Uudesta Sale Amurista saa kätevästi kaiken tarvittavan päivittäiseen ruoanlaittoon


18.3.2015

Pirkanmaan Osuuskauppa avaa Sale Amurin 19.3. klo 10 osoitteeseen Satakunnankatu 36, Tampere. Avajaisseremoniassa asiakkaille tarjotaan kakkukahvit ja luvassa on tietysti myös avajaisetuja. Amuriin valmistuva Sale on pinta-alaltaan osuuskaupan suurimpia Saleja. Asiakkaita palvellaan laajoilla aukioloajoilla ma–pe 7–22, la 8–22 ja su 11–22. Sale tarjoaa Postin pakettiautomaatin ja Veikkauksen palvelut. Myymälän yhteyteen tulee myös pankkiautomaatti.

Myymälää luotsaa Pasi Laitinen, ruokakaupan pitkän linjan osaaja. Asiakkaita palvelee ystävällinen ja ammattitaitoinen 13 hengen porukka. – Toivotamme asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi uuteen Omaan Kauppaan, Laitinen hymyilee.

5000 päivittäistavaratuotteen valikoima on paikallisesti räätälöity

Sale Amuriin tulee 5000 päivittäistavaratuotteen laaja ja edullinen valikoima, johon kuuluu muun muassa irtoleipomotuotteita, tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja lihaa. Saleen tulee myös hyvä valikoima valmisruokia ja nopeaa syötävää, kuten take away -patonkeja.
– Meiltä asiakkaat saavat kätevästi eväät mukaan, sillä myymälässä on kahviautomaatti. Paistamme päivittäin myös patonkeja, Laitinen kertoo.

– Valikoima on rakennettu alueen asukkaiden tarpeita vastaavaksi, ryhmäpäällikkö Sami Hieta-aro kertoo. – Haluamme kuulla asiakkaiden tuotetoiveita ja meillä on myös valmius vastata niihin, Laitinen lisää.

– Asiakkaat arvostavat lähellä sijaitsevaa myymälää, josta voi nopeasti ja kätevästi hankkia kaiken tarvittavan päivittäiseen ruoanlaittoon, Hieta-aro kertoo. Sale on sloganinsa mukaisesti Siellä missä sinäkin.


Lisätietoja:
Sale- ja S-market ryhmäpäällikkö Sami Hieta-aro, 010 7670085
Sale Amurin myymäläpäällikkö Pasi Laitinen, 010 7672262