Voit liittyä asiakasomistajaksi suoraan verkossa osoitteessa S-kanava.fi

VIISI HYVÄÄ SYYTÄ LIITTYÄ ASIAKASOMISTAJAKSI

  1. Saat Bonusta eli rahaa takaisin

Ylivoimaisesti suosituin syy liittyä asiakasomistajaksi on saamasi rahallinen palautus, Bonus. Sitä kertyy S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden yli 2 000 toimipaikasta. Vuonna 2020 Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajat saivat Bonusta keskimäärin 159 euroa / asiakasomistaja*.

  1. Saat rahanarvoisia etuja

S-Etukortilla teet edullisemmin jokapäiväisiä hankintoja, herkuttelusta elämyksiin ja arjen palveluihin. Etuja saat myös yhteistyökumppaneilta, kuten vakuutuksista, puhelinliittymistä, matkoista ja hyvinvointipalveluista. Maksaessasi ostosi S-Etukortilla S-ryhmän toimipaikoissa saat lisäksi maksutapaetua 0,5%.

  1. Pääset edullisesti tapahtumiin ja aktiviteetteihin

Asiakasomistajana käyt edullisemmin mm. elokuvissa, huvipuistossa, konserteissa ja monissa eri tapahtumissa. Lisäksi saat käyttöösi S-mobiilin vaihtuvat edut sekä sähköiset kuitit.

  1. Saat maksuttomat peruspankkipalvelut

Asiakasomistajana saat käyttöösi S-Pankin käyttötilin, pankkikortin sekä verkkopankkitunnukset ilman vuosi- tai kuukausimaksuja. Tämän helpommaksi eivät pankkipalvelut voi mennä.

  1. Voit vaikuttaa ja tehdä vastuullisia valintoja

Saat käyttöösi S-mobiilin Omat ostot -palvelun, jolla teet terveellisiä ja vastuullisia valintoja esim. kotimaisuus-, hiilijalanjälki- ja ravintoarvolaskureiden avulla. Asiakasomistajana voit myös vaikuttaa lähialueesi elinvoimaan ja hyvinvointiin paikallisissa osuuskauppavaaleissa.

Lisätietoja asiakasomistajuudesta: S-kanava.fi

*) Vuonna 2020 Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajat saivat Bonusta keskimäärin 159 euroa / asiakasomistaja

RAHAA TAKAISIN 159€* VUODESSA

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan osuuskaupan osuusmaksu (100 €). Sen voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk:n kuluessa. Bonus alkaa kertyä 50 euron kuukausiostoilla. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa saat osoitteesta S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta 010 76 5858, ma–to 9–20 ja pe 9–18 (0,084 €/min).

NÄIN LIITYT ASIAKASOMISTAJAKSI

Sinulla on kolme vaihtoehtoa:

  1. Liity verkossa: S-kanava.fi
  2. Lataa maksuton sovellus: S-mobiili.fi
  3. Varaa aika asiakaspalvelupisteelle: S-pankki.fi/ajanvaraus

Liittymisestä -20% mobiilietu Prisman käyttötavaratuotteesta*

Kun liityt vuoden 2021 loppuun mennessä, saat -20% mobiiliedun Prisman käyttötavaratuotteesta. Lue lisää asiakasomistajuuden eduista täältä.

*Alennus ei koske polkupyöriä, puhelimia, televisioita, pelikonsoleita, tabletteja, tietokoneita, isoja kodinkoneita (esimerkiksi jääkaapit, pakastimet, lliedet, uunit, liesituulettimet, pesukoneet ja kuivausrummut), päivittäistavaroita, kosmetiikkaa, kynttilöitä, luontais- ja hygieniatuotteita, siivousvälineitä ja -tarvikkeita, pakastus- ja alumiinivuokia, wc- ja talouspapereita, sanoma- ja aikakausilehtiä, postimerkkejä, puhelin- ja dataliittymiä, lahjakortteja, urheiluravinteita, kuljetus- ja asennuspalveluita, tilaus- ja toimitusmyyntituotteita eikä oheispalvelutuotteita, kuten Veikkaus, arvat, Toto, bussikorttilataus, digitaaliset lataustuotteet (esimerkiksi Microsoft- ja PS-lataussetelit).