ABC Kolmenkulman S-market muuttui Saleksi


26.5.2014

Myös Raikas-salaattibuffet tulee ABC Kolmenkulmaan kesäkuussa

Pirkanmaan Osuuskaupalla on seitsemän ABC-liikennemyymälää, joista viidessä asiakkaita on palvellut Sale-myymälä, yhdessä S-market ja yhdessä ABC-market. Osuuskaupan tavoitteena on tuoda liikennemyymälöiden marketit saman ketjun alle palvelutarjonnan kehittämiseksi ja yhtenäistämiseksi. Myös ABC-liikenneasema Viinikkaa uudistetaan parhaillaan.

Kolmenkulman uusi Sale on kuudes ABC-liikennemyymälän yhteydessä sijaitseva, ympäri vuorokauden palveleva Sale-myymälä Pirkanmaalla. Muut sijaitsevat Kalevassa, Lahdesjärvellä, Pirkkalassa, Teivossa ja Toijalassa. Sale ABC Kolmenkulma tulee palvelemaan niin ohikulkijoita kuin alueen asukkaita ja vuorotyöläisiä. Hintataso on pysyvän edullista, kuten muissakin Sale-myymälöissä.

Kaikki tarpeellinen päivittäiseen ruoanlaittoon ja nopeaan syömiseen
Sale ABC Kolmenkulman valikoimissa on monipuolisesti elintarvikkeita ja arjen käyttötavaraa. Myymäläuudistus mahdollisti satojen uusien tuotteiden lisäämisen valikoimaan. – Lähialueen asukkaat saavat Salesta kaiken tarpeellisen päivittäiseen ruoanlaittoon. Viikonloppuisin voi herkutella hakemalla Salesta vastapaistettua leipää, ryhmäpäällikkö Kimmo Vuorinen summaa.

Valikoimaa on kehitetty asiakkaiden tarpeet huomioiden muun muassa take away -tuotteiden osalta. Myös autoilutarvikkeita on tarjolla entistä enemmän. Saleen on siis helppo poiketa ostoksille vaikka ohikulkumatkalla.

Kaikkien Pirkanmaan Osuuskaupan ABC-liikennemyymälöiden kahvilavalikoima on uudistunut toukokuun aikana. Uudistuksessa panostettiin tuoreeseen, paikan päällä valmistettuun ja vuorokaudenajan mukaan vaihtuvaan valikoimaan. Uutuustuotteita ovat muun muassa grillileivät ja raikkaat smoothiet.

Raikas-salaattibuffet avataan juhannukseen mennessä
ABC Teivo on tällä hetkellä ainut liikennemyymälä, jossa on Raikas-salaattibuffet.
– Kyseessä on Pirkanmaan Osuuskaupan oma juttu. Tarjoamme herkulliset ja raikkaat salaatit paikan päällä nautittaviksi tai kätevästi mukaan otettaviksi, ryhmäpäällikkö Tarja Nieminen kertoo.

Salaatit tullaan myymään kilohinnalla. Asiakas voi siis valita haluamansa määrän salaattia suosikkitäytteillään. Raikas-salaattibuffet avataan ABC Kolmenkulmaan juhannukseen mennessä.