Kinkun paisto


29.11.2019

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}

Pakastettu kinkku:

 

Sulata kinkku hyvissä ajoin jääkaapissa. Nosta kinkku hetkeksi huoneenlämpöön ennen paistoa niin, että sisälämpö näyttää n. 10 astetta. Paistopussi pitää kinkun mehukkaana ja paistolämpömittari näyttää kinkun oikean sisälämpötilan. Paista kinkku miedossa 100–120 asteen lämpötilassa, kunnes sen sisälämpötila on n. 75 astetta.

 

Tuore kinkku:

 

Pidä kinkku huoneenlämmössä ennen paistoa, kunnes sen sisälämpötila on 10 astetta. Pane kinkku paistopussiin ja työnnä paistolämpömittari lihan paksuimpaan kohtaan. Paista 100–120 asteen lämpötilassa, kunnes sisälämpötila on n. 75 astetta.