Tervetuloa Tampereen improvisaatioteatterin perinteiselle Kuutamokeikalle, joka valaisee Teatterikesäviikon perjantain 9.8.2024 myöhäisillan Tampereen Komediateatterin katetussa kesäteatterissa!

Kuutamokeikka on koko illan musiikkipitoinen ja lumoava improvisaationäytelmä, ilman valmista käsikirjoitusta. Mikään ei ole ennalta määrätty, ja kaikki syntyy esiintyjien luovuuden ja yleisön ideoinnin pohjalta. Hahmot, tarina, ja tilanteet ponnistavat suoraan yleisön antamasta inspiraatiosta, luoden ainutlaatuisen esityksen.

Liity seuraamme lempeään elokuun iltaan, joka tarjoaa hulvattomia tilanteita, lumoavia hahmoja ja raikasta viihdettä!

Kesto noin 1 h 45 min sis. väliajan

Ikäsuositus: K13

Hinnat:

Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajaetu: S-Etukortilla liput ennakkoon –5 € peruslipusta Tampereen Komediateatterin lipunmyynnistä. Max 4 lippua / S-Etukortti. Etu voimassa 30.6.2024 asti.

 

 

S-Etukortilla saat aina edulliseen hintatasoon Bonukset päälle ja lukemattoman määrän muita etuja 🤍

Etkö ole vielä asiakasomistaja? Liity nyt!

Pokkilaiset kokoontuivat huhtikuussa TähtiAreenalle viettämään BiitS Partyjä, eli Pirkanmaan Osuuskaupan vuosijuhlia. Illan aikana juhlittiin viime vuoden onnistumisia ja nautittiin upeista esiintyjistä sekä hyvästä ruoasta ja juomasta.

Vuoden kovimmat tiimit ja yksilöt kruunataan lukuisissa eri kategorioissa. Juhlissa palkitaan mm. vuoden toimipaikka ja vuoden pokkilainen teko. Tämän vuoden palkinnot pääsivät jakamaan viime vuonna palkitut pokkilaiset.

Vuosijuhlat järkätään joka vuosi. Illan on aina kruunannut pokkilaisten äänestämä artisti. Lauteilla on vuosien mittaan nähty mm. Pete Parkkonen, Haloo Helsinki! ja Portion Boys. Tällä kertaa me äänestettiin esiintyjäksi Gasellit. Lisäksi juhlakansaa tanssitti DJ Orkidea.

Alla olevissa kuvissa tunnelmia BiitS Partyistä.

POK:n toimitusjohtaja Antti Heikkinen ja tapahtuman juontanut tanssija Anssi Heikkilä.

Useat toimipaikat ja työntekijät palkittiin vuoden 2023 onnistumisista.

Illan pääesiintyjäksi pokkilaiset äänestivät Gasellit!

Lopuksi juhlakansaa tanssitti DJ Orkidea!

 

Haluatko mukaan? Tuu meille työkaveriksi! Avoimet työpaikat löydät osoitteesta pokrekry.fi

Kotimaisen nykykirjallisuuden rakastettavimpiin hahmoihin kuuluva Mielensäpahoittaja saapuu Viikinsaaren kesäteatteriin. Mukanaan hänellä on elämäntarinansa, itse kyhätyt testamentti ja arkku. Niin, ja poika, miniä sekä muutama muu.

Uudessa sovituksessa pysytään tiukasti sysisuomalaisten perusasioiden eli elämän, kuoleman ja elementtirakentamisen, äärellä. Tulossa on hykerryttävä, mutta välistä myös koskettava kesäinen komedia elämän rajallisuudesta sekä päätöksistä, jotka yksinkertaisesti tulee tehdä ennen kuin peräseinä lähestyy: kuka saa talon, kuka Voortti Eskortin ja kumpi miniä saa kumman emännän koruista.

