S-market Lempäälä avasi ovensa Lempoisten Kauppakulmassa


26.3.2014

Laajempiin tiloihin muuttaneen S-market Lempäälän avajaisia vietettiin torstaina 27.3. aurinkoisessa säässä. Avajaisten kunniaksi Pirkanmaan Osuuskauppa tarjosi kakkukahvit, minkä lisäksi Eetu-pelle viihdytti asiakkaita onnenpyöränsä kera. Uudistuneen S-marketin lisäksi kiinteistössä asiakkaita palvelevat Alko, apteekki, LähiTapiola sekä S-marketin yhteyteen avattu postin asiointipiste.

– Osuuskauppa haluaa tarjota monipuolisia palveluita siellä, missä asiakkaatkin ovat, kertoo Pirkanmaan Osuuskaupan päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Mirkka Voutilainen. – Uusi myymälä helpottaa lempääläläisten arkea tarjoamalla kattavat palvelut helposti saman katon alla, Voutilainen jatkaa.

Kauppakulman palvelukokonaisuus rakentuu vahvasti raikkaan uuden ilmeen saaneen S-marketin ympärille. – S-marketin valikoima laajentuu muuton yhteydessä sadoilla uusilla tuotteilla, minkä lisäksi uudesta myymälästä löytyy myös Oma Keittiö -palvelulinjasto, jota asiakkaat ovat pitkään toivoneet, kertoo marketpäällikkö Tommi Nordling. – Muutenkin ruoka on toimintamme keskiössä, meiltä löytyy runsaasti lähiruokaa, mutta myös erikoisruokien valikoimat ovat kasvaneet. Valikoimauudistus on tehty asiakkaiden toiveita kuunnellen, ja nyt pystymme vastaamaan entistä kattavammin lempääläläisten tarpeisiin, Nordling jatkaa.

Eetu-pelle hauskuutti sekä nuoria että vanhoja kävijöitä

Avajaisissa mukana olleen Eetu-pellen onnenpyörän ympärillä kävi melkoinen kuhina, kun erityisesti nuoremmat avajaisvieraat jonottivat koittamaan onneaan karkkipalkintojen toivossa. Eetu muistutti kuitenkin myös terveellisistä ruokatottumuksista. – Kannattaa syödä porkkanaa, jotta kasvaa, ja hampaitakin se vahvistaa.

10-vuotias Toni Jokihaara oli tullut paikalle Hanna-äitinsä kanssa. Hanna kiitteli myymälän uudistunutta ilmettä ja palvelulinjastoa. – Kyllä Oma Keittiötä tulee hyödynnettyä täällä käydessä. Uusi myymälä näyttää hyvältä ja on mukavan iso ja tilava, Hanna kehuu. Toni keskittyi sen sijaan Eetu-pelleen ja tämän onnenpyörään. – Olen nähnyt pellen aikaisemminkin, reipas nuori mies kertoi hymyillen.