Uusi Sale Hatanpää tarjoaa monipuolisen valikoiman laajoilla aukioloajoilla


4.7.2017

Uusi Sale Hatanpää on avattu Tampereelle osoitteeseen Hatanpään Puistokuja 29. Asiakkaita on vuodesta 2015 palvellut väliaikainen Pop up -myymälä. Uusi Sale tarjoaa monipuolisen valikoiman elintarvikkeita. Valikoimassa on huomioitu asiakkaiden toiveet muun muassa uudella paistopisteellä, josta saa joka päivä uunituoreita leivonnaisia. Salessa on myös kahvikone, joten asiakkaat saavat näppärästi mukaansa kahvikupposen ja suolaisen tai makean leivonnaisen.

Sale Hatanpää on hyvä ruokakauppa, joka yllättää iloisesti

Salen laajaan valikoimaan kuuluu myös paikallisesti halpuutettuja tuotteita. – Meiltä saa kaikki ruoanlaiton peruselementit arkeen ja juhlaan. Valikoimamme on laaja niin lihan, kalan kuin erikoisruokavaliotuotteiden osalta, tuoretuotteita ja pakasteita unohtamatta, Sale Hatanpään myymäläpäällikkö Essi Porola kertoo. Myymälästä on helppo hakea tuliaiset, sillä valikoimaan kuuluu myös lahjatavaraa.

– Saimme uuden suuremman kylmäkaapin juomille ja laajemman evästiskin, jossa tulemme tarjoamaan myös Sokos Herkun lounastuotteita, salaattien, kolmioleipien ja muiden aterioiden ohella. Meiltä haetaan paljon lounasta mukaan, Porola jatkaa.

Avajaisia vietetään 6.7. klo 9–18

Uusi myymälä avataan torstaina 6.7. klo 9 avajaispuheella ja nauhanleikkuulla. Asiakkaille on tarjolla kakkukahvit. Butt Rub -pihviä grillataan klo 9–18. Myymälässä on myös herkullisia avajaistarjouksia.

Sale palvelee asiakkaita laajoilla aukioloajoilla arkisin klo 6–23, la 8–23 ja su 9–23. Salen yhteyteen tulee myös Postin pakettiautomaatti.

 

Lisätietoja: Sale Hatanpään myymäläpäällikkö Essi Porola, 010 767 2062