Nyt on aikasi äänestää ja vaikuttaa – olemme jälleen Kuulolla!

Kuulolla-äänestyksessä asiakasomistajamme pääsevät vaikuttamaan paikallisesti. Se on tapamme toimia: sinä kerrot, me osuuskaupalla kuuntelemme ja toimimme.

Jokaisen yrityksen tulisi pitää huolta asiakkaistaan ja kuunnella heitä. Niin myös me Pirkanmaan Osuuskaupalla. Olemme kulkeneet pirkanmaalaisten rinnalla yli 120 vuotta, ja haluamme antaa asiakasomistajille mahdollisuuden vaikuttaa ja äänestää paikallisista, arjessa näkyvistä asioista.

Tulevassa äänestyksessä pääset vaikuttamaan pullo- ja tölkkipanttirahojen hyväntekeväisyyskohteista sekä antamaan palautetta, mihin haluat jatkossa vaikuttaa Kuulolla-äänestyksessä. Nyt on aika käyttää omistajan ääntäsi!

Äänestä, kuten sun sydän sanoo ja vaikuta paikallisesti 💚 Anna äänesi viimeistään 29.2.2024.

Vaikuta pullo- ja tölkkipanttirahojen tulevista hyväntekeväisyyslahjoituskohteista

Pullojen ja tölkkien kierrättämisessä on paljon järkeä. Pirkanmaan Osuuskaupan toimipaikoissa pantit on voinut ohjata hyväntekeväisyyteen syyskuusta 2022 lähtien. Vuonna 2023 asiakkaamme lahjoittivat pantteja hyväntekeväisyyteen yhteensä 228 000 euroa.

Nyt sinä ja muut asiakasomistajamme voitte yhdessä vaikuttaa panttirahojen kohdentamisesta Kuulolla-äänestyksessä. Mukaan äänestykseen on valittu yhteensä kuusi alueellista ja kansainvälistä toimijaa, joiden tekemä arvokas työ kohdentuu lasten ja nuorten hyvinvointiin, luonnonsuojeluun tai monimuotoisuuden, yhdenvertaisuuden ja syrjimättömyyden vahvistamiseen.

 

Voit valita seuraavista vaihtoehdoista 1–3 sinulle tärkeintä tai mieluisinta lahjoituskohdetta mistä tahansa kategoriasta:

Lapset: alueellinen ja ulkomaan kohde

Luonto: alueellinen ja ulkomaan kohde

Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja syrjimättömyys: alueelliset kohteet

Tässä äänestyksessä valitaan lahjoituskohteet vuoden 2024 heinäkuusta vuoden 2025 kesäkuulle ulottuvalle ajanjaksolle. Kolme eniten ääniä saanutta jakaa vuoden pullopanttilahjoituspotin. Kukin kohde saa neljän kuukauden lahjoitukset, eniten ääniä saanut saa ensimmäisen 4 kuukauden potin jne.

Muista jättää myös avointa palautetta! Mihin haluat jatkossa vaikuttaa ja mitkä asiat olisi hyvä nostaa Kuulolla-äänestykseen jatkossa?

Näin pääset äänestämään

Äänestys on käynnissä 20.–29.2.2024. Nyt kannattaa vaikuttaa ja kurkata omaan sähköpostilaatikkoon! Äänestyskutsut lähetetään viikolla 8 (20.–22.2.) kaikille asiakasomistajille, joilla on sähköpostiosoite asiakastiedoissaan ja ovat sallineet tutkimuskyselyt.

Kuka voi osallistua Kuulolla-äänestykseen?

Äänestyskutsu lähetetään sähköpostilla kaikille täysikäisille asiakasomistajillemme, joilla on asiakastiedoissaan sähköpostiosoite ja jotka ovat sallineet tutkimuskutsujen lähetyksen. Mikäli et ole saanut kutsua, tarkistathan myös sähköpostisi roskapostikansion. Kun lisäät sähköpostiosoitteesi asiakastietoihin 14.2. mennessä, ehdit vielä antaa äänesi.