Tule mukaan Kuulolla-asiakasraatiin!

Pirkanmaan Osuuskauppa on ollut osa pirkanmaalaisten elämää jo yli 120 vuotta, arjen ja juhlan eri hetkissä. Tällä hetkellä Osuuskauppamme Prismat, S-marketit, Salet, Sokos, Sokos Emotion, kukkakaupat, parturi-kampaamot, ravintolat, pubit ja S-Pankki muodostavat yhteensä 115 toimipaikan verkoston.

Asiakasomistajillemme avautuu nyt täysin uudenlainen mahdollisuus vaikuttaa ja äänestää paikallisista, arjessasi näkyvistä asioista. Kyseessä on Kuulolla-asiakasraati, jonka jäsenenä pääset testaamaan ennen muita uusia palveluita ja vaikuttamaan niiden kehittämiseen.

Se on tapamme toimia: sinä kerrot, me osuuskaupalla kuuntelemme ja toimimme.

Mikä on Kuulolla-asiakasraati?

  • Paikka avoimelle ja rohkealle vaikuttamiselle, jossa on tilaa niin pienille kuin suuremmillekin oivalluksille. Kaikki kehitysideat ovat tervetulleita – jos se tekisi sinun arjestasi sujuvampaa, haluamme kuulla siitä.
  • Asiakasraadin jäsenenä saat tietoa uusista tuotteista ja palveluista sekä pääset vaikuttamaan konkreettisesti niiden kehittämiseen.
  • Asiakasraadin tavoite on parantaa asiakaskokemusta ja ennen kaikkea tehdä se läpinäkyvästi yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Kuinka Kuulolla-asiakasraati toimii?

  • Kyseessä on täysin veloitukseton foorumi, joka ei velvoita tai sido sinua mihinkään.
  • Voit itse valita, mihin tehtäviin osallistut. Kutsut tehtäviin tulevat raatilaisille sähköpostilla, ja voit vastata niihin silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Voimme ilmoittaa avoimista tehtävistä myös muissa viestintäkanavissamme.
  • Asiakasraadissa pääset kommentoidaan, ideoimaan sekä testaamaan etunenässä uusia palveluita.
  • Pilotoimme asiakasraatitoimintaa nyt kesä-syyskuun 2024 ajan - kehitämme toimintaa mahdollista jatkoa varten raadin kokemusten pohjalta.
  • Asiakasraatiin otetaan rajattu määrä jäseniä, joten liity pian mukaan ja vaikuta!

Näkemyksesi ovat meille tärkeitä 💚

Asiakasraatitoiminta täydentää Kuulolla-äänestystä lisäten asiakasomistajien mahdollisuuksia vaikuttaa paikallisesti. Lue lisää Kuulolla-äänestyksestä >

(siirryt tästä rekisteröitymään Kuulolla-asiakasraatiin osoitteessa: https://pirkanmaan-osuuskauppa-kuulolla.in.howspace.com)

Tutustu Kuulolla -asiakasraadin tietosuojaselosteeseen >

 

💚 Vaikuta

Haluatko päästä vaikuttamaan konkreettisesti pirkanmaalaisten arjen tuotteiden ja palveluiden kehitykseen. Lisäksi siihen, millaisia palveluita ja tuotteita markkinoilla ylipäätään tarjotaan? Löytyykö sinulta mielipiteitä ja hyviä kehitysideoita? Jos vastasit edes toiseen kysymyksistä kyllä, sinussa on juuri sitä jotain, mitä Kuulolla-asiakasraati tarvitsee!

👂 Kuulolla-asiakasraati

Jäsenenä saat ensimmäisenä tiedon uusista kehitysprojekteista sekä pääset konkreettisesti vaikuttamaan arjen palveluiden ja tuotteiden kehitykseen. Asiakasraadin jäsenille voidaan mahdollisesti järjestää tapahtumia myös kasvokkain. Kerromme näistä myöhemmin lisää! Asiakasraati on jäsenilleen täysin veloitukseton.

🏆 Palkinnot

Kuulolla-asiakasraadin jäsenten kesken järjestämme arvontoja (esim. S-ryhmän lahjakortteja) ja voimme tarjota asiakasraadin toimintaan aktiivisesti osallistuville erilaisia etuja. Haluamme kehittää yhdessä asiakkaittemme kanssa, kädenjälkesi pääsee nyt kirjaimellisesti näkymään asiakasraadin kehitystehtävissä.

Liity asiakasraatiin ja pääset kehittämään kanssamme

Liittyminen on helppoa ja vaatii sinulta vain toimivan sähköpostiosoitteen. Raatiin voit liittyä linkistä. Saat vahvistusviestin sähköpostiisi, minkä jälkeen pystyt kirjautumaan mukaan Kuulolla -asiakasraadin työtilaan.

(siirryt tästä rekisteröitymään Kuulolla-asiakasraatiin osoitteessa: https://pirkanmaan-osuuskauppa-kuulolla.in.howspace.com)

Tutustu Kuulolla -asiakasraadin tietosuojaselosteeseen >