Sale Leinola on nyt auki!


15.1.2015

Sale Leinola palvelee alueen asukkaita joka päivä iltakymmeneen saakka.

Orimuskadulla Leinolassa vietetään tänään upouuden Sale Leinolan avajaisia. Myymälä avasi ovensa kello 9 ja välittömästi kauppa täyttyi lähialueen asukkaista ja muusta avajaisväestä. Lähistöllä asuva Jenni Järvinen saapui ensimmäisten joukossa ostoksille ja kakkukahville uuteen Omaan Kauppaan.

– Asumme tässä aivan lähellä, joten Sale Leinolassa tulee varmati käytyä usein. Tästä saa kätevästi maidot ja muut päivittäistavarat haettua lyhyelläkin varoitusajalla, kolmen pojan äiti kiittelee. Myymälän tavallista laajempi valikoima saa niin ikään Järviseltä kiitosta. – Täällähän on tosi hyvä valikoima kaikkea tarvittavaa ja kun samassa rakennuksessa on leipomokin, niin tuoreet leivätkin saa samalla reissulla.

Myös Salen vieressä sijaitsevan Orimuksen päiväkodin lapset ovat innoissaan uudesta kaupasta. Salen rakennustyömaata suurella mielenkiinnolla koko syksyn seuranneet päiväkotilaiset esittivät myymälän avajaisissa teemaan hienosti sopineet laulut Popsi popsi porkkanaa ja Leipuri Hiiva. Lapset kertoivat käyvänsä usein äidin ja isän kanssa kaupassa hakemassa ruokaa ja moni uskoi kauppareissujen lisääntyvän uuden kaupan noustua aivan päiväkodin viereen.

Salen yhteydessä toimii myös Mikon Leivän kahvila, jonka leipomo sijaitsee niin ikään samassa rakennuksessa myymälän ja kahvilan kanssa.

Lue tästä lisätietoa uudesta myymälästä.