Viheriö virkistää Sokoksen asiakkaita


11.9.2017

Mehubaari Viheriö on rento ja hyväntuulinen levähdyspaikka, joka tarjoaa asiakkailleen tuoreita ja terveellisiä smoothieita, mehuja ja kasvisshotteja.

– Kaikki Viheriön tuotteet ovat meidän itse kehittämiä, testaamia ja nimeämiä, kertoo Sokoksen katutason Caffe Patiota jo vuosia luotsannut Emmi Nevanpää, joka vastaa jatkossa myös tavaratalon toisessa kerroksessa sijaitsevan Viheriön toiminnasta. – Meiltä on jatkossa helppo hakea virkistävä välipala shoppailun lomassa tai vaikka istahtaa hetkeksi rentoutumaan kiireisen arjen keskellä.

Viheriön erityinen kilpailuetu on tuoreus, joka näkyy mehubaarin kaikessa toiminnassa. Annokset valmistetaan vasta tilauksen jälkeen asiakkaan silmien edessä ja raaka-aineiden tuoreuden takaa yhteistyö Sokos Herkun kanssa, joka toimittaa hedelmiä, marjoja ja vihanneksia Viheriöön päivittäin.

Toinen Viheriön tunnusomainen piirre on huumori, jonka Emmi lupaa näkyvän myös asiakkaille. 

– Meillä nauretaan paljon niin tiskin takana kuin sen ylikin. Vaikka annokset valmistuvatkin nopeasti, ehtii siinä aina vaihtaa muutaman sanasen asiakkaidenkin kanssa, Emmi hymyilee ja toivottaa kaikki testaamaan uutta konseptia. – Tervetuloa virkistäytymään!

Viheriö Raflaamossa

Viheriön menu