S-market Viiala uudistui asiakkaiden toiveiden mukaisesti


25.3.2015

S-market Viialan valikoimaa kehitettiin asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja tilankäyttöä järkevöitettiin. Kahdessa viikossa valmistuneet uudistukset koskivat lähinnä hedelmä- ja vihannesosastoa, liha- ja kalaosastoa sekä teollisia elintarvikkeita. Uudistuneessa myymälässä tarjoillaan kakkukahvit torstaina 26.3. klo 10–18.

Monipuolisesta ruokakaupasta saa kaiken arkeen ja juhlaan

Aiempien viileäkalusteiden sijaan hedelmä- ja vihannesosastolla on nyt sekä kylmä- että viileäkalusteita.

– Näin pystymme optimoimaan tuotteiden säilytyslämpötilan. Uudet kalusteet ovat myös energiatehokkaita, ryhmäpäällikkö Anna Mari Koutroukides selventää.

Valikoimaa saatiin lisättyä kalusteuudistusten myötä. Myös liha- ja kalaosasto saivat uuden kylmäpäädyn.

S-market Viialan valikoimaa kehitettiin viime vuoden puolella tehdyn asiakaskyselyn perusteella.

– Esimerkiksi gluteenittomat tuotteet saivat nyt oman päätynsä, jolloin ne ovat asiakkaiden helposti löydettävissä. Valikoimauudistuksessa juuri erityisruokavaliot on entistä paremmin huomioitu, Koutroukides kertoo.

– Kyselyn tuloksista oli ilo huomata, että asiakkaat olivat jo pääosin tyytyväisiä valikoimaan. Saimme kyselystä kuitenkin paljon hyödyllistä tietoa. Teollisten elintarvikkeiden valikoimaa kasvatettiin eniten: tex mex, leivonta, riisit, pastat ja nuudelit, sipsit, S-market Viialan marketpäällikkö Mika Ranta luettelee.

Hyllytilaa pystyttiin lisäämään tilankäyttöä järkevöittämällä ja myymälään valmistui nyt myös kausialue, josta asiakkaat löytävät kätevästi ajankohtaiset tuotteet, esimerkiksi pääsiäismakeiset.

– Asiakkaat ovat kiitellet myymälän selkeyttä ja tilantuntua, Ranta kertoo ja toivottaa kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi uudistuneeseen S-market Viialaan.

Lisätietoja:
S-market- ja Sale-ryhmäpäällikkö Anna Mari Koutroukides, 010 767 0086
S-market Viialan marketpäällikkö Mika Ranta, 010 767 1310