Tuomas Kyrön ja Janne Jämsän ”Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja” Viikinsaaren kesäteatterissa 3.7.-9.8.2024. Rooleissa Ola Tuominen, Jere Riihinen, Maija Andersson ja Maiju-Riina Huttunen. 

Asiakasomistajaetuna S-Etukortilla normaalihintaiset liput etuhintaan 30 € (norm. 35 €). Ostosta ei kerry Bonusta. Ostorajoitus max. 2 lippua/S-Etukortti. Etu koskee vain normaalihinnoiteltuja lippuja ja uusia varauksia.

Etuhintaiset liput ovat ostettavissa lippu.fi -lippukaupasta etukoodilla SOK24. Etuhintaiset liput ovat myynnissä tapahtumaan alkuun saakka. Varaudu esittämään S-Etukortti tapahtumassa. Lipun hinta ei sisällä laivamatkaa saareen. Laivalippu on ostettava erikseen Hopealinjojen verkkokaupasta.

 


 

S-Etukortilla saat aina edulliseen hintatasoon Bonukset päälle ja lukemattoman määrän muita etuja 🤍

Etkö ole vielä asiakasomistaja? Liity nyt!

Asiakkaidemme omistamana, osuustoiminnallisena yrityksenä toimimme kohtuuttomuutta vastaan ja tehtävänämme on rakentaa pirkanmaalaisille parempaa paikkaa elää. Tähän tarvitsemme myös saman arvomaailman jakavia yhteistyökumppaneita. Siksipä lähdimme Commun kumppaniksi Tampereella 11.5. järjestettävään auttamisen tapahtumaan #1000-tekoa.

Tapahtuman keskiössä on 1000 ruokakassin jakaminen apua tarvitseville sekä yhteisen pöydän ääressä tarjotut 500 maksutonta lounasta. Lisäksi luvassa on yhteisöllistä ohjelmaa ja tekemistä kaikenikäisille, mm. meidän Soma-nalle. 🙂

Tapahtuman tavoitteena on laittaa hyvä kiertämään ja tarjota konkreettista apua ja neuvoja niille, jotka sitä tarvitsevat. Tapahtuma laajenee ensimmäistä kertaa Helsingistä myös Tampereelle ja Turkuun. Viime vuosien tapahtumissa on autettu tuhansia ihmisiä eri elämäntilanteissa, esimerkiksi eläkeläisiä, lapsiperheitä, opiskelijoita, ukrainalaisia pakolaisia ja työttömiä. Tänä vuonna jokaisessa tapahtumakaupungissa on varattu myös 200 avun kassia ikäihmisille ja ne toimitetaan Eläkeliiton avustuksella alueen hoivakotien asukkaille. Lisäksi mahdollinen tapahtuman ylijäämä toimitetaan Sininauhasäätiön toimesta asunnottomille.

– Joskus voi olla pienestä kiinni, onko itse antamassa ruoka-apua vai vastaanottamassa sitä. Jokainen meistä tarvitsee apua jossakin. On hienoa olla mahdollistamassa #1000tekoa yhdessä asiakasomistajien ja pokkilaisten kanssa, tapahtumayhteistyötä Pirkanmaan Osuuskaupassa puuhaavat Mia Häkkinen ja Viivi Pärssinen iloitsevat.

Tapahtumakiertueen pääjärjestäjänä toimii auttamisen tori Commu, lue lisää tapahtumasta #1000tekoa – lataa Commu (commuapp.fi).

Tervetuloa musiikkimatkalle ikuiseen kaupunkiin! Sastamala Gregorianassa pääsee tänä kesänä musiikkimatkalle roomalaisen ylhäisön palatseihin, Vatikaanin taivaallisten aarteiden äärelle ja Rooman salaisiin puutarhoihin.

