Loppusyksyn ostokset asiakasomistaja-alennuksin – AO-päivät Prismassa 17.–21.11.


Vihreällä kortilla loppusyksyn hankinnat edulliseen asiakasomistajahintaan! Asiakasomistajapäivät valtaavat Pirkanmaan Prismat keskiviikosta sunnuntaihin 17.–21.11. Käyttötavaraostoksistasi S-Etukortilla jopa 15 % alennusta!

14.11.2021

Vielä ehdit päivittää vaatekaappisi kylmenevän sään varalta ja hankkia liikuntavälineet ja varusteet loppusyksyn ulkoiluun. Nyt on myös hyvä aika panostaa pihamaan ja kodin pimenevään tunnelmaan ja lähestyvään jouluun.

Ostosten keskittäminen kannattaa, sillä Pirkanmaan Prismojen Asiakasomistajapäivillä saat S-Etukorttia vilauttamalla käyttötavaraostoksistasi jopa 15 % alennusta keskiviikosta sunnuntaihin 17.–21.11.

Prismasta löydät valtavan valikoiman tuotteita kengistä ulkovarusteisiin sekä kirjoista kotiteattereihin ja konsolipeleihin – kaikki kätevästi saman katon alta!

Lämpimästi tervetuloa!

Edut ovat voimassa Pirkanmaan Prismoissa ja prisma.fi-verkkokaupassa 17.–21.11.2021.

Saat S-Etukortilla 15 % näistä tuoteryhmistä:

Autoilutuotteet, jalkineet, kasvomaskit, keittiötarvikkeet, kirjat, paperi- ja toimistotarvikkeet, kodintarvikkeet, kodintekstiilit, kukat, elektroniikka, kuten kuulokkeet, kaiuttimet, puhelin- ja elektroniikkatarvikkeet, kamerat, navigointilaitteet, tulostimet, näytöt, kotiteatterit ja digiboxit, laukut, lelut ja pelit, liikunta- ja urheiluvälineet, musiikki, elokuvat, pc- ja konsolipelit sekä -tarvikkeet, pienet kodinkoneet kuten kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, imurit, hiustenkuivaajat ja partakoneet, piha- ja puutarhatuotteet, pyöräilytarvikkeet, rakentamisen ja remontoinnin tuotteet, sisustustuotteet, vaatteet ja asusteet sekä valaisimet, lamput, paristot ja taskulamput.

Saat S-Etukortilla 5 % näistä tuoteryhmistä:

Polkupyörät, puhelimet ja televisiot, pelikonsolit, tabletit, tietokoneet, isot kodinkoneet, kuten jää-, viileä- ja kylmäkaapit sekä pakastimet, liedet, uunit, liesituulettimet, pesukoneet ja kuivausrummut.

*Alennus ei koske päivittäistavaroita, kosmetiikkaa, luontais- ja hygieniatuotteita, kynttilöitä, siivousvälineitä ja -tarvikkeita, pakastus- ja alumiinivuokia, wc- ja talouspapereita, sanoma- ja aikakauslehtiä, postimerkkejä, puhelin- ja dataliittymiä, lahjakortteja, urheiluravinteita, kuljetus- ja asennuspalveluita, tilaus- ja toimitusmyyntituotteita, oheispalvelutuotteita, kuten Veikkaus, arvat, Toto ja bussikortin lataus tai digitaalisia lataustuotteita, kuten Microsoft- ja PS-lataussetelit.

Liittyessäsi asiakasomistajaksi maksat osuuskaupan osuusmaksun (100 euroa). Voit maksaa maksun kerralla tai voit maksaa 20 euroa, jolloin loppuosa maksetaan ostoksistasi kertyvällä Bonuksella 24 kuukauden kuluessa.

Bonus alkaa kertyä yleisimmin 50 euron kuukausiostoksilla. Asiakasomistajaksi liittymisen aikana antamasi ja asiakkuutesi aikana kertyneet tiedot tallentuvat S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saat osoitteesta: S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma–to 9–20 ja pe 9–18, p. 010 76 5858 (0,084 €/min).