Ruoan verkkokauppa laajenee Prisma Koivistonkylään


2.2.2016

Pirkanmaan Osuuskauppa aloitti ruoan verkkokaupan ensimmäisenä Pirkanmaalla toukokuussa 2014 Prisma Lielahdessa. Asiakkailta saadun hyvän palautteen pohjalta palvelu laajenee ja uusi Klikkaa ja nouda -palvelu aukeaa Prisma Koivistonkylään 8. helmikuuta. – Käyttötavarakauppa on siirtynyt vahvasti verkkoon ja myös päivittäistavarapuolen osalta kysyntä on kasvanut voimakkaasti, kertoo päivittäis- ja käyttötavarakaupan kehittämispäällikkö, ryhmäpäällikkö Johanna Tervala-Pirskanen Pirkanmaan Osuuskaupasta. Prisma Koivistonkylän verkkokauppa on laajuudeltaan yli 20 000 tuotetta ja se sisältää ruoan lisäksi yleisimpiä päivittäisiä käyttötavaroita, hän jatkaa.

Klikkaa ja nouda -palvelu houkuttelee helppoudellaan

Klikkaa ja nouda -palvelun toimintaperiaate on yksinkertainen; asiakas kirjautuu verkkokauppaan osoitteessa prisma.fi/klikkaajanouda ja valitsee toimipaikaksi Prisma Koivistonkylän. Halutut tuotteet valitaan ostoskoriin ja maksetaan verkossa luottokortilla. Ostokset noudetaan valmiiksi pakattuina Prisma Koivistonkylän aulaan rakennetusta noutolokerikosta. Erona Lielahteen on se, että ostokset maksetaan verkossa tilaushetkellä ja nouto tapahtuu itsepalveluna lokerikosta.

 – Verkosta ostettaessa tuotteet ovat samanhintaisia kuin Prisman hyllyssä. Tuotteiden keräilystä syntyviä kuluja katetaan keräilymaksulla, joka on S-Etukortilla 5,90 euroa, Tervala-Pirskanen kertoo. Sekä verkkokaupassa tehdyt ostokset että keräilymaksu kerryttävät Bonusta.

Verkossa tilattujen tuotteiden keräämisestä vastaa tehtävään koulutettu henkilökunta, joka on ohjeistettu valitsemaan parhaat ja tuoreimmat tuotteet. – He keräävät kuin itselleen.  Tuotteiden tuoreuden osalta ei tehdä kompromisseja, Tervala-Pirskanen lupaa. – Klikkaa ja nouda palvelee erityisesti niitä, jotka haluavat tehdä ostoskierroksensa muutamassa minuutissa. Ostosten tekemisestä tulee suunnitelmallisempaa, kun tilausta voi rakentaa pitkin viikkoa ja samalla tarkistaa, mitä kaapissa on jo valmiina. Valikoimaan linkittyvä reseptipankki tekee ruoanlaitosta ja ostamisesta entistä inspiroivampaa. Tilauksen tekeminen verkossa on todella nopeaa ja palvelun ensisijaisena tarkoituksena onkin helpottaa asiakkaidemme arkea, Tervala-Pirskanen jatkaa.

Lisätietoja:

Päivittäis- ja käyttötavarakaupan kehittämispäällikkö, ryhmäpäällikkö Johanna Tervala-Pirskanen, 010 767 0083