Vanhan musiikin festivaalilla konsertteja järjestetään tänä vuonna akustiikastaan tunnetun Sastamalan Pyhän Marian kirkon ohella myös Villa Royal Finlandissa, Tyrvään Pappilan Kivinavetassa ja Amfiteatterilla, Funkkistalossa sekä Sastamalan Wanhassa Pappilassa.  Festivaalilla kirkkokonserteissa esiintyvät tänä kesänä kansainväliset huippuyhtyeet Fantazyas (IT), Pizzicar Galante (FR), Voces Suaves (CH), Concerto Scirocco (CH/IT) sekä I Dodici (FI).

Asiakasomistajat saavat S-Etukortilla 15 % alennuksen viidestä Pyhän Marian kirkossa järjestettävästä konsertista 17.-21.7.2024 välisenä aikana. Etu koskee normaali- ja eläkeläishinnoiteltuja lippuja A-, B-, ja C-katsomoista. Etuhintaiset liput ovat ostettavissa Lippu.fi:n myyntikanavista erillisellä alennuskoodilla.

Alennuksen oikeuttava koodi: SetuGregoriana24

Ostorajoitus max. 2 lippua / asiakas. Ei Bonusta.

 


 

S-Etukortilla saat aina edulliseen hintatasoon Bonukset päälle ja lukemattoman määrän muita etuja 🤍

Etkö ole vielä asiakasomistaja? Liity nyt!

Tervetuloa mukaan hurjaan seikkailuun napajäätikölle. Iglu on ilmastonmuutoksesta, luonnon suojelusta ja ystävyydestä kertova koko perheen tanssiseikkailu.

Etelämanterella asusteleva keisaripingviini Buzika yrittää selviytyä merijäällä ajauduttuaan erilleen pingviiniyhdyskunnasta. Eräänä päivänä Buzika pelastaa merestä muoviroskaan sotkeutuneen sulavaliikkeisen olennon nimeltään Böbö. Seikkailuidensa varrella Buzika ja Böbö tuntevat syvää ystävyyttä ja kohtaavat jännittäviä tilanteita, joissa he oppivat voittamaan pelkonsa sekä hyväksymään epätäydellisyyttä ja erilaisuutta.

Kaunis ja ajankohtainen teos sopii päiväkoti- ja alakouluikäisille sekä heidän aikuisilleen.

”Hieno, ajankohtainen, ammattitaidolla, kaikilta osin, tehty esitys. Tämä esitys pitäisi kaikkien nähdä, myös aikuisten.” – katsoja

S-Etukortilla liput edullisemmin esityksiin 19.9.-24.10.2024

Esitykset syksyllä 2024

Suositusikä yli 4-vuotiaille, kesto 45 minuuttia.
Lue lisää esityksestä

S-Etukorttihintaiset liput on lunastettavissa osoitteesta www.lippu.fi/tanssiteatterimd ja Lippu.fi-myyntipisteissä sekä Tanssiteatteri MD:n lipunmyynnissä Hällä-näyttämöllä.

Tanssiteatteri MD, Hällä-näyttämö, Hämeenkatu 25, 33200 Tampere
050 556 6025 | liput@tanssiteatterimd.fi | www.tanssiteatterimd.fi

Kuva: Markku Ruonala

Pirkanmaan Osuuskaupalla on ilo isännöidä Akaa-Volleyn ottelua lauantaina 10.2. klo 18.30 Akaa Areenalla.  Asiakasomistajana saat S-Etukortilla paikan päällä myytävistä lipuista – 20 % (norm. 19 €). Lippujen ostosta ei kerry Bonusta.

Akaa Areenalla nähdään!

Prisma Sastamalalla on ilo isännöidä VaLePa-Hurrikaani -ottelua lauantaina 27.1. klo 17.

Asiakasomistajana saat liput S-Etukortilla 2 euroa edullisemmin ovelta ja lippu.fi:stä. Saat edun sekä normaalista lipusta että eläkeläislipusta.

Lue lisää ja osta liput!

Tulevana kesänä pääset asiakasomistajana edullisemmin katsomaan Tampereen Komediateatterin Dingo-musikaalia ja Peppi Pitkätossu -esitystä.

