Sponsorointi

Pirkanmaan Osuuskauppa tekee monipuolisesti yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa sekä urheilun, kulttuurin että yhteiskunnallisen toiminnan saralla.

Yhteistyökumppanimme 2021

Akaa-Volley

Akaa-Volley on Pirkanmaan Osuuskaupan pitkäaikainen yhteistyökumppani niin liigajoukkueen kuin junioritoiminnankin tasolla. Pitkäjänteinen ja monipuolinen yhteistyö on seuralle tärkeä tuki, ja sen avulla viime vuonna jopa 60 akaalaiselle koululaiselle järjestettiin lentopalloleiri talvilomaviikolla. Leirin tavoitteena on helpottaa perheiden työn ja arjen yhteensovittamista.

Hope ry

Tuemme Hope ry:tä tarjoamalla Tampereen yhdistyksen toiminnalle edulliset tilat. Toteutamme Hopen kanssa myös joulunajan Toivepuu-kampanjan.

SPR

Ravintola Sokos Herkku valmistaa vuosittain Keskustorille Nälkäpäivän keittolounaan, jonka koko tuotto ohjataan Nälkäpäivä-keräykseen.

Tampereen kaupunki

Tampereen kaupunki myöntää kaikille kuudesluokkalaisille vahvuusstipendin, johon on yhdessä luokan kanssa kerätty kunkin oppilaan vahvuuksia. Stipendin yhteydessä oppilas saa 5 euron arvoisen S-ryhmän  lahjakortin, josta sponsoroimme osan.

Tampere Film Festival

Mahdollistimme S-Etukortilla jokaiselle kulttuurielämyksen yhdessä Tampere Film Festivalin kanssa. Lisäksi tarjosimme ilmaisia mielenterveyttä käsitteleviä elokuvanäytöksiä. Toteutimme lisäksi yhteistyössä Tampere Film Festivalin kanssa videoworkshopin Lielahden koulun oppilaille, jotka käsittelivät toteuttamissaan lyhytelokuvissa yhtä filkkareiden teemoista, nuorten mielenterveyttä.

Tampere-talo Oy

Musiikkiteatteriesitys Asennoitumishoitumiskysymyksen sävelin tarjoilemme pirkanmaalaisille eka- ja tokaluokkalaisille elämyksiä ja asennekasvatusta vuosina 2019–2021. Esityksen toteuttajina ovat Tampere-talo, Tampereen Sähkölaitos, Tampereen ammattikorkeakoulu ja Pirkanmaan Osuuskauppa.

 

 

Yhteystiedot

Sponsoroinneista, toimipaikkayhteistöistä ja muista yhteistyömahdollisuuksista voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta viivi.parssinen@sok.fi.

Haalarisponsoroinneista voit viestitellä osoitteeseen rebecca.lahnalampi@sok.fi.