Asiakasomistajapalveluiden ja S-Pankin palvelumyyjänä olet tärkeä osa asiakkaiden arkea. Kohtaat päivittäin erilaisia ihmisiä ja autat heitä monenlaisissa asiakasomistajuuteen ja S-Pankin palveluihin liittyvissä asioissa. Arjen vaihtelevat tilanteet ja asiakkaiden muuttuvat tarpeet kasvattavat sinusta asiakaspalvelun huippuammattilaisen. Asiakkaiden tyytyväisyys on työn suola, mutta parasta on kuitenkin työkavereiden ilo ja onnistumiset.

TARJOAMME SINULLE

Asiakaskohtaamisia ja vaihtelevan työn
Perehdytyksen ja monipuolisia kasvupolkuja
Osaavan ja kannustavan tiimin
Suomen parhaat henkilökuntaedut

Asiakaskohtaamisia sekä monipuolisen ja vaihtelevan työn. Työssä parasta ovat asiakkaat - kohtaat erilaisia ihmisiä päivittäin ja joka päivä oppii uutta niin palvelutyöstä kuin ihmisistäkin. Tervetuloa tarjoamaan asiakkaille parasta palvelua Asiakasomistajuus ja S-Pankki-asioissa.

Kattavan perehdytyksen ja kasvupolkuja. Emme edellytä aiempaa kokemusta pankkialalta vaan koulutamme sinut tehtävään. Osaamistasi tuemme säännöllisillä valmennuskeskusteluilla ja lisäkoulutuksella. Pirkanmaan Osuuskaupasta ja S-ryhmästä voit löytää monipuolisia kasvun mahdollisuuksia tulevaisuuteesi.

Tueksesi kivat työkaverit ja osaavan sekä toisiaan kannustavan tiimin. Tähtäämme yhdessä tavoitteisiimme, jaamme tietoa ja apua. Oma persoonasi saa näkyä palvelussa ja työssäsi. Yhdessä onnistumme.

Vakaan ja luotettavan työnantajan, kattavan työterveyshuollon sekä Suomen parhaat ja valtakunnalliset S-ryhmän henkilöstöedut. Pokkilaisena pääset tekemään työtä osuuskuntamuotoisessa yrityksessä, jossa omistajia ovat sen asiakkaat ja joka kehittää toimintaa yhdessä henkilökunnan ja asiakasomistajiensa kanssa. Meidät on palkittu vuodesta 2016 lähtien Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Kurkkaa löytyisikö meiltä juuri sinulle sopiva työpaikka. 💚

TYÖ TUTUKSI

Palvelumyyjän työ on tavoitteellista myyntityötä, jossa tavoitteiden saavuttamista seurataan sekä tiimin että yksilön tasolla. Neuvot ja ohjaat asiakkaita päivittäisten raha-asioiden hoitamisessa. Ohjaat asiakasta vakuudellisiin lainoihin, säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvissä asioissa eteenpäin. Kerrot asiakkaalle S-mobiilin monipuolisista palveluista ja eduista sekä vinkkaat asiakasomistajille hyödyllisistä digipalveluista.

Asiakasomistajapalvelun ja S-Pankin palvelumyyjämme työskentelevät pääsääntöisesti Prisma Kalevan, Prisma Lielahden ja Tampereen Sokoksen Asiakasomistajapalvelu- ja S-Pankki-pisteissä. Palvelemme asiakkaita myös viikoittain Prisma Nokian ja Prisma Sastamalan palvelupisteillä.

Toivomme sinulta:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja/tai työkokemusta myynti- tai asiakaspalvelutyöstä.
  • Haluat ylittää asiakkaan odotukset jokaisessa asiakaskohtaamisessa ja osaat hahmottaa asiakkaan kokonaistilanteen. Omaat sosiaalista pelisilmää ja tilannetajua.
  • Pidät myyntityöstä ja nautit muuttuvista tilanteista.
  • Sinulta löytyy sekä kykyä että halua oppia uutta. Käytät ketterästi työssä vaadittavia järjestelmiä.
  • Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin ja ruotsin kielen taidot katsomme eduksi.

PALKKAUS JA MONIPUOLISET  EDUT

Palkkauksessa noudatamme  Kaupan alaa koskevaa työehtosopimusta. Koko henkilökuntamme on tulospalkkauksen piirissä. Asiakasomistajapalvelu- ja S-Pankki -tiimissä palkitsemme myös onnistumisista suoritepalkkiolla.

Kaupassa käynti ja ravintolassa syöminen on ässäläisille aina halvempaa. Laajat ja kattavat henkilökuntaetumme ovat Suomen parhaat. Henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1900 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. 

MINÄ POKKILAISENA

Kysyimme pokkilaisilta, mikä Pirkanmaan Osuuskaupassa on parasta. Vastauksissa korostuivat yhteisöllisyys ja me-henki, työn merkityksellisyys sekä monipuoliset mahdollisuudet ammattitaidon ja osaamisen laajentamisessa. Kiitosta Pokille annettiin myös vastuullisuudesta: Pirkanmaan Osuuskauppa on turvallinen, vakaa ja vastuullinen työnantaja, joka huolehtii ja välittää työntekijöistään, kohtelee työntekijöitä tasapuolisesti ja kuuntelee henkilöstöä päätöksiä tehtäessä.

USEIN KYSYTTYÄ

Toivottavaa on tehtävään soveltuva koulutus ja/tai työkokemusta myynti- tai asiakaspalvelutyöstä, emme kuitenkaan edellytä aiempaa kokemusta pankkialalta vaan koulutamme sinut tehtävään. Tärkeintä meille on aito kiinnostus alaa ja hyvää palvelua kohtaan.

Lisätietoja saat tarvittaessa rekrytoinnistamme: rekrytointi.pirkanmaa@sok.fi

 

S-Pankkimme palvelevat Prisma Kalevassa ja Prisma Lielahdessa ma-pe 9-18 ja la 10-17. Sokoksella S-Pankki palvelee ajanvarauksella.

PYSY MUKANA ARJESSAMME

#pokkaajasydäntä