Sale-pyörä


Saletisti kivoin tapa kokea kesä-Tampere

Sale-pyörä-verkostoon kuuluu yhteensä noin 700 pyörää ja 113 asemaa, jotka sijaitsevat keskustan lisäksi muun Pispalasta Härmälään, Linnainmaalta Hervantaan ja Rauhaniemestä Annalaan. Kaudelle 2024 tehtyjä parannuksia:

  • Uusi entistä parempi sovellus: Sale-pyörien käyttöä varten tarvitset Tampereen kaupunkipyörät -sovelluksen. Sovellus on tutusta nimestään huolimatta täysin uusi, joten se tulee ladata puhelimeen uudestaan, vaikka kauden 2023 sovellus olisikin jo ladattuna. Vanhan sovelluksen voi poistaa.
  • Isompi asemaverkosto – saunapääkaupungin kunniaksi asema nyt myös Rajaportin saunalla: Sale-pyörät ovat tänä vuonna yhä useamman kaupunkilaisen käytettävissä, sillä asemaverkostoa on laajennettu Rajaportin saunalle, Kaupin Urheilupuistoon ja Hämeenpuistoon. Kauden aikana uusi pyöräasema avataan myös Rongankadulle. Kokonaisuudessaan kaupunkipyöräasemia on tänä kesänä jopa 113.
  • Aurinkoenergialla toimivat lukot: Kaupunkipyöriin on asennettu uudet helppokäyttöiset lukot, jotka saavat virtaa kaupunkipyörien koreihin asennetuista aurinkopaneeleista. Samalla pyöristä on poistettu lukitusvaijerit.
  • Mahdollisuus työnantajan tarjoamaan Sale-pyörä-etuun: Yrityksillä ja organisaatiolla on nyt mahdollisuus tilata työntekijöilleen kaupunkipyörien käyttöoikeuksia. Yrityksille myytävät käyttöoikeudet ovat saman pituisia ja hintaisia kuin muutkin käyttöoikeudet. Tilaukset tehdään Nyssen verkkosivujen kautta. Työnantajan tarjoama kaupunkipyöräetu on verovapaa luontoisetu työmatkaedun tapaan.

Kaupunkipyöräjärjestelmästä vastaa Tampereen kaupunki. Pirkanmaan Osuuskauppa on Sale-brändillään kaupunkipyöräjärjestelmän brändäys-, markkinointi- ja mainoskumppani.

Lue lisää uudistuksista ja Sale-pyörien käyttöönotosta osoitteessa nysse.fi/kaupunkipyorat.

Lataa sovellus:

Google Play ›
App Store ›

Kaupunkipyörähinnasto

5 €/päivä (24 h)
10 €/kuukausi (30 vrk)
30 €/kausi (15.4.–31.10.)

Kaikki vaihtoehdot sisältävät rajattoman määrän korkeintaan 60 minuutin matkoja.

🚴‍♀️ Jos käytät pyörää yli 60 minuuttia yhtäjaksoisesti, sinulta veloitetaan lisämaksu 1 € jokaiselta alkavalta 30 minuutilta.

🚴‍♀️ Pyörän enimmäiskäyttöaika kerrallaan on 5 tuntia. Jos aika ylittyy, veloitetaan 80 euron viivästymismaksu.

Käyttöoikeus on saatavilla heti ostohetkestä alkaen. Käyttöoikeuteen sisältyvä aika alkaa kuitenkin kulua vasta, kun kaupunkipyörän ottaa käyttöön ensimmäisen kerran.

Käyttäjä voi ottaa käyttöön vain yhden kaupunkipyörän kerrallaan. Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä erikseen ja hankkia oma käyttöoikeus.

Tutustu tarkempiin ohjeisiin ja lisätietoihin osoitteessa nysse.fi/kaupunkipyorat.

Lataa sovellus:

Google Play ›
App Store ›

Ongelmatilanteet

Kaikissa vahinko- ja ongelmatilanteissa auttaa asiakaspalvelu (ks. seuraava kohta), johon saa yhteyden puhelimitse tai sähköpostilla. Jos kyseessä on hätätilanne ja poliisia tai ambulanssia tarvitaan kiireellisesti paikalle, soita yleiseen hätänumeroon 112. Ilmoita tämän jälkeen tapahtuneesta asiakaspalveluun. Jos pyörä varastetaan, tapahtuneesta tulee ilmoittaa heti asiakaspalveluun ja poliisille.

Usein kysytyt kysymykset & asiakaspalvelu

Katso vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin ja asiakaspalvelun yhteystiedot osoitteesta nysse.fi/usein-kysyttya

Asiakaspalvelu
Puh. 03 4109 1001
Ma–pe 8–18, la–su 10–15

Puhelut ja jonotus ovat maksullisia (mpm/pvm).