Sinä voit olla monen perheen paras joulupukki


8.11.2022

Järjestämme tänäkin vuonna Hopen kanssa joulukampanjan myymälöissämme, jossa toteutetaan vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten jouluisia toiveita.

Pystytämme joulupuut täynnä toiveita Sokoksen 3. kerrokseen, Kalevan, Linnainmaan, Koivistonkylän, Lielahden, Nokian, Pirkkalan, Kangasalan, Sastamalan ja Ideaparkin Prismoihin sekä Koskikaran ja Viialan S-marketeihin. Puut täyttyvät toiveista perjantaina 11.11. ja ovat paikallaan 11.12. saakka.

Näin osallistut: 

  • Valitse Toivepuusta kortti, jossa on 0–17 vuotiaan lapsen joululahjatoive ja ikä merkittynä.
  • Hanki lahjakortti tai lahja, joka on uusi ja käyttämätön ja vastaa valitsemaasi lahjatoivetta.
  • Tuo lahja ja toivekortti keräyspisteellemme. Sinun ei tarvitse paketoida lahjaa, sillä joudumme kurkistamaan paketoituihinkin lahjoihin sisälle. Voit halutessasi lahjoittaa mukaan lahjakassin tai joululahjapaperia.
  • Keräyksen järjestäjät noutavat lahjat, paketoivat lahjat, laittavat lapsen nimen korttiin ja toimittavat lahjat perille ❤

Ottamalla Hopen Toivepuusta toiveen ja toteuttamalla sen, annat tiukassa tilanteessa olevan perheen lapselle tai nuorelle joulun. Ilman kiharaista partaa ja punaista takkia, voit olla monen perheen paras joulupukki.