Tervetuloa vihreän kortin ostoksille – Asiakasomistajapäivät Prismoissa 14.–18.2.


Prisman Asiakasomistajapäivät ovat valloillaan Pirkanmaan myymälöissä! Se tarkoittaa, että saat S-Etukortilla jopa –15 % käyttötavaratuotteista 14.–18.2.2024.

12.2.2024

Prisman Asiakasomistajapäivät ovat valloillaan Pirkanmaan myymälöissä! Se tarkoittaa, että saat S-Etukortilla jopa –15 % käyttötavaratuotteista 14.–18.2.2024. 

Vihreä kortti palkitsee sinut jälleen Pirkanmaan Prismoissa tekemistäsi ostoksista keskiviikosta sunnuntaihin 14.–18.2., sillä saat käyttötavaraostoksistasi jopa 15 % alennusta. Saat myös alennuksen jo alennetuista hinnoista ja voit kerryttää ostoksistasi jopa 5 % Bonusta. Kun maksat ostoksesi S-Etukortilla, saat päälle vielä 0,5 % maksutapaetua. Kampanja ei koske Prisma.fi-verkkokauppaa eikä myymälästä noudettavia verkko-ostoksia.

Nyt on aika sisustaa kotia tulevaa kevättä varten ja hankkia raikkaiden talvikelien aktiviteetteihin sopivat välineet ja varusteet. Prismasta hankit myös tuliterät varusteet keittiöön ja päivitystä vaatekaappiin.

Tervetuloa tekemään löytöjä edullisin hinnoin!

Saat S-Etukortilla –15 % näistä tuoteryhmistä:

Autoilutuotteet, jalkineet, keittiötarvikkeet, kirjat, paperi- ja toimistotarvikkeet, kodintarvikkeet, kodintekstiilit, kukat ja kukkasipulit, elektroniikka, kuten kuulokkeet, kaiuttimet, puhelin- ja elektroniikkatarvikkeet, kamerat, navigointilaitteet, tulostimet, näytöt, kotiteatterit ja digiboxit, laukut, lelut ja pelit, lemmikkitarvikkeet, liikunta- ja urheiluvälineet, musiikki, elokuvat, pc- ja konsolipelit sekä -tarvikkeet, nestekaasut, pienet kodinkoneet kuten kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, imurit, hiustenkuivaajat ja partakoneet, piha- ja puutarhatuotteet, pyöräilytarvikkeet, rakentamisen ja remontoinnin tuotteet, sisustustuotteet, vaatteet ja asusteet, meikit ja vauvanhoitotuotteet sekä valaisimet, lamput, paristot ja taskulamput.

Saat S-Etukortilla –5 % näistä tuoteryhmistä:

Puhelimet ja televisiot, polkupyörät, urheilu- ja älykellot, pelikonsolit, tabletit, tietokoneet, isot kodinkoneet, kuten jää-, viileä- ja kylmäkaapit, pakastimet, liedet, uunit, liesituulettimet, pesukoneet ja kuivausrummut, kompostorit, piharakennukset, kylpytynnyrit ja porealtaat, autojääkaapit ja sähkökylmälaukut.

*Alennus ei koske päivittäistavaroita, kynttilöitä, ihonhoito-, luontais- ja hygieniatuotteita, siivousvälineitä ja -tarvikkeita, pakastus- ja alumiinivuokia, WC- ja talouspapereita, sanoma- ja aikakauslehtiä, postimerkkejä, puhelin- ja dataliittymiä, lahjakortteja, urheiluravinteita, kuljetus- ja asennuspalveluita, tilaus- ja toimitusmyyntituotteita, rakentaja- ja remonttiasiakkaiden projektikauppaa eikä oheispalvelutuotteita, kuten Veikkaus, arvat, Toto ja bussikortin lataus tai digitaalisia lataustuotteita, kuten Microsoft- ja PS-lataussetelit.

Liittyessäsi asiakasomistajaksi maksat osuuskaupan osuusmaksun (100 euroa). Voit maksaa maksun kerralla tai voit maksaa 20 euroa, jolloin loppuosa maksetaan ostoksistasi kertyvällä Bonuksella 24 kuukauden kuluessa.

Bonus alkaa kertyä yleisimmin 50 euron kuukausiostoksilla. Asiakasomistajaksi liittymisen aikana antamasi ja asiakkuutesi aikana kertyneet tiedot tallentuvat S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saat osoitteesta: S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma–pe 9–16, p. 010 76 5858 (mpm/pvm).

Liity asiakasomistajaksi tästä!

https://pirkanmaanosuuskauppa.fi/asiakasomistajuus/