S-market Pirkkala paisuu tänä vuonna Prismaksi


27.1.2020

Jo loppuvuodesta Partolassa voi olla mahdollista saapastella S-marketin sijaan jouluostoksille Prismaan. Kiivaasti kasvavan Pirkkalan ja Tampereenkin puolen asukkaat ovat odottaneet alueelle Prismaa jo hyvän aikaa, ja kuumeillut on myös Osuuskaupan oma väki.

S-market Pirkkala kokee tämän vuoden aikana muodonmuutoksen, kun myymälästä remontoidaan Prisma. Remontissa nykyistä S-marketin rakennusta myös laajennetaan hieman, jotta se pääsee Prisman mittoihin. Samalla päivittyvät kaupan tavoitteetkin, sillä Prisma Pirkkalasta aiotaan tehdä pirkkalalaisille markkinan paras ruokakauppa.

Ryhmäpäällikkö Asta Haapasen mukaan muodonmuutoksessa ei ole kyse S-marketin elvyttämisestä tai pintapuolisesta parantelusta, vaan kunnianhimo on kaikilla projektissa mukana olevilla erittäin korkealla:

– Aiomme olla rohkeampia, leikkisämpiä ja ketterämpiä kuin Prismat perinteisesti, Asta lupaa.

Käytännössä tämä tulee näkymään esimerkiksi trendien ennakoimisena ja Pirkanmaan parhaana hedelmä- ja vihannesosastona. Yhtenä painopisteenä Pirkkalan Prismassa on myös arjen heti valmis ruoka.

– Prisman myötä ruokakaupan kilpailutilanne tulee olemaan Partolassa niin makoisa, että jollen jo asuisi Pirkkalassa, muutto sinne houkuttaisi jo pelkän päivittäistavaratarjonnan takia, Asta myhäilee.

Asiakkaat ja henkilökunta tekevät Prisma Pirkkalan

Asiakkaat ja henkilökunta otetaan alusta asti mukaan vaikuttamaan Prisman ideointiin, ja työntekijöitä muun muassa koulutetaan niin, että heidän ruokaosaamisensa on ajan tasalla. Ruoka- ja ravintolapuolella tullaankin uuden Prisman myötä näkemään aivan uusia juttuja. Valikoimassa etenkin paikallisuus tulee näkymään entistä vahvemmin.

Uuden Prisman myötä Pirkkalaan avautuu myös uusia työpaikkoja. Työvuoroja kaupalla pyritään rakentamaan työntekijöiden elämäntilanteeseen sopiviksi, ja kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus tehdä urapolkua Osuuskaupalla.

– On hurjan tärkeää, että uusi Prisma tehdään yhdessä. Olemme sekä henkilökuntamme että omistajiemme rinnalla kulkija, ja te tuutte näkemään, mitä tapahtuu, kun vain taivas ja tontti ovat rajana, Asta päättää.

 

Lisätietoja:

Pirkanmaan Osuuskauppa, toimialajohtaja Ville Jylhä, ville.jylha@sok.fi, 010 76 70079

Pirkanmaan Osuuskauppa, ryhmäpäällikkö Asta Haapanen, asta.haapanen@sok.fi, 010 76 72891