Torstaina 28.9. juhlitaan Prisma Hämeenkadun avajaisia! Sokos Herkku Tampere on syksyn mittaan muuttunut Prisma Hämeenkaduksi ja nyt vihdoin pääsemme yhdessä juhlimaan uutta upeaa city-Prismaa!

Koko loppuviikon ajan 8.9.–1.10. Prisma on täynnä huikeita tuote-etuja, alennuksia ja tapahtumia, kuten kakkukahvit 5 000 ensimmäiselle asiakkaalle ja käyttötavaroista jopa 15 % alennus S-Etukortilla 1.10. asti.

Hämeenkadun Prismassa odottaa 20 000 tuotteen päivittäistavaravalikoima Prisma-hinnoin. Myös aukioloajat laajenevat torstaista 28.9. alkaen iltavirkkujen iloksi, sillä myymälä on jatkossa avoinna joka päivä klo 24 asti. Olemme toteuttaneet roppakaupalla asiakkaidemme tuotetoiveita lähiruoasta, erityisruokavalioista ja paikan päällä valmistetuista take away -herkuista.

Myymälässä on uusi Ruokatori, jonka yhteydestä löytyvät Golden Unicornin ja Evinin omat herkkupisteet. Golden Unicornin puolelta saa sushia, perinteisiä aasialaisia pääruokia ja rentoa street foodia. Evinin listalla taas on tuttujen kebabien ja gyrosten ohella raikkaat salaatti- ja meze-buffetit. Kaikki tuotteet valmistetaan meillä paikan päällä.

Pääset näppärästi isoille ja pienille ostoksille bussin ja ratikan lisäksi omalla autolla – meillä on tunnin ilmainen pysäköinti.

Tervetuloa mukaan juhlimaan ja tutustumaan uuteen kaupunkilaiseen ruokakauppaamme!

Etkö vielä ole asiakasomistaja?

Liittyessäsi asiakasomistajaksi maksat osuuskaupan osuusmaksun (100 euroa). Voit maksaa maksun kerralla tai voit maksaa 20 euroa, jolloin loppuosa maksetaan ostoksistasi kertyvällä Bonuksella 24 kuukauden kuluessa.

Bonus alkaa kertyä yleisimmin 50 euron kuukausiostoksilla. Asiakasomistajaksi liittymisen aikana antamasi ja asiakkuutesi aikana kertyneet tiedot tallentuvat S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saat osoitteesta: S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma–pe 9–16, p. 010 76 5858 (0,084 €/min).

Liity asiakasomistajaksi tästä!

Oletko ikuisesti kesän lapsi vai odotatko jo kunnon syyssäitä? Oli tyylisi mikä tahansa, tyylin tavaratalon ammattilaiset auttavat ihan jokaista löytämään uuden sesongin suosikit vaatekaappiin, meikkipussiin ja kotiin. Kaikki normaalihintaiset muodin tuotteet –20 % S-Etukortilla perjantaista sunnuntaihin 15.–17.9. Sokoksella ja verkkokaupassa sokos.fi. Lisäksi yksi normaalihintainen muodin tuote –20 % S-mobiilikupongilla tai verkkokaupassa sokos.fi koodilla ETUSI20. Etu on voimassa S-mobiilikupongilla yhdessä S-Etukortin kanssa 12.9–8.10. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

Aloita syksy tyylillä! Veronpalautuspäivän kunniaksi kaikki normaalihintaiset muodin ja kodin tuotteet 20 % alennuksella S-Etukortilla vain maanantaina 4.9. Tule juhlistamaan veronpalautuspäivää edullisten merkkiostosten ja trendikkäiden syysuutuuksien merkeissä Sokokselle sekä verkkokauppaan sokos.fi!­ ­

Kaikki kauneudesta yhdessä tapahtumassa! Syksyn suurin kauneustapahtuma Kutsu kauneuteen esittelee kauden kiinnostavimmat kauneustrendit ja uutuustuotteet sekä tarjoaa upeita etuja merkkikosmetiikasta. Myymälät järjestävät kauneustilaisuuksia yhteistyössä suurten kosmetiikkabrändien kanssa. Myymälöissä on runsaasti myös muuta tapahtumallisuutta käytännön meikkaus- ja ihonhoito-opastuksen muodossa.

Saat viikon aikana S-Etukortilla normaalihintaiset meikit, ihonhoitotuotteet sekä tuoksut 20 prosentin alennuksella. Etu koskee normaalihintaisia meikkejä, kynsilakkoja ja kynsienhoitotuotteita, ihonhoitotuotteita sekä naisten ja miesten tuoksuja. Etu ei koske lahjapakkauksia, erikoiskokoisia tuotteita eikä Fenty Beauty- ja Fenty Skin -tuotteita, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

Lisäksi tarjoamme lukuisia huipputuotteita S-Etukortilla vähintään 25 prosentin alennuksella.

Elokuussa on aika palata lomanjälkeiseen arkeen uudella energialla. Tule inspiroitumaan työpukeutumisen uusista trendeistä tai tee hankintoja ensimmäiseen omaan kotiin. 21.–27.8. aikana saat kaikki normaalihintaiset farkut ja housut sekä normaalihintaiset kattausastiat ja -aterimet –20 % S-Etukortilla.

Tervetuloa viettämään Energistä elokuuta Sokokselle, Emotioniin sekä verkkokauppaan sokos.fi.

