Pirkanmaan Osuuskaupan hallitus saa uuden jäsenen – Asiakaskokemus- ja digitaalisuusosaaminen vahvistuvat


15.10.2019

Pirkanmaan Osuuskaupan hallintoneuvosto valitsi lokakuun kokouksessaan osuuskaupalle hallituksen vuodelle 2020. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin yrittäjä Karoliina Lehtonen pois jäävän Sari Rämön tilalle.

Pirkanmaan Osuuskaupan hallitus valitaan kalenterivuodeksi kerrallaan, ja sen tehtävänä on johtaa ja valvoa operatiivista toimintaa sekä päättää toimintastrategiasta.

Piinkovaa kansainvälistä osaamista Pirkanmaalle

Hallituksen jäsenenä aloittava Lehtonen tuo Pirkanmaan Osuuskauppaan tuoretta perspektiiviä asiakaskokemuksen kehittämiseen sekä digitaalisuuden hyödyntämiseen. Lehtonen on kokenut markkinointialan ammattilainen ja toiminut yrittäjänä 12 vuoden ajan. Kansainvälisellä Lehtosella on kaksi kotipaikkaa: Tampere ja San Francisco. Piilaakson kovasta kilpailuympäristöstä Lehtonen tuo Pirkanmaalle uudenlaisia näkemyksiä asiakaskokemuksen rakentamiseen.

Karoliina Lehtonen on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja yhteiskuntatieteiden kandidaatti. Hän työskentelee toimitusjohtajana 2015 perustamassaan Booming Strategies -nimisessä yrityksessä, joka tarjoaa liiketoiminnan kehittämiseen tähtääviä palveluja. Lehtosella on lisäksi vahvaa kokemusta hallitustyöskentelystä sekä startup-sijoittamisesta.

Lehtonen vahvistaa Pirkanmaan Osuuskaupan osaamista tulevaisuuden digitalisoituvassa kaupassa, jossa sujuvan asiakaskokemuksen rooli korostuu. Hallituksessa hän antaa panoksensa myös kasvun edellytysten suunnitteluun ja tulevaisuuden ennakointiin.

Muut hallituksen jäsenet ovat toimitusjohtaja Timo Jaakkola, toimitusjohtaja Pasi Lehmus, professori Hannu Saarijärvi ja yrittäjä Sari Vaajanen-Ärrälä, ja he jatkavat hallituksessa Karoliina Lehtosen rinnalla vuonna 2020. Hallituksen puheenjohtajana toimii Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko.

Lisätietoja:

Pirkanmaan Osuuskauppa, toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko, timo.maki-ullakko@sok.fi, 010 76 70070