Nekalassa, Kaupissa, Kalevassa, Muotialassa, Turtolassa, Hallilassa ja Hervannassa.

Kaupunkipyöräjärjestelmästä vastaa Tampereen kaupunki. Pirkanmaan Osuuskauppa on Sale-brändillään kaupunkipyöräjärjestelmän brändäys-, markkinointi- ja mainoskumppani.

 

Kaupunkipyörän hinnasto

5 €/päivä (24 h)
10 €/kuukausi (30 vrk)
Tarjous: koko loppukausi nyt 10 € (21.8.–31.10.)

Kaikki vaihtoehdot sisältävät rajattoman määrän korkeintaan 60 min matkoja. Käyttöoikeus on voimassa heti maksuhetkestä alkaen.

Jos haluat ajaa pyörällä ilman lisämaksuja pidempään kuin 60 minuuttia, palauta pyörä asemalle ja kuittaa matka lopetetuksi sovelluksessa. Voit aloittaa uuden matkan samalla tai eri pyörällä. Matkan jälkeen palauta pyörä mille tahansa kaupunkipyöräasemalle. Jos käytät pyörää yli 60 minuuttia, maksukortiltasi veloitetaan hinnaston mukainen lisämaksu. Pyörän enimmäiskäyttöaika kerrallaan on 5 tuntia. Tämän yli menevästä ajasta peritään 80 euron viivästymismaksu.

Käyttäjä voi ottaa käyttöön vain yhden kaupunkipyörän kerrallaan. Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä erikseen ja hankkia oma käyttöoikeus.

Tutustu tarkempiin ohjeisiin ja lisätietoihin osoitteessa nysse.fi/kaupunkipyorat.

Ongelmatilanteet

Kaikissa vahinko- ja ongelmatilanteissa auttaa asiakaspalvelu (ks. seuraava kohta), johon saa yhteyden puhelimitse tai sähköpostilla. Jos kyseessä on hätätilanne ja poliisia tai ambulanssia tarvitaan kiireellisesti paikalle, soita yleiseen hätänumeroon 112. Ilmoita tämän jälkeen tapahtuneesta asiakaspalveluun. Jos pyörä varastetaan, tapahtuneesta tulee ilmoittaa heti asiakaspalveluun ja poliisille.

Usein kysytyt kysymykset & asiakaspalvelu

Katso vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin ja asiakaspalvelun yhteystiedot osoitteesta nysse.fi/usein-kysyttya

Asiakaspalvelu
Puh. 03 4109 1001
Ma–pe 8–18, la–su 10–15

Puhelut ja jonotus ovat maksullisia (mpm/pvm).