Dingo-musikaali

Dingo-musikaali kertoo uskomattoman kiihkeän ja nopean menestystarinan, joka on osa suomirockin historiaa. Suomi koki jotain ainutlaatuista vuonna 1984, kun porilaisen Dingon Sinä ja minä -kappaleen musiikkivideo näytettiin Levyraadissa. Hysteria sai alkunsa ja rikkoi kaikki sen aikaiset konsertti- ja levymyyntiennätykset. Vuonna 1986 menestyskokoonpano ilmoitti hajoavansa. Uutinen oli niin suuri, että sitä käsiteltiin kaikkialla television uutisia ja ajankohtaisohjelmia myöten.

Dingo-musikaalissa ilmiötä käsitellään bändin keulahahmon Pertti ”Nipa” Neumannin kautta. Näytelmän ovat käsikirjoittaneet Kaisa Kuikkaniemi ja Otto Kanerva.

Saat seuraavan edun S-Etukortilla: -5 euroa peruslipun hinnasta eli 37 €/kpl (norm. peruslippu 42 €). Max. 2 lippua/S-Etukortti, vain Komediateatterin Lipputoimistosta.

Näytösajat:

Peppi Pitkätossu

Tampereen Komediateatteri on aina tarjonnut kesäisin katsottavaa myös perheen pienimmille. Kesällä 2024 nähdään Astrid Lindgrenin ehkä tunnetuin sankari Peppi ystävineen Komediateatterin päänäyttämöllä. Tämä koko perheen musiikkinäytelmä on kenties rakastetuin Lindgrenin laajasta tuotannosta.

Saat seuraavan edun S-Etukortilla: -4 euroa peruslipun hinnasta, eli 20,50 €/kpl (norm. peruslippu 24,50 €). Max. 2 lippua/S-Etukortti, vain Komediateatterin Lipputoimistosta.

Näytösajat:

 

Lue lisää Komediateatterin verkkosivuilta ja osta liput: komediateatteri.fi/ohjelmisto/

Tapahtuman juonsivat tubettaja Roni Bäck ja nuoriso-ohjaaja Mari-Katri Lempinen, jotka keskustelivat lavalla nuorten mieltä askarruttavista asioista, kuten koulukiusaamisesta, ystävyydestä ja harrastuksista

 

Pirkanmaan Osuuskauppa ja Tampereen kaupungin nuorisopalvelut järjestivät yhdessä nuorten kanssa ilmaisen Bright Friday -tapahtuman, jonka teemana on ”Et ole yksin. Yhdessä olemme enemmän.” Illan aikana nuoret pääsivät nauttimaan monipuolisesta musiikin ja aktiviteettien täyteisestä ohjelmasta. Nuorille oli tarjolla myös naposteltavaa pitkin iltaa. Bileisiin saapui lähes viisisataa nuorta, joista useat tulivat kaverin kanssa, mutta moni saapui myös yksin tapahtumaan etsimään uusia kavereita. 

Yksi aktiviteettipisteista oli rakennettu Friend Zone -kyltin alle. Kaverialueella oli mahdollista tehdä yhteisötaidetta isolle valkoiselle kapalevylle, askarrella pinssejä tai ihan vaan ottaa happea säkkituoleilla chillaillen. Useat nuoret nappasivat rohkeina Friend Zone -pisteeltä ”etsin uusia kavereita” pinssin, laittoivat sen rintaan ja lähtivät tutustumaan. 

Tupa täynnä rohkeita seiskaluokkalaisia 

Moni lähti tapahtumaan yhdessä ystävänsä kanssa, mutta Bright Fridayhin saapui myös nuoria ilman seuraa. Useat suuntasivat rohkeasti Friend Zonelle ja laittoivat rintaansapuhu mulle” tai “etsin uusia kavereitapinssin. 

