Black Friday -huuma jatkuu! Saat yhdestä normaalihintaisesta ostokerrasta 25 prosentin alennuksen S-mobiilikupongilla Sokos- tai Emotion -myymälästä. Voit myös hyödyntää edun verkkokaupassa etukoodilla BLACKFRIDAY. Etu voimassa viikonlopun ajan 26.–27.11.2022.

Mustaakin mustempi perjantai on täällä taas! Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi on BLACK FRIDAY perjantaina 25.11., jolloin saat kaikki normaalihintaiset tuotteet 25 prosentin alennuksella. Tee joululahjaostokset edullisesti sekä hanki talven muodikkaimmat vaatteet, upeimmat sisustusesineet sekä uusinta kosmetiikkaa mustaan hintaan.

Valmistaudu jouluun Asiakasomistajapäivillä ja hanki päällepantavaa pikkujouluihin, joulun ihanimpia sisustustuotteita kotiin tai kosmetiikan trendituotteita lahjaksi. Kaikki normaalihintaiset tuotteet –20 % S-Etukortilla torstaista sunnuntaihin 17.–20.11. Tervetuloa Asiakasomistajapäiville Sokokselle, Emotioniin ja verkkokauppaan sokos.fi.

Alennus ei koske elintarvikkeita, oppikirjoja, lehtiä, postimerkkejä, lahjakortteja, asiakaspalvelupisteen myyntituotteita, palveluita, kahviloita, kampaamoita, tupakkatuotteita, luontaiselintarvikkeita eikä Sokos Herkun ja S-marketin valikoimaa.

Hae merkkituotteet hiustenhoitoon ja -muotoiluun edullisesti Hiusten hellimisviikolta: kampaamomerkkien huipputuotteet –40 % (ei koske sähkölaitteita). Asiantuntijamme auttavat mielellään sinulle sopivien tuotteiden valinnassa. Hiusten hellimisviikko 17.–23.10. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.

Arvoisat veronmaksajat. Sokos ja Emotion heittivät verot veks! Kaikki normaalihintaiset tuotteet 24 % alennuksella koko päivän ajan keskiviikkona 3.8. Suunnatkaa siis keskiviikkona alvittomille ostoksille Sokokselle, Emotioniin sekä verkkokauppaan sokos.fi!

Valmistaudu kevään juhliin Asiakasomistajapäivillä ja hanki juhlavat astiat, vaatteet, meikit ja upeimmat lahjat huippuhintaan. Kaikki normaalihintaiset tuotteet –20 % S-Etukortilla torstaista sunnuntaihin 26.–29.5. Tervetuloa Asiakasomistajapäiville Sokokselle, Emotioniin ja verkkokauppaan sokos.fi.

Fyysisesti pieni, mutta henkisesti iso Maailman pienin tavaratalo aloittaa pian kiertueensa – ja suuntaa ensimmäisenä Tampereelle! Maailman pienin tavaratalo kurvaa Original Sokos Hotel Ilveksen edustalle 13.–25.5. Tule viettämään aikaa ja nauttimaan kanssamme kauneudesta, muodista ja ennen kaikkea hyvästä fiiliksestä. Nähdään Maailman pienimmässä tavaratalossa Tampereella!

Tyylin juhlaa Juhlaviikoilla. Sukella kevään tyylien viidakkoon ja päivitä juhlalookisi tyrmäävän upeaksi kanssamme. Meiltä löydät kaiken, mitä sesongin juhliin tarvitaan: tyylikkäitä pukuja, juhlamekkoja ja -kenkiä, laadukasta kosmetiikkaa sekä kauniita ja käytännöllisiä kattausastioita – halutuimpia lahjatuotteita kevään sankareita unohtamatta. Lisäksi tarjoamme Juhlaviikkojen aikana upeita tarjouksia niin pukeutumisen, kosmetiikan kuin kodin tuotteiden saralta. Tervetuloa viettämään Juhlaviikkoja kanssamme 25.4.–15.5. Sokos Tampereelle sekä Kalevan, Lielahden ja Ideaparkin Emotion-myymälöihin!

