S-market Hämeenkyrön valikoima laajenee kokonaisvaltaisen myymäläuudistuksen myötä


13.3.2014

Pirkanmaan Osuuskauppa haluaa palvella asiakkaitaan entistä paremmin koko toimialueellaan. Myymäläuudistukset takaavat paikallisten palveluiden laadun jatkossakin. Osuuskauppa uudisti vuoden 2013 aikana 16 S-marketia ja uudistukset jatkuvat kuluvana vuonna. S-marketien palveluita kehitetään asiakaspalautteiden ja -kyselyiden tulokset huomioiden.

Uudistuneen S-market Hämeenkyrön avajaisia vietetään torstaina 13.3., jolloin osuuskauppa tarjoaa asiakkailleen kakkukahvit kello 10–18. Myymälästä löytyy avajaistarjouksia koko viikonlopun ajan torstaista sunnuntaihin.

Valikoima lisääntyy ja esillepanot selkiytyvät
– Myymälän uudistuksessa jätettiin rauhaan vain seinät ja henkilökunta, naurahtaa ryhmäpäällikkö Kimmo Vuorinen. – Kaikki myymäläkalusteet uusittiin, minkä seurauksena saimme laajennettua myymälän myyntipinta-alaa ja tuotevalikoimaa, hän jatkaa.

Laajentunut valikoima näkyy ennen kaikkea pakasteissa, joiden kysyntä kasvaa jatkuvasti.
– Asiakkaiden toiveiden pohjalta kasvatimme myös useiden yksittäisten tuoteryhmien valikoimaa. Esimerkiksi juustoja, leivontatarvikkeita ja urheiluravinteita on nyt tarjolla huomattavasti aiempaa enemmän, Vuorinen kertoo.

Marketpäällikkö Johanna Saarisen mukaan sekä S-market Hämeenkyrön henkilökunta että asiakkaat ovat odottaneet uudistusta innolla. – Viimeiset viikot ovat olleet hektisiä, mutta työntekijät ovat olleet remontinkin keskellä koko ajan todella joustavia ja innoissaan uudistuksesta, Saarinen kertoo. – Myös asiakkaat ovat kehuneet myymälän uutta ilmettä ja kiitelleet uusia ympäristöystävällisiä kylmäkalusteita, hän jatkaa.