Kiss my S

Haluamme, että jokaisella nuorella on mahdollisuus nauttia laadukkaammasta ja monipuolisemmasta ruoasta, arjesta ja elämästä. Hyödyntämällä Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajan edut, saat enemmän.

Kiss my S -kampanja 2020

Järjestämme Kiss my S -kiertueen vuosittain syksyllä tamperelaisilla korkeakouluilla. Kiertueella on heilauteltu herkkuja onnenpyörästä, osallistuttu arvontaan, hommattu S-Etukortteja ja juteltu Bonuksesta. Uudet jäsenet saavat rahan arvoisen liittymisedun, minkä lisäksi kaikki S-Etukorttiaan vilauttavat saavat suositun Kiss my S -haalarimerkin!

Tänä vuonna emme poikkeustilanteesta johtuen järjestä oppilaitoskiertuetta, mutta haluamme kuitenkin tarjota opiskelijoille liittymisedun. Liittyessäsi uudeksi jäseneksi S-Pankki-pisteellä 31.10.2020 mennessä saat 20 € etusetelin, jonka voit käyttää valitsemassasi myymälässämme tai ravintolassamme. Edun saat liittyessäsi S-Pankki-pisteellä opiskelijakorttia vastaan 😊

Varaa aika liittymiselle osoitteessa s-pankki.fi/ajanvaraus. Nähdään!

Edut läheltäsi kätevästi S-mobiililla

Lataa S-mobiili ja voit seurata Bonuksesi karttumista, hoitaa pankki- ja vakuutusasioita, tarkastella kuitteja, siirtää rahaa, löytää lähimmät myymälät ja nauttia huippueduista.