Kuohuva ostosten lomassa, kahvihetki ystävän kanssa, raikas salaattilounas vai kuuma kulhollinen maailman makuja? Tätä kaikkea on pian luvassa Sokoksen asiakkaille uusien ravintoloiden myötä. Katutasoon avattava kahvila-deli Bacaro Doppio herkullistaa shoppailuhetkiä italialaisilla herkuilla ja viineillä. Neljännen kerroksen tuore tulokas puolestaan on Sokos 4 -niminen ravintolakokonaisuus, joka pitää sisällään kahvila Kaffen, legendaarisia Sokoksen salaatteja tarjoilevan Saladin sekä filippiiniläisestä ja skandinaavisesta keittiöstä makuja ammentavan Filpan.

Asiakastoiveita uudistuvaan Sokokseen kerättiin erillisellä toivesivulla osasto kerrallaan koko kevät. Toiveita sai jättää niin Sokoksen ravintoloihin, shop-in-shop-kumppaneihin, käyttötavaravalikoimaan, muotiin ja kauneuteen kuin alakertaan avautuvan Prisman ruokatarjoomaankin.

– Toiveensa unelmien Sokokseen kertoi toivesivullamme yli 1 700 asiakastamme. Määrä yllätti meidät täysin ja kertoo siitä, kuinka ikonisen ja tamperelaisille tärkeän ostospaikan uudistuksesta tässä on kyse. Halusimmekin varmistaa, että toiveet käydään huolellisesti läpi ja tehtävää varten koostettiin innokkaista sokoslaisista oma raati. Kunkin teemakyselyn jälkeen raati puntaroi toiveita työpajoissa ja toi asiantuntemuksellaan valtavasti lisäarvoa suunnittelutyöhön, Sokos-uudistushankkeesta vastaava ryhmäpäällikkö Mikko Korpela.

Sokos-uudistuksen lähtökohtana on asiakastoiveiden toteuttaminen nykyistä kunnioittaen. Tämä näkyi myös tulevia ravintolakonsepteja luodessa.

– Vaikka koko talo uudistuu nyt isolla pensselillä, toimivista ja asiakkaiden arvostamista asioista ei ole tarkoitus luopua. Esimerkiksi Ravintola Herkun juuret ulottuvat aina 80-luvulle ja sen salaatit ovat yhä kaupungin tunnetuimmat ja suosituimmat. Toivesivulla tulikin hurja määrä pyyntöjä säilyttää ne ja niin aiomme tehdä. Sokoksen asiakaspalvelusta sataa jatkuvasti kehuja ja nyt on viimein aika saattaa puitteet sen kanssa samalle huipputasolle, Mikko jatkaa.

Arjen pientä luksusta

Vaaleaa kaakelia, raikasta turkoosia ja kauniita yksityiskohtia. Ensimmäisen kerroksen uutuuden, Bacaro Doppion, inspiraationlähteenä ovat toimineet venetsialaiset koko kansan olohuoneet, bacari-baarit.

– Luvassa on paikka nautiskelijoille italialaisten laatukahvien, käsintehdyn gelaton, kuohuvan ja leivonnaisten äärellä. Bacaro Doppio aukeaa paraatipaikalle Hämeenkadun ja Kuninkaankadun kulmaan kera terassin, joka toimii kesäisin kahvilan tunnelmallisena jatkeena. Lisäksi kahvilan viereen tulee oma erillinen salaattibaari, josta kiireiset lounastajat voivat napata Ravintola Herkusta tutut salaatit mukaan, ravintoloiden toimialajohtaja Mikko Hautasaari valottaa pohjapiirustuksia.

Bacaro Doppion sisustuksessa nähdään raikas yhdistelmä valkoista sekä murrettua turkoosia ja punaista. Kuva: Tilako.

Kolme makukirjoa ja yhdessäoloa

Neljännen kerroksen Sokos 4:ssä kantava teema on valinnanvapaus. Filpalle, Kaffelle ja Saladille tulee yhteinen ruokailualue, jolloin jokainen seurueen jäsen voi valita mieleisensä ravintolan ja silti nauttia yhteisestä hetkestä saman pöydän ääressä.

