S-Lab Pirkanmaa


Pokkaa pistää paremmaksi?  

Pirkanmaan Osuuskauppa tavoittaa säännöllisesti 217 000 asiakasomistajaa yli 115 toimipaikassa. Osuustoiminnallisena yrityksenä haluamme tarjota asiakkaillemme jatkuvasti uusia, elämää helpottavia ratkaisuja yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa.

Haasta meidät kehittämään – ponnautetaan yhdessä uniikki businessideasi osaksi pirkanmaalaisten arkea!

 

Tehdään yhdessä Pirkanmaasta paras paikka elää

Meillä on Pirkanmaalla valtava liiketoiminta-alusta ja kosolti asiakastuntemusta. Innostumme yhteisestä kehittämisestä ja haluamme, että rinnallamme kasvavat muutkin yritykset. Siksi tarjoamme tuotteellesi ja palvelullesi S-Lab-kehitysputken, jonka varrella opimme ja kehitymme yhdessä.

Kumppanina olemme yrityksellesi leveäharteinen ja lempeä Pirkanmaan jätti. S-Lab on eräänlainen jättiläisen pilottilaboratorio, jossa uniikit ratkaisut skaalautuvat ja integroituvat yhä vahvemmiksi ja isompia asiakasryhmiä palveluiksi.

S-Labissa kaikki voittavat. Kumppaniyhteistyössä on voimaa: kehitämme kiinnostavampaa palvelutarjontaa, ja Pirkanmaasta yhä elinvoimaisempaa ja parempaa paikkaa elää.

Ota yhteyttä

slab.pirkanmaa@sok.fi

Yhteyshenkilöt

S-Labissa mukana on Osuuskaupan liiketoimintaan ja strategiaan perehtynyt tiimi, joka löytää ratkaisullesi ketterän väylän asiakkaiden saataville.

 

 

Mia Häkkinen,
kumppanuudet

| slab.pirkanmaa@sok.fi

"Intohimoni on tuoda asiakkaidemme ulottuville uusia tuotteita ja palveluita, jotka parantavat heidän elämänlaatuaan. Tunnen Pirkanmaan Osuuskaupan liiketoimintaportfolion erilaiset tarpeet, joten osaan auttaa sinua sulattamaan oman innovaatiosi sellaiseen muotoon, että yhteistyössämme kaikki voittavat!"

Jenna Hristov,
viestintä

 | slab.pirkanmaa@sok.fi

"Olen strategisen viestinnän ja palvelulanseerauksen sparraajasi S-Labissa. Suunnitellaan yhdessä, kuinka tuotteesi tai palvelusi tavoittaa oikean kohderyhmän sekä Pirkanmaan Osuuskaupan omissa kanavissa että mediassa."