Kestävä muoti, Sokos Tampere


Second hand muotia, kestävää designia, suutari- ja ompelupalveluita

Tervetuloa Sokos Tampereen Kestävän muodin kerrokseen (4.krs)! Olemme koonneet kerrokseen parhaan valikoiman ja palvelut kestävään kuluttamiseen yhdessä paikallisten kumppaneidemme kanssa. Kokonaisuus on ainoa laatuaan Suomessa ja kehitämme sitä eteenpäin yhdessä edelläkävijäkumppaneiden ja -asiakkaidemme kanssa.

Neloskerroksesta löydät paikallisen Tampere-designin helmiä koottuna DesignOnTampere designer's shop -osastolle. Tunnetun, verkossa toimivan Emmy.fi second hand -muodin osastolla voit tehdä laadukkaita second hand -ostoksia ja tuoda omat käytetyt vaatteesi myyntiin tiputtamalla ne kätevästi Emmyn myyntilaatikkoon. Sustinare tarjoaa ammattitaitoiset suutari- ja ompelupalvelut vaatteiden ja jalkineiden muokkaamiseen, korjaamiseen, tuunaamiseen ja uudistamiseen. Kuopuksen osastolta löydät kestävää lasten designia niin lastenvaatteissa kuin lastentarvikkeissa, leluissa ja peleissä. Vaatteet, jotka eivät ole enää myynti- tai käyttökuntoisia (mutta kuitenkin puhtaita), voit tuoda Sokos Tampereen Kestävän muodin kerroksen Pirkanmaan Jätehuollon & Nextiilin tekstiilinkierrätyspisteelle.

Sokos Tampereen Kestävän muodin kerros on avoinna tavaratalon aukiolojen mukaisesti ma-pe klo 09-21, la 09-19, su 11-18.

Tervetuloa inspiroitumaan kestävästä muodista ja tekemään kestäviä löytöjä!

Kuvat: Niki Soukio ja Karri Harju

Anna palautetta ja kerro kehitystoiveesi

Vierailitko jo Sokos Tampereen Kestävän muodin kerroksessa - mitä pidit? Tuliko mieleesi kehitysideoita tai kaipaatko kenties joitain muitakin kestävän muodin palveluita Sokokselle?

Kerro meille palautteesi ja kehitystoiveesi >

 

 

DesignOnTampere paikallista designia


DesignOnTampere Shop Sokoksen 4. kerroksessa. Pirkanmaalaisten suunnittelijoiden shopissa mukana mm.: Aarre, FAU, feelK, Humbugi, Kiedo, Kuppitehdas Uoma, MUKA VA, NOUKI, Pispala Clothing, Salmiak Studio, Viona Blu ja Wølmark Finland. Valikoimassa on laadukkaita ja tyylikkäitä koruja, laukkuja, vaatteita, asusteita ja keramiikkaa.

Kuopus lasten designia


Ajatonta lasten designia - lastenvaatteet, -kengät ja -tarvikkeet.

Tekstiilikierrätyspiste, Pirkanmaan Jätehuolto


Tekstiilin kierrätyspiste - poistotekstiilin kierrätyspiste 4.kerroksessa, Sustinaren vieressä.

Emmy second hand -myymälä & myyntilaatikko


Emmy second hand -muodin osastolla teet laadukkaita second hand -löytöjä ja pääset sovittamaan niitä samantien. Valikoimassa on naisten, miesten ja lasten merkkivaatteita, kenkiä ja asusteita. Voit tuoda omat hyväkuntoiset merkkivaatteesi myyntiin tiputtamalla ne Emmyn myyntilaatikkoon.

Sustinare suutari- ja ompelupalvelut


Vaatteiden, jalkineiden ja asusteiden korjausompelu- ja huoltopalvelut sekä muokkaus ateljeetyönä. Tuunaus- ja uudistamispalvelut sekä kierrätysmateriaaleista valmistettua muotia. Henkilökunta paikalla arkisin klo 10-18 ja la klo 10-15. Voit myös jättää korjausta kaipaavat tuotteet Sustinaren osaston drop-in-boksiin.

Aukioloajat


Sokos Tampere, Kestävä muoti (4. kerros) palvelee sinua tavaratalon aukioloaikoina ma-pe klo 09-21, la 09-19, su 11-18. Sokos Tampere, 4. kerros, Hämeenkatu 21, 33200 Tampere. Puh. 010 76 70800 (pvm/mpm)

Sokos Tampere yhteystiedot ja palvelut