– Nelosen ravintola-alueesta tulee suhteellisen suuri, joten siihen luodaan pienempiä viihtyisiä tiloja tilassa: korokkeita ja katoksia – jokaiseen makuun sopiva soppi. Voin paljastaa, että tilan havainnekuvat näyttävät jo nyt upeilta. Sisustukseen on valittu tyylikäs yhdistelmä aasialaista ja skandinaavista selkeyttä, Mikko kuvailee.

Filpassa kaikki lähtee tuoreista raaka-aineista, mauista ja filippiiniläiselle keittiölle tunnusomaisesta ruoan koristeellisesta esillepanosta.

– Tamperelaiset rakastavat aasialaista ruokaa ja Filpalla halutaan tarjota siihen täysin uudenlainen vivahde. Monet saattavatkin yllättyä, kun annokset eivät olekaan sitä tyypillisintä aasialaista: tulista ja voimakkaasti maustettua. Sen sijaan maut ovat miedompia, mutta sitäkin syvempiä. Menua on ollut luomassa osaava ravintolatiimimme, johon lukeutuvat myös filippiiniläiset kokkimme, Mikko iloitsee.

Neljännen kerroksen nykyiseltä kahvila-ravintolalta löytyy oma vankka fanijoukkonsa, mikä on huomioitu Kaffea luodessa. Tuttujen suosikkien ohella valikoimaan lisätään asiakkaiden toiveesta entistä enemmän myös lähituottajien suolaisia ja makeita.

Saladin konsepti puolestaan nojaa nimensä mukaisesti Ravintola Herkusta tuttuihin itsetehtyihin salaatteihin ja kastikkeisiin.

– Unkarilainen kastike, caesarsalaatti ja yrttikana-pestopastasalaatti keräsivät toivesivulla eniten hehkutuksia ja ne säilyvät valikoimassa sellaisenaan. Myös muita Ravintola Herkun salaatteja ja kastikkeita tulee Saladiin saataville hieman hiotulla reseptiikalla.

Filppa ammentaa makuja sekä filippiiniläisestä että skandinaavisesta keittiöstä. 

Uusista ravintoloista nautitaan loppuvuodesta

Muutostyöt alkoivat ostospaikan toisesta kerroksesta huhtikuun alussa, ja katutason osalta ne on tarkoitus aloittaa kesällä. Uusien ravintoloiden on määrä aueta loppuvuoden aikana.

– Caffe Patio palvelee siihen saakka, kunnes Bacaro Doppio on valmistunut. Samoin –2 kerroksen Ravintola Herkku on avoinna, kunnes Sokos 4 toivottaa ensimmäiset asiakkaansa tervetulleiksi, Mikko lupaa.

Lisätietoja:

Pirkanmaan Osuuskaupan ryhmäpäällikkö, Sokos-kehityshankkeen hankepäällikkö Mikko Korpela, puh. 010 767 2597, mikko.korpela@sok.fi

Pirkanmaan Osuuskaupan toimialajohtaja Mikko Hautasaari, puh. 010 767 0080, mikko.hautasaari@sok.fi

Bacaro Doppio tulee sijoittumaan Hämeenkadun ja Kuninkaankadun kulmaan, jota myötäilee L-kirjaimen mallinen terassi. Kuva: Jukka Salminen.

Sokos Muotiviikot kutsuu sinut mukaan juhlistamaan 70-vuotiasta Sokosta ja muodin iloa. Tule inspiroitumaan kevään uusista trendeistä sekä löytämään puettavaa, jolla pidät kiinni itselle tärkeistä tyylin kulmakivistä. Saat S-mobiilikupongilla yhden normaalihintaisen muodin tuotteen 20 % alennuksella Muotiviikkojen ajan. Voit hyödyntää edun myös verkkokaupassa koodilla ETUSI20. Tervetuloa juhlimaan Muotiviikoille 4.–24.4. 70-vuotiaalle Sokokselle sekä verkkokauppaan sokos.fi!