Zicon valmentama asiakasomistajajoukkue kohtaa FC Hakan 14.6.


11.6.2014

Ilmaisessa tapahtumassa on ohjelmaa koko perheelle

Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajajoukkue ja FC Hakan edustusjoukkue kohtaavat ystävyysottelussa Valkeakosken Tehtaan kentällä lauantaina 14.6.2014 klo 13. Ottelussa pelataan 2 x 30 minuuttia. Klo 15 kaikki innokkaat pääsevät pelaamaan Kalle Multasen johdolla. Tapahtumaa päättyy klo 16.

Pelaajaksi halunneet ilmoittautuivat Pirkanmaan Osuuskaupan Facebook-sovelluksessa ja keräsivät itselleen kannatusääniä. Lauantaina kentällä nähdään monipuolinen joukko toinen toistaan innokkaampia pelaajia. Ari ”Zico” Hjelmin valmennuksessa rakennetaan pelistrategiaa ja treenataan ennen varsinaista ottelua. – Joukkuetta oli viime vuonna hieno valmentaa, koska porukka oli niin motivoitunutta ja moni haki pelaamaan uudestaan tänä vuonna, Hjelm kertoo. – Kyllä se on futisfanille tähtihetki, kun pääsee kohtaamaan Hakan. On hienoa, että pelaajat on valittu yleisöäänestyksellä, Hjelm jatkaa.

Tehtaan kentällä viihtyy koko perhe

Pirkanmaan Osuuskaupan ja FC Hakan ystävyysottelu järjestettiin ensimmäistä kertaa viime kesänä. – Jatkoimme yhdessä ottelun ideointia ja luvassa on nyt monipuolista ohjelmaa koko perheelle, eikä edes tarvitse olla jalkapallofani viihtyäkseen tapahtumassa, FC Hakan myyntijohtaja Olli Paasio nauraa.

– Osuuskauppa panostaa vastuullisuusyhteistyössään paikallisiin lapsiin ja nuoriin. Haluamme kannustaa mukaan mielekkäisiin harrastuksiin, jotka tarjoavat yhdessä tekemisen ja onnistumisen iloa, Pirkanmaan Osuuskaupan asiakkuus- ja markkinointijohtaja Katriina Kiviluoto kertoo yhteistyöstä.

– Harrastusten kautta lapset ja nuoret saavat myös kavereita ja oppivat toimimaan yhtenä tiiminä. Nämä ovat tärkeitä eväitä elämään, Kiviluoto, Hjelm ja Paasio summaavat.

Iloinen Eetu-Pelle on paikalla hauskuuttamassa klo 13–15. Tapahtumassa on myös ilmaista tarjoilua: makkaraa, mehua ja pullakahvit. Osuuskaupan kesäkiertue Oma Kauppa on the Road pysähtyy lauantaina Tehtaan kentälle mukanaan mukavaa ohjelmaa. S-market Valkeakosken, Superin ja Sale Valkeakosken päälliköille voi myös tulla kertomaan toiveitaan ja napata samalla etukupongit kesäherkkuihin.

 

Lisätiedot:
Pirkanmaan Osuuskaupan asiakkuus- ja markkinointijohtaja Katriina Kiviluoto, 010 7672560
asiakasomistajajoukkuetta valmentava Ari ”Zico” Hjelm, 040 5551239
FC Hakan myyntijohtaja Olli Paasio, 040 5443858