Arvoisat veronmaksajat. Sokos ja Emotion heittivät verot veks! Kaikki normaalihintaiset tuotteet 24 % alennuksella S-Etukortilla koko päivän ajan torstaina 3.8. Suunnatkaa siis torstaina alvittomille ostoksille Sokokselle, Emotioniin sekä verkkokauppaan sokos.fi!

Alennus ei koske Fenty Beauty- ja Fenty Skin -tuotteita, elintarvikkeita, lehtiä, postimerkkejä, postimerkillisiä tuotteita, lahjakortteja, asiakaspalvelupisteen myyntituotteita, palveluita, kahviloita, kampaamoita, tupakkatuotteita, luontaiselintarvikkeita, Sokos Herkun eikä S-marketin valikoimaa.

Kesän kuumin ale on alkanut! Tee sensaatiomaisia löytöjä jopa 50 % alennuksella Sokoksella, Emotionissa ja verkkokaupassa sokos.fi 14.6.–30.7. Valikoimassa naisten ja miesten muotia, kodintekstiilejä ja sisustustuotteita sekä kosmetiikan suosikkeja. Tutustu aletuotteisiin ja nappaa parhaat päältä!

Tervetuloa!

Perjantai on pinkkiä täynnä! Pink Fridayn kunniaksi saat perjantaina 2.6. S-Etukortilla kaikki normaalihintaiset tuotteet –20 % Emotion-myymälöissä sekä normaalihintaiset kosmetiikkatuotteet verkkokaupassa sokos.fi. Etu ei koske palvelutuotteita, lahjakortteja tai lahjapakkauksia eikä Fenty Beauty- ja Fenty Skin -tuotteita.

Nyt kannattaa keskittää kesähankinnat Prismaan. S-Etukortti palkitsee jopa –15 % alennuksella käyttötavaroista Pirkanmaan Prismoissa tekemistäsi ostoksista. Ja S-Etukortilla saat ostoksistasi Bonusta – ja päälle vielä 0,5 % maksutapaetua.

Saat S-Etukortilla –15 % näistä tuoteryhmistä:

Autoilutuotteet, jalkineet, kasvomaskit, keittiötarvikkeet, kirjat, paperi- ja toimistotarvikkeet, kodintarvikkeet, kodintekstiilit, kukat, elektroniikka, kuten kuulokkeet, kaiuttimet, puhelin- ja elektroniikkatarvikkeet, kamerat, navigointilaitteet, tulostimet, näytöt, kotiteatterit ja digiboxit, laukut, lelut ja pelit, liikunta- ja urheiluvälineet, musiikki, elokuvat, pc- ja konsolipelit sekä -tarvikkeet, pienet kodinkoneet kuten kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, imurit, hiustenkuivaajat ja partakoneet, piha- ja puutarhatuotteet, pyöräilytarvikkeet, rakentamisen ja remontoinnin tuotteet, sisustustuotteet, kukkasipulit, korut, vaatteet ja asusteet sekä valaisimet, lamput, paristot ja taskulamput.

Saat S-Etukortilla –5 % näistä tuoteryhmistä:

Polkupyörät, puhelimet ja televisiot, pelikonsolit, tabletit, tietokoneet, urheilu- ja älykellot, isot kodinkoneet, kuten jää-, viileä- ja kylmäkaapit sekä pakastimet, liedet, uunit, liesituulettimet, pesukoneet ja kuivausrummut.

*Alennus ei koske päivittäistavaroita, kosmetiikkaa, luontais- ja hygieniatuotteita, kynttilöitä, siivousvälineitä ja -tarvikkeita, pakastus- ja alumiinivuokia, wc- ja talouspapereita, sanoma- ja aikakauslehtiä, postimerkkejä, puhelin- ja dataliittymiä, lahjakortteja, urheiluravinteita, kuljetus- ja asennuspalveluita, tilaus- ja toimitusmyyntituotteita, rakentaja- ja remonttiasiakkaiden projektikauppaa eikä oheispalvelutuotteita, kuten Veikkaus, arvat, Toto ja bussikortin lataus tai digitaalisia lataustuotteita, kuten Microsoft- ja PS-lataussetelit.

Liittyessäsi asiakasomistajaksi maksat osuuskaupan osuusmaksun (100 euroa). Voit maksaa maksun kerralla tai voit maksaa 20 euroa, jolloin loppuosa maksetaan ostoksistasi kertyvällä Bonuksella 24 kuukauden kuluessa.

Bonus alkaa kertyä yleisimmin 50 euron kuukausiostoksilla. Asiakasomistajaksi liittymisen aikana antamasi ja asiakkuutesi aikana kertyneet tiedot tallentuvat S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saat osoitteesta: S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma–pe 9–16, p. 010 76 5858 (0,084 €/min).

Liity asiakasomistajaksi tästä!

Valmistaudu kevään juhliin Asiakasomistajapäivillä ja hanki juhlavat astiat, vaatteet, meikit ja upeimmat lahjat edullisesti. Kaikki normaalihintaiset tuotteet –20 % S-Etukortilla 25.–28.5. Sokoksella, Emotionissa ja verkkokaupassa sokos.fi. Tutustu lahjavinkkeihin ja tule ostoksille Asiakasomistajapäiville!


Alennus ei koske Fenty Beauty- ja Fenty Skin -tuotteita, elintarvikkeita, oppikirjoja, lehtiä, postimerkkejä, postimerkillisiä tuotteita, lahjakortteja, asiakaspalvelupisteen myyntituotteita, palveluita, kahviloita, kampaamoita, tupakkatuotteita, luontaiselintarvikkeita eikä Sokos Herkun ja S-marketin valikoimaa.