Bright Friday 2023 tapahtuman kuva seiskaluokkalaisista

Ystävykset Helvi (vas.) ja Tilda (oik.) innostuivat lähtemään tapahtumaan yhdessä vanhempien suosituksesta

 

– Helvin äiti kertoi tapahtumasta Helville ja mun äidille, joka taas kertoi mulle. Innostuttiin lähtemään tapahtumaan yhdessä, kertoo Tilda tyytyväisenä. 

Bright Fridayn juontajat ja esiintyjät herättivät monen seiskaluokkalaisen mielenkiinnon. Erityisesti Roni Bäck tuntui olevan suuressa suosiossa nuorten keskuudessa. 

– Roni Bäckiä katsotaan tosi paljon kotona. Hän on hyvä tubettaja. Odotan myös innolla Etan esiintymistä, sanoo Helvi. 

Aktiviteetit saivat myös kiitosta. Flipperit, kicker futis, onnenpyörä, glitteripiste ja reaktiopeliseinä olivat kovassa käytössä. 

 – Tänne on hyvin valittu aktiviteetteja, joita kaikki varmaan tykkää tehdä. Nää ei oo meille seiskaluokkalaisille liian lapsellisia, vaan just sellasia mitä me tykätään tehdä. Täällä on kiva tunnelma, kun on paljon tekemistä, Helvi summaa. 

Bright Friday 2023 tapahtumassa esiintynyt Etta

Illan pääesiintyjä Etta sai nuoret pomppimaan innosta 

 

Yhdessä yksinäisyyttä vastaan

Tapahtuman teema “Et ole yksin. Yhdessä olemme enemmän.” sai paljon kiitosta nuorilta. Monet kertoivat palautteissaan, että he olivat saaneet uusia ystäviä tai ainakin jutelleet uusien ihmisten kanssa. He myös arvostivat sitä, että tapahtumassa otettiin kantaa yksinäisyyteen ja ystävyyteen, jotka ovat tärkeitä teemoja nuorille. Vinkkejä teemaan liittyen sai chatistä sekä Ronin ja Mari-Katrin lavakeskusteluista. 

Tapahtumaan iloinen oli myös Jaakko, jonka mielestä Bright Friday kannattaisi järjestää myös ensi vuonna.  

– Mari-Katrin ja Ronin keskustelut lavalla oli hyviä. Mun mielestä on myös hyvä, että ihmiset on erilaisia. Ei kaikkien tarvitse olla samanlaisia. Se on hyvä kun aiheesta jutellaan ja tällaisten tapahtumien järjestäminen on tärkeetä, ettei kukaan jää yksin. Täältä voi löytää vaikka kaverin. Itse en oo vielä jutellut kenenkään uusien ihmisten kanssa, mutta voisin ehkä jutella. Laitoin chattiinkin tervehdyksen kaikille, Jaakko kertoo. 

Bright Friday 2023 tapahtumaan osallistunut seiskaluokkalainen Jaakko

Jaakko piti illan teemasta ja oli utelias näkemään minkälainen Bright Friday –tapahtuma on 

 

Samaa mieltä oli kicker futiksesta kovasti pitävä Onni. 

– Jotkut ihmiset on yksinäisiä ja on hyvä, että tällaisia tapahtumia järjestetään. En itse tarvii uusia kavereita, mutta täältä niitä voi kuitenkin löytää, Onni toteaa. 

Bright Friday 2023 tapahtumaan osallistunut seiskaluokkalainen Onni

Onnille Bright Fridaybileet olivat myös omat synttäribileet 

 

Bright Friday on merkittävä tapahtuma Pirkanmaan Osuuskaupalle. Onhan osuustoiminnallisuuden idea aina perustunut yhdessä tekemiseen, ja isona toimijana Osuuskaupalla on myös vastuu aidosti kehittää alueellista hyvinvointia. Bright Friday –tapahtumalla halutaan taklata yksinäisyyttä ja tukea nuorten mielenterveyttä ja hyvinvointia.