Kaksikerroksinen New York avaa ovensa Hämeenkadulla


1.7.2014

Uudistuneesta ravintolasta löytyy kaksi erilaista New York -maailmaa

Mittavan remontin läpikäyneen ravintola New Yorkin avajaisia vietetään keskiviikkona 2.7. kello 7.30 osoitteessa Hämeenkatu 5, 33100 Tampere. Avajaisviikolla New Yorkissa on tarjolla useita tarjouksia.

– Uusi, kaksikerroksinen New York vastaa niin nopeaa take away -ruokailua kuin rauhallisempaakin ravintolakokemusta kaipaavien asiakkaidemme tarpeisiin, kertoo ABC- ja ravintolakaupan toimialajohtaja Anu Päivinen Pirkanmaan Osuuskaupasta.

Katutason kahvilasta street foodia, alakerran ravintolasta T-luupihvejä

– Katutasoon avattava Street Food & Coffee Shop on trendikäs, New Yorkin katukahviloiden henkeä kunnioittava kohtauspaikka, joka tarjoaa tuoretta street foodia, jonka asiakas voi nauttia nopeasti paikan päällä tai ottaa helposti mukaan niin halutessaan, ryhmäpäällikkö Saija Mattila kuvailee katutason uutta konseptia.

Street Food & Coffee Shop tuo Tampereen markkinoille uuden makumaailman, joka on jo aiemmin lyönyt läpi Euroopassa ja pääkaupunkiseudulla.

– Haluamme tuoda Tampereellekin palan aitoa New Yorkin katuruokakulttuuria, jossa pääosassa ovat tuoreus, itse tehdyt tuotteet ja laadukkaat raaka-aineet, Mattila kertoo.

Alakerrassa toimivan New York Restaurant & Bar -ravintolan peruskonsepti ei muutu, vaan sitä on syvennetty pintaremontilla ja ruokalistauudistuksella. Mattilan mukaan alakerran ravintola henkii nyt aiempaakin enemmän New Yorkin underground-tunnelmaa.

– Ravintola on aikaisempaa värikkäämpi ja valoisampi, minkä lisäksi ruokalistalle on vanhojen klassikkojen rinnalle tuotu perinteisiä amerikkalaisia annoksia, kuten maineikas T-luupihvi.

Uudistunut New York panostaa entistä vahvemmin eri teemoihin ja kampanjoihin, jotka tulevat näkymään niin katutason kahvilassa kuin alakerran ravintolassa.

– New Yorkin tutut alakulttuurit tulevat tuomaan oman mausteensa myös Tampereen katukuvaan, Mattila lupaa.