Yhteistyökumppanimme


Pirkanmaan Osuuskauppa tekee monipuolisesti yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa sekä urheilun, kulttuurin että yhteiskunnallisen toiminnan saralla.

Akaa-Volley
Akaa-Volley on Pirkanmaan Osuuskaupan pitkäaikainen yhteistyökumppani niin liigajoukkueen kuin junioritoiminnankin tasolla. Pitkäjänteinen ja monipuolinen yhteistyö on seuralle tärkeä tuki, ja sen avulla viime vuonna jopa 60 akaalaiselle koululaiselle järjestettiin lentopalloleiri talvilomaviikolla. Leirin tavoitteena on helpottaa perheiden työn ja arjen yhteensovittamista.

Hope ry
Tuemme Hope ry:tä tarjoamalla Tampereen yhdistyksen toiminnalle edulliset tilat. Toteutamme Hopen kanssa myös joulunajan Toivepuu-kampanjan.

Hävikkiruokayhteistyö
Yhteistyössä 23 paikallisen toimijan kanssa vuonna 2022 lahjoitimme  45 toimipaikastamme hävikkiruokaa tarvitseville yhteensä 179 000 kg.

ResQ
Asiakkaamme pelastivat vuonna 2022 ResQ:n kautta 20 621 ravintola-annosta hävikiltä ja 51 553 kg CO2-päästöjä säästyi.

SPR ja Tomra
Yhteistyössä SPR:n ja Tomran kanssa asiakkaamme voivat lahjoittaa pullo- ja tölkkipanttirahoja SPR:n katastrofirahastoon ukrainalaisten hyväksi. Yhteistyö alkoi syyskuussa 2022 ja kerrytti viime vuonna jo 64 430 euroa apua.

Tampereen kaupunki
Tampereen kaupunki myöntää kaikille kuudesluokkalaisille vahvuusstipendin, johon on yhdessä luokan kanssa kerätty kunkin oppilaan vahvuuksia. Stipendin yhteydessä oppilas saa 5 euron arvoisen S-ryhmän  lahjakortin, josta sponsoroimme osan.

Järjestämme myös marraskuussa 2023 nyt jo toista kertaa yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa Bright Friday -tapahtuman seiskaluokkaisille nuorille.

 

 

 

Yhteystiedot

Sponsoroinneista, toimipaikkayhteistöistä ja muista yhteistyömahdollisuuksista voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta viivi.parssinen@sok.fi.

Haalarisponsoroinneista voit viestitellä osoitteeseen rebecca.lahnalampi@sok.fi.