Rakastatko työtä kosmetiikan, kauneuden ja hyvinvoinnin parissa? Seuraatko kauneuden trendejä ja innostut uusista ideoista? Työ parturi-kampaamoissamme, Sokos Hyvä Olo -kauneushoitolassa sekä Sokos Emotion kosmetiikkamyymälöissä on monipuolista, luovaa eikä yksikään työpäivä ole samanlainen. Asiakkaan toiveiden kuunteleminen ja toteuttaminen on palkitsevaa – sydämessä läikähtää, kun näkee asiakkaiden iloiset ilmeet ja tyytyväisyyden lopputulokseen.

TARJOAMME SINULLE

Asiakaskohtaamisia ja elämääsi sopivan työn
Ylivertaiset henkilöstöedut
Monipuolisia kasvupolkuja
Innostuneen ja kannustavan tiimin
Alan huippubrändit

Asiakaskohtaamisia, luovuutta ja iloa. Työssä parasta ovat asiakkaat - kohtaat erilaisia ihmisiä päivittäin. Voit kuunnella heidän tarinoitaan, auttaa heitä löytämään sopivan tyylin sekä parantamaan heidän hyvinvointiaan. Luovuuttasi voit toteuttaa leikkaamalla, värjäämällä ja muotoilemalla hiuksia tai loihtimalla asiakkaalle uuden meikin. Onnistuminen tuottaa molemminpuolista iloa ja ylpeyttä. Tuloksena voit luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Elämääsi sopiva työ. Rakastatko työtä kosmetiikan, kauneuden ja hyvinvoinnin parissa, mutta haluaisit elämääsi sopivan palkkatyön vailla yrittäjyyden velvoitteita? Pokkilaisena voit sovittaa työtä ja arkeasi yhteen joustavilla työvuorojärjestelyillä.

Vakaa ja luotettava työnantaja. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon sekä Suomen parhaat ja valtakunnalliset S-ryhmän henkilöstöedut. Pokkilaisena pääset tekemään työtä osuuskuntamuotoisessa yrityksessä, jossa omistajia ovat sen asiakkaat ja joka kehittää toimintaa yhdessä henkilökunnan ja asiakasomistajiensa kanssa. Meidät on palkittu vuodesta 2016 lähtien Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella.

Ammatillinen kehittyminen. Seuraatko trendejä? Kauneusala kehittyy jatkuvasti ja voit oppia uusia tekniikoita, muotivirtauksia ja tuotteita. Tämä pitää työn mielenkiintoisena ja haastavana. Monipuoliset lisäkoulutusmahdollisuutemme tukevat kehittymistäsi alan ammattilaisena.

Kivat työkaverit ja ammattitaitoinen tiimi. Tukenasi on asiantunteva, osaava sekä toisiaan kannustava tiimi. Meillä voit olla oma itsesi - oma persoonasi saa näkyä asiakaspalvelussasi ja työssäsi.

Nykyaikainen työympäristö ja huippubrändien valikoima. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa toimipaikan tuotevalikoimaan.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Kurkkaa löytyisikö meiltä juuri sinulle sopiva työpaikka. 💚

TYÖT TUTUIKSI

Parturi-kampaamoissamme toimit erinomaisena asiakaspalvelijana tarjoten asiakkaillemme heidän toiveidensa mukaan esimerkiksi hiustenleikkauksia ja värjäyksiä. Sinulla on aito halu oppia ja kehittää omaa osaamistasi. Omaat myös myynnillistä asennetta, sillä oikeanlaisten tuotteiden tarjoamisella asiakkaillemme on merkittävä rooli asiakaskokemuksessa – samoin kuin asiakkaiden inspiroiminen somessa. Voit olla vastavalmistunut tai jo pidemmän kokemuksen omaava osaaja, mutta tärkeintä on innostuksesi alaa kohtaan.

Parturi-kampaajiemme palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

PALKKAUS JA MONIPUOLISET  EDUT

Palkkauksessa noudatamme  Kaupan alaa koskevaa työehtosopimusta. Koko henkilökuntamme on tulospalkkauksen piirissä. Vastuutehtäviin kuuluu lisäksi tehtäväkohtainen vastuulisä tai erikseen määritelty palkkaryhmä.

Kaupassa käynti ja ravintolassa syöminen on ässäläisille aina halvempaa. Laajat ja kattavat henkilökuntaetumme ovat Suomen parhaat. Henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1900 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. 

MINÄ POKKILAISENA

Kysyimme pokkilaisilta, mikä Pirkanmaan Osuuskaupassa on parasta. Vastauksissa korostuivat yhteisöllisyys ja me-henki, työn merkityksellisyys sekä monipuoliset mahdollisuudet ammattitaidon ja osaamisen laajentamisessa. Kiitosta Pokille annettiin myös vastuullisuudesta: Pirkanmaan Osuuskauppa on turvallinen, vakaa ja vastuullinen työnantaja, joka huolehtii ja välittää työntekijöistään, kohtelee työntekijöitä tasapuolisesti ja kuuntelee henkilöstöä päätöksiä tehtäessä.

USEIN KYSYTTYÄ

Alan koulutus on sinulle eduksi (esim. parturi-kampaaja, kosmetologi), mutta emme edellytä sitä. Tärkeintä meille on aito kiinnostus kaupan alaa ja hyvää palvelua kohtaan.

Lisätietoja saat tarvittaessa rekrytoinnistamme: rekrytointi.pirkanmaa@sok.fi

 

Palvelemme asiakkaitamme laajoin aukioloajoin, joten myös vuoromme ovat vaihtelevia.

PYSY MUKANA ARJESSAMME

#pokkaajasydäntä