Kaupunkipyörällä lähikauppaan – ota käyttöön EASYBIKE


4.9.2018

Hervannassa ja lähialueilla parkissa on EASYBIKE-pyöriä, jotka saat käyttöösi helposti mobiilisovelluksella.

EASYBIKE-pyörät ovat mahtava tapa liikkua helposti paikasta toiseen. Menitpä sitten lähikauppaan, ostoksille, yliopistolle, ystävääsi tapaamaan, bussipysäkille tai pysäkiltä kotiin, haluamme tehdä matkastasi helpomman ja vihreämmän. EASYBIKE-pysäkkejä on Sale Annalan, Hallilan ja Vuoreksen edustoilla sekä monissa muissa paikoissa Hervannassa ja lähialueilla. EASYBIKE-pyörällä poljet näppärästi lähikauppaan ja sieltä takaisin! Muut pysäkit ja vapaana olevat pyörät paikannat EASYBIKE-sovelluksen kartalta!

Käyttääksesi palvelua sinun tulee vain ladata ilmainen EASYBIKE sovellus iOS- tai Android-puhelimellesi ja rekisteröityä palveluun. Skannaa sovelluksen avulla pyörän QR-koodi, jolloin pyörän lukko aukeaa ja voit aloittaa matkasi. Aja sitten pyörä haluamallesi EASYBIKE-pysäköintialueelle ja lukitse pyörän lukko manuaalisesti, jolloin matkasi loppuu. Muistathan ladata hieman rahaa EASYBIKE-lompakkoosi tai ostaa jonkin kausilipuista ennen polkemaan lähtöä!

  1. Lataa sovellus
  2. Rekisteröidy palveluun ja luo käyttäjätili
  3. Skannaa pyörän QR-koodi EASYBIKE-sovelluksen työkalulla
  4. Lähde polkemaan ja pysäköi pyörä jollekin EASYBIKE-parkeista
  5. Lukitse pyörä

Lisätietoja: www.easybike.fi

Opiskelijat polkevat edullisemmin

Mikäli olet opiskelija, muista todentaa se profiilisi tiedoissa rekisteröidyttyäsi palveluun. Profiilin tietoihin pääset napauttamalla profiilikuvaasi valikosta. Todentaaksesi opiskelijastatuksesi, sinun tulee syöttää opiskelijasähköpostisi opiskelijan todennus -kohdassa, jolloin saat kyseiseen sähköpostiosoitteeseesi vahvistuskoodin. Syöttämällä sen sovellukseen pääset nauttimaan polkemisesta ja kausilipuista edullisemmin hinnoin!