3+1 PÄIVÄÄ -kampanja tuo taas iloista ostoshumua Sokokselle, Emotioniin ja verkkokauppaan sokos.fi keskiviikosta sunnuntaihin 30.3.–3.4.2022. Joka päivä on tarjolla uusia huipputarjouksia kodin, muodin ja kosmetiikan merkkituotteista. Vain verkkokaupasta saatavien nk. online only -kampanjatuotteiden valikoimassa on tuttuun tapaan erityisesti kodin tuotteita. Tervetuloa shoppailemaan sydämesi kyllyydestä!

Vielä ehdit päivittää vaatekaappisi kylmenevän sään varalta ja hankkia liikuntavälineet ja varusteet loppusyksyn ulkoiluun. Nyt on myös hyvä aika panostaa pihamaan ja kodin pimenevään tunnelmaan ja lähestyvään jouluun.

Ostosten keskittäminen kannattaa, sillä Pirkanmaan Prismojen Asiakasomistajapäivillä saat S-Etukorttia vilauttamalla käyttötavaraostoksistasi jopa 15 % alennusta keskiviikosta sunnuntaihin 17.–21.11.

Prismasta löydät valtavan valikoiman tuotteita kengistä ulkovarusteisiin sekä kirjoista kotiteattereihin ja konsolipeleihin – kaikki kätevästi saman katon alta!

Lämpimästi tervetuloa!

Edut ovat voimassa Pirkanmaan Prismoissa ja prisma.fi-verkkokaupassa 17.–21.11.2021.

Saat S-Etukortilla 15 % näistä tuoteryhmistä:

Autoilutuotteet, jalkineet, kasvomaskit, keittiötarvikkeet, kirjat, paperi- ja toimistotarvikkeet, kodintarvikkeet, kodintekstiilit, kukat, elektroniikka, kuten kuulokkeet, kaiuttimet, puhelin- ja elektroniikkatarvikkeet, kamerat, navigointilaitteet, tulostimet, näytöt, kotiteatterit ja digiboxit, laukut, lelut ja pelit, liikunta- ja urheiluvälineet, musiikki, elokuvat, pc- ja konsolipelit sekä -tarvikkeet, pienet kodinkoneet kuten kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, imurit, hiustenkuivaajat ja partakoneet, piha- ja puutarhatuotteet, pyöräilytarvikkeet, rakentamisen ja remontoinnin tuotteet, sisustustuotteet, vaatteet ja asusteet sekä valaisimet, lamput, paristot ja taskulamput.

Saat S-Etukortilla 5 % näistä tuoteryhmistä:

Polkupyörät, puhelimet ja televisiot, pelikonsolit, tabletit, tietokoneet, isot kodinkoneet, kuten jää-, viileä- ja kylmäkