Kuulolla-äänestys

3 miljoonaa heti vai myöhemmin?

Kiitos äänestäsi, asiakasomistaja! 
Kuulolla-äänestys on päättynyt ja tulos selvillä: Bonus tuplana -kampanja toteutuu joulukuussa.

Toteutamme asiakasomistajien arjen helpottamiseksi poikkeuksellisen, kolmen miljoonan euron arvoisen lisäpalkitsemisen maksamalla Bonukset tuplana valituissa ketjuissa. Joulukuun Bonukset maksetaan tilillesi tuplana 10. tammikuuta.  

 

Äänestys herätti paljon mielenkiintoa, mistä olemme todella iloisia. Asiakasomistajiemme mielipiteet ovat meille tärkeitä, ja haluamme myös jatkossa kuulla sinua herkällä korvalla. 

 

Jos et ole vielä asiakasomistaja, pääset mukaan seuraavaan äänestykseen ja nauttimaan Bonus tuplana -joulukuusta liittymällä asiakasomistajaksi. Liity lataamalla S-mobiili tai verkkosivuillamme Liity asiakasomistajaksi ja hanki S-Etukortti (s-kanava.fi). Halutessasi voit varata liittymistä varten ajan asiakaspalvelupisteellemme: Varaa aika asiakaspalvelupisteeseen | S-Pankki.

 

Pysytään Kuulolla!

 


 

Bonuksen saa tuplana kaikista joulukuun aikana tehdyistä ostoksista Pirkanmaan Osuuskaupan Prismoissa, S-marketeissa, Saleissa (ei liikenneasemien Salet), Sokoksessa ja Emotion-myymälöissä sekä Sokos Herkussa.

Kampanjaan kuuluvien ketjujen osalta Bonusta ei kuitenkaan kerry yrityskortilla maksetuista tai yrityksille tehdyistä ostoista, sopimushinnoitelluista tai laskutettavista ostoista, välitysmyynnistä, kuten Veikkauksen Online- ja arpamyynnistä ja pääsylipuista, yli 1,2 % alkoholia sisältävistä juomista ja yli 2,8 % alkoholia sisältävistä elintarvikkeista, tupakkatuotteista, tupakan vastikkeista, tupakointivälineistä, tupakkajäljitelmistä, sähkösavukkeista ja nikotiininesteistä, tax free -ostoista, matkakorttien latauksista, pullopanttien palautuksista eikä lahjakorttien ostosta. Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat 5 %:n Bonukseen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta.

 


 

Äänestys on päättynyt.

Pirkanmaan Osuuskauppa käynnistää uuden Kuulolla-äänestyksen, jonka avulla asiakasomistajamme pääsevät vaikuttamaan omaan arkeensa. Tänä syksynä asiakasomistajamme pääsevät vaikuttamaan, milloin toteutamme poikkeuksellisen, kolmen miljoonan euron arvoisen lisäpalkitsemisen asiakasomistajillemme. Nyt on aika käyttää omistajan ääntäsi!

 

Osuuskauppa kuuntelee ja toimii

Jokainen yritys pitää huolta omistajistaan. Olemme kulkeneet osuuskauppana pirkanmaalaisten rinnalla 120 vuotta, ja haluamme ottaa asiakasomistajiamme jatkossa entistä tiiviimmin mukaan päätöksentekoon. Kuulolla-äänestys on yksi tapa toteuttaa tätä ajatusta. Erityisesti nykyisessä epävarmassa maailmantilanteessa me osuuskaupassasi haluamme kuunnella sinua herkällä korvalla ja löytää keinoja arkesi helpottamiseen.

 

Bonus tuplana marraskuussa vai joulukuussa?

Äänestyksessä on kaksi parempaa vaihtoehtoa. Kumpi on parempi parempi?

Pirkanmaan Osuuskauppa maksaa tuloksestaan ylimääräisen kolmen miljoonan euron summan Bonus tuplana -kampanjana. Sinä ja muut asiakasomistajamme vaikutatte, maksetaanko Bonukset tuplana koko marraskuun vai koko joulukuun ostoksista.

Äänestys on käynnissä 3.10.–16.10.2022. Nyt kannattaa vaikuttaa ja kurkata omaan sähköpostilaatikkoon! Äänestyskutsuja lähetetään 3.10. alkaen kaikille asiakasomistajille, joilla on sähköpostiosoite asiakastiedoissaan.

Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat 5 %:n Bonukseen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta.

Lisätietoa Bonus tuplana -kampanjasta saa osoitteesta: www.bonustuplana.fi

 

Ajankohdalla on väliä

Marraskuu – rahat tilille joulukuussa

Jos marraskuu saa eniten ääniä, kaikki asiakasomistajamme saavat Bonuksen tuplana kaikista marraskuun aikana tehdyistä ostoksista Pirkanmaan Osuuskaupan Prismoissa, S-marketeissa, Saleissa (ei liikenneasemien Salet), Sokoksessa ja Emotion-myymälöissä sekä Sokos Herkussa.

Hyödyt: Marraskuun Bonukset maksetaan joulukuussa. Saat siis nopeaa helpotusta arkeen hetimiten ja mukavaa pelivaraa joulun alle.

Joulukuu – rahat tilille tammikuussa

Jos joulukuu saa eniten ääniä, kaikki asiakasomistajamme saavat Bonuksen tuplana kaikista joulukuun aikana tehdyistä ostoksista Pirkanmaan Osuuskaupan Prismoissa, S-marketeissa, Saleissa (ei liikenneasemien Salet), Sokoksessa ja Emotion-myymälöissä sekä Sokos Herkussa.

Hyödyt: Joulukuun Bonukset maksetaan tammikuussa ja saat helpotusta alkuvuoteen. Jos joulukuun ostot ovat suuremmat kuin marraskuun ostot, on Bonus-hyötykin suurempi.

Ketkä voivat osallistua Kuulolla-äänestykseen?

Äänestyskutsu on lähetetty sähköpostilla kaikille täysikäisille asiakasomistajillemme, joilla on asiakastiedoissaan sähköpostiosoite ja jotka eivät ole kieltäneet lähettämästä tutkimuskutsuja. Mikäli et ole saanut kutsua, tarkistathan myös sähköpostisi roskapostikansion. Kun lisäät sähköpostiosoitteesi asiakastietoihin 10.10.2022 mennessä, ehdit vielä antaa äänesi.

S-Etukortti