Sokos Herkussa makuasioista saa kiistellä


6.10.2017

Sanotaan, että makuasioista ei voi kiistellä. Me Sokos Herkussa olemme eri mieltä.

Jos makuasioista ei voi kiistellä, niin mistä sitten? Faktoistako? Sepä vasta erikoista olisi.

Meillä Sokos Herkussa kiistellään aina ruoasta. Tummaa vai vaaleaa leipää? Lisää chiliä vai liikaa? Sini- vai valkohomejuusto? Ruoasta keskusteleminen ja kiisteleminen on meillä jokapäiväistä sekä todellinen sydämen asia ja nyt olemme päättäneet ottaa ilon irti vuosien varrella käymistämme keskusteluista, joista monet ovat päätyneet loistaviksi ruokaideoiksi asti.

Sokos Herkun reseptivihko – makumatkalla ammattilaisten kanssa

Me täällä Sokos Herkussa olemme jo pitkään palvelleet asiakkaitamme rakkaudesta ruokaan. Arjessamme työ yhdistyy omiin intohimoihimme, mistä syntyy usein myös herkullisia reseptejä ja ajatuksia. Nyt olemme koonneet omia suosikkejamme reseptivihkoon, jonka avulla pääset lähelle meidän arkeamme sekä makumatkalle upean henkilökuntamme kanssa.

Sokos Herkun porukan lisäksi vihkossa pääsevät parrasvaloihin myös Sokos Ravintola Herkun todelliset ammattilaiset, liian usein keittiön kulisseihin jäävät taiturit, jotka suunnittelevat jatkuvasti uusia ruokalajeja omien makumieltymystensä ja asiakaspalautteen pohjalta kehittäen jo olemassa olevia reseptejä sekä väitellen makuasioista. Ravintola Herkun keittiössä ruoanlaitto on yhdessäoloa, tiimityötä, iloa, naurua ja rakkautta. Joka ikisenä päivänä.

Reseptivihko on noudettavissa maanantaista 9.10. alkaen Sokos Herkusta ja vihkon resepteihin pääset tutustumaan myös osoitteessa www.keittokomero.fi. Ja kun olet testannut meidän ideamme, tule rohkeasti antamaan meille palautetta ja kiistelemään kanssamme makuasioista. Me olemme olemassa Sinua varten.