Sponsorointi

Pirkanmaan Osuuskauppa tekee monipuolisesti yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa sekä urheilun, kulttuurin että yhteiskunnallisen toiminnan saralla.

Yhteistyökumppanimme 2020

Mannerheimin lastensuojeluliitto

MLL:n Tampereen osaston kanssa tuemme nuorten arkea kuulemalla, olemalla läsnä, tarjoamalla osallistumisen mahdollisuuksia ja välittämällä nuorten viestiä vanhemmille, ammattilaisille ja päättäjille. Yhteistyömme avulla MLL järjestää tunnetaitokoulutuksia ja toteuttaa monikulttuurisuustyötä. Järjestämme yhteistyössä MLL:n kanssa kuukausittain perhekahvilan ABC Pirkkalassa.

Tampere-talo Oy

Musiikkiteatteriesitys Asennoitumishoitumiskysymyksen sävelin tarjoilemme pirkanmaalaisille eka- ja tokaluokkalaisille elämyksiä ja asennekasvatusta vuosina 2019–2021. Esityksen toteuttajina ovat Tampere-talo, Tampereen Sähkölaitos, Tampereen ammattikorkeakoulu ja Pirkanmaan Osuuskauppa.

Tampere Film Festival

Mahdollistamme jokaiselle kulttuurielämyksen yhdessä Tampere Film Festivalin kanssa torstaina 5.3.2020 jolloin kaikki elokuvajuhlien esitykset ovat ilmaisia S-Etukortilla. Toteutamme lisäksi yhteistyössä Tampere Film Festivalin kanssa videoworkshopin asiakasomistajatalouksien nuorille talvilomaviikolla. Tavoitteenamme on tarjota nuorille mielekästä tekemistä talvilomalle ja helpottaa näin perheiden työn ja arjen yhteensovittamista.

Akaa-Volley

Akaa-Volley on Pirkanmaan Osuuskaupan pitkäaikainen yhteistyökumppani niin liigajoukkueen kuin junioritoiminnankin tasolla. Pitkäjänteinen ja monipuolinen yhteistyö on seuralle tärkeä tuki, ja sen avulla saadaan tänä vuonna järjestettyä jopa 60 akaalaiselle koululaiselle lentopalloleiri talvilomaviikolla. Leirin tavoitteena on helpottaa perheiden työn ja arjen yhteensovittamista.

Classic Family

Olemme tukeneet Classicin hyvien tekojen viikkoa, jonka aikana seuran pelaajat ovat esimerkiksi helpottaneet asiakkaidemme arkea pakkaamalla ostoksia ja ilahduttaneet lapsia pitämällä treenejä kouluilla. Tänä vuonna tavoitteemme on tukea Classicin uutta e-sports-toimintaa.

Valkeakoski-Tohka rotaryklubi / Crisis Management Initiative

Tuemme pirkanmaalaisille nuorille järjestettävää Peacebroker konfliktienratkaisu- ja rauhanedistämisseminaaria. Seminaarin aikana simuloidaan maailmanlaajuisen konfliktin ratkaisemista, ja sen tarkoituksena on lisätä nuorten tietoisuutta konfliktien ratkaisemisesta sekä hälventää rasismia ja opetella, millä tavalla toista kuunnellaan ja toiseen suhtaudutaan kunnioittavasti, vaikka asioista ollaan eri mieltä.

Hope ry

Tuemme Hope ry:tä tarjoamalla Tampereen yhdistyksen toiminnalle edulliset tilat.

Yhteystiedot

Sponsoroinneista, toimipaikkayhteistöistä ja muista yhteistyömahdollisuuksista voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta anna.harju@sok.fi.

Haalarisponsoroinneista voit viestitellä osoitteeseen rebecca.lahnalampi@sok.fi.