Kannustajat-ohjelmassa mukana Nuolialan koulun vanhempainyhdistys ry


22.11.2018

Nuolialan koulun vanhempainyhdistys on yksi kymmenestä yhdistyksestä syksyn Kannustajat-kaudella. Ilmoittaudu kannustajaksi ja olet mukana vaikuttamassa sponsorointituen jakoon.

Nuolialan koulun vanhempainyhdistyksen tavoitteena on toimia tärkeässä roolissa luomassa lapsillemme elämyksiä, muistoja ja niitä niin tärkeitä onnistumisen tunteita yhteistyössä vanhempien ja koulun kanssa. Viime vuosina Nuolialan koulun tilojen sisäilmaongelmat ja erilaiset väistötilaratkaisut ovat tuoneet omat haasteensa kouluarkeen. Myös käynnissä olevat uuden koulurakennuksen rakennustyöt aiheuttavat haasteita etenkin välituntialueisiin. Vanhempainyhdistys haluaa omalta osaltaan helpottaa oppilaiden kouluarkea sekä luoda mielenkiintoista ajanvietettä kerhojen muodossa.

Tukisumman aiomme käyttää välituntialueiden viihtyvyyden parantamiseen sekä erilaisten kerhojen järjestämiseen.

Kannustajat-ohjelman kautta jaetaan sponsorointitukea paikallisille yhdistyksille

Pirkanmaan Osuuskaupassa on käytössä Kannustajat-ohjelma, jonka kautta osuuskaupan sponsorointituki ohjataan paikallisille yhdistyksille. Ohjelman avulla asiakasomistajat voivat vaikuttaa osuuskaupan vastuullisuusyhteistyöhön.

  • Osuuskauppa valitsee enintään kymmenen kannustettavaa yhdistystä puolen vuoden kannatusjaksolle.
  • Tuemme erityisesti lasten ja nuorten harrastustoimintaa.
  • Mitä enemmän asiakasomistajatalous kerryttää itselleen Bonusta, sitä enemmän heidän kannattamansa yhdistyksen tukipotti kasvaa.
  • Osuuskaupan tukisumma jaetaan tuettavien yhdistysten kesken siinä suhteessa, missä Kannustajat ovat omilla bonusostoillaan kerryttäneet yhdistysten tukipotteja.
  • Yhdistyksille maksettava tuki ei ole pois asiakasomistajille maksettavasta Bonuksesta, vaan kannustusohjelma antaa mahdollisuuden vaikuttaa osuuskaupan tuen jakautumiseen yhdistysten kesken.

Lue lisää ja ilmoittaudu Kannustajaksi: www.kannustajat.fi