Italian makumaisemiin Kalevaan – La Famiglia avaa kesällä Tampereella


7.2.2023

Kalevassa sijaitseva kortteliravintola Kivenheitto sulkee ovensa, mutta legendaarisessa ravintolalokaatiossa herkuttelu jatkuu. Kesäkuussa paikalle avataan italialaista ruokaa ja viiniä suurella sydämellä tarjoava La Famiglia.

Lähes 13 vuotta Kalevassa toiminut kortteliravintola Kivenheitto viettää läksiäisiään 26.2. Liikepaikka menee sen jälkeen remonttiin ja avaa kesä-heinäkuussa ovensa rennosta nautiskelusta innostuville. Paikalle avataan pääkaupunkiseudulla suosittu italialainen ravintola La Famiglia.

– Ravintolaruokailun suosio jatkaa kasvuaan, ja ihmiset ostavat yhä suuremman osan aterioistaan ravintoloista. La Famiglian myötä pääsemme vastaamaan asiakastoiveisiin, joissa ruokaravintolalle on ollut tällä liikepaikalla kysyntää. Kalevan ja Tammelan alue kehittyy, ja keskusta siirtyy koko ajan kauemmas keskustasta. Tällainen kehitys tukee ruokaravintolatoimintaa juuri tässä liikepaikassa, kertoo Pirkanmaan Osuuskaupan toimialajohtaja Mikko Hautasaari.

Perheiden ja ystäväseurueiden kiireettömäksi ja kotoisaksi ravintolaksi profiloituvaan La Famigliaan tulee pari sataa asiakaspaikkaa. Ravintola säilyttää suuren, kahteen ilmansuuntaan avautuvan terassinsa, ja tarjoaa sesonkien mukaista, herkullista ruokaa. Lisäksi ravintolaan rakennetaan erillinen viinibaari ja kabinetti, jota voi käyttää juhlien ja kokouksien järjestämiseen.

Uuteen ravintolaan avautuu kaikkiaan noin 15 työpaikkaa, joista ensimmäisenä täytetään ravintolapäällikön ja keittiöpäällikön pestit. Haut alkavat jo tällä viikolla.

Lisätietoja:

Pirkanmaan Osuuskaupan toimialajohtaja Mikko Hautasaari, puh. 010 767 0080, mikko.hautasaari@sok.fi

Kuva: Tero Honkaniemi