Buona sera, Tampere!


1.6.2018

Puiston romagnalainen ilta tuo 6.6. Tampereelle ruoka- ja viiniosaamista suoraan Italiasta!

Italialaisen ruoan, viinin ja kulttuurin ystävät huomio! Nyt on käsillä tilaisuus, jota ei todellakaan kannata missata.

Yhteistyössä Solera Beverage Groupin kanssa Puisto tuo Tampereelle ainutlaatuisen romagnalaisen illan, jonka tähtinä loistavat Nespolin viinitilan viinit sekä keittiömestari Nicholas Cacchi, joka yhdessä Puiston Kristian Harisen ja Mika Hellstenin kanssa valmistaa ja esittelee Nespolin palkittujen viinien kanssa täydellisesti yhteensopivan, neljän ruokalajin illallisen asiakkaillemme.

– Tämä on käsittämättömän upea tilaisuus sekä Puiston henkilökunnalle että erityisesti asiakkaillemme, keittiöpäällikkö Kristian hehkuttaa. – Nicholaksen kaltaisen keittiömestarin saaminen keittiöömme on uskomattoman hienoa, eivätkä Nespolin viinit varmasti kalpene illallisella tarjottavien ruokien rinnalla.

Lähes 100 vuotta sitten perustettu, koko historiansa ajan Ravaiolin suvun omistuksessa ollut Poderi dal Nespoli kasvattaa viiniköynnöksiä Emilia-Romagnan maakunnassa sijaitsevassa Bidenten laaksossa. Tampereelle laaksosta saapuu yhtiön edustaja Elisa Fabbri, joka esittelee illallisen kanssa tarjottavat viinit.

Romagnalainen illallinen järjestetään keskiviikkona 6. kesäkuuta kello 19.00. Illallisen hinta on 35€ / henkilö ja viinipaketin 39€ / hlö.

Varmista paikkasi illalliselle tekemällä pöytävarus ajalle 6.6. klo 19.00:

https://www.raflaamo.fi/fi/tampere/puisto

 

MENU:

STARTER
MIXED PICKED VEGETABLES
Nespolino Trebbiano Chardonnay Rubicone IGT
Filarino Sangiovese Rosato Rubicone IGT
• • •
PASTA
RAVIOLI WITH RICOTTA CHEESE AND SPINACH
Prugneto Sangiovese Romagna DOC Superiore
• • •
MAIN COURSE
SLICED BEEF MEAT WITH POTATOES AND GREEN GARLIC
Borgo dei Guidi Forlì Rosso IGT
• • •
DESSERT
ZUPPA INGLESE

 

Benvenuti al Puisto!