S-market Lempäälä avaa ovensa Lempoisten Kauppakulmassa


26.3.2014

Uudistuneesta myymälästä löytyy nyt myös Oma Keittiö -palvelulinjasto

Laajempiin tiloihin muuttaneen S-market Lempäälän avajaisia vietetään torstaina 27.3. kello 9 osoitteessa Puistokatu 4, 37500 Lempäälä. Avajaisissa tarjotaan kakkukahvit, minkä lisäksi avajaisviikonloppuna myymälässä on tarjolla avajaistarjouksia ja tuote-esittelyjä.

– S-marketin valikoima laajentuu muuton yhteydessä sadoilla uusilla tuotteilla, minkä lisäksi uudesta myymälästä löytyy myös Oma Keittiö -palvelulinjasto, jota asiakkaat ovat pitkään toivoneet, kertoo marketpäällikkö Tommi Nordling. – Muutenkin ruoka on toimintamme keskiössä, meiltä löytyy runsaasti lähiruokaa, mutta myös erikoisruokien valikoimat ovat kasvaneet. Valikoimauudistus on tehty asiakkaiden toiveita kuunnellen, ja nyt pystymme vastaamaan entistä kattavammin lempääläläisten tarpeisiin, Nordling jatkaa.

Lempäälän Oman Kaupan ympärille muodostuu kattava palvelukokonaisuus

S-marketilla on kokonaisneliöitä 3137. Myymälän lisäksi Lempoisten Kauppakulmassa asiakkaita palvelevat Alko, apteekki ja LähiTapiola. Lisäksi S-marketin yhteyteen avataan postin asiointipiste. ABC-automaattiasema jää vanhalle paikalleen edellisen myymäläkiinteistön pihaan.

– Osuuskauppa haluaa tarjota monipuolisia palveluita siellä, missä asiakkaatkin ovat, kertoo Pirkanmaan Osuuskaupan päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Mirkka Voutilainen. – Uusi myymälä helpottaa lempääläläisten arkea tarjoamalla kattavat palvelut helposti saman katon alla, Voutilainen jatkaa.