Italialainen huippukokki Donato Carra inspiroi asiakasomistajia kokkaamaan


31.10.2018

Palkittu italialainen huippukokki Donato Carra saapuu Tampereelle. Hän kokkaa herkullisen neljän ruokalajin illallisen ravintola Puistossa ja ohjaa Italia-teemaisen kokkikurssin asiakasomistajille Makupajalla.

Puiston neljän ruokalajin illallisella 7.11. nautitaan muun muassa mustekalaa Lucianan tapaan ja lohta pistaasikuoressa. – Ravintola Puisto tarjoaa italialaisia makuja ja pirkanmaalaista laadukasta lähiruokaa. Carra tuo pimeneviin syysiltoihin tuulahduksen italialaisesta keittiöstä ja rakkaudesta ruokaan, toimialajohtaja Anna Mari Koutroukides iloitsee.

Asiakasomistajat pääsevät itse kokkaamaan 8.11. Makupajalle eli Pirkanmaan Osuuskaupan inspiroivaan koulutuskeittiöön. Kurssilla opitaan valmistamaan muun muassa täydellinen risotto ja oikeaoppinen italialainen pasta. Maukkaiden ruokalajien lisäksi osallistujat saavat nauttia italialaisista viineistä. Kokkaus on herättänyt sen verran paljon kiinnostusta asiakasomistajien keskuudessa, että kursseja tullaan järjestämään jatkossakin.

– Makupajalla ruoan kehitysryhmämme suunnittelee herkullista reseptiikkaa ravintoloihimme ja Oma keittiön tuotteisiimme. Myös henkilökuntamme pääsee säännöllisesti testailemaan reseptivihkomme ohjeita. Kun on itse kokeillut, reseptistä on luontevaa vinkata myös asiakkaillemme. Ruoka on meille sydämen asia ja haluamme tarjota nyt myös asiakasomistajille mahdollisuuden tulla huippukokin oppiin nauttimaan italialaisesta illasta, Koutroukides kertoo.


Tarkemmat tiedot kurssista ja Puiston illallisesta: https://www.s-kanava.fi/web/pirkanmaa/uutinen/italialainen-huippukokki-donato-carra-puistossa-711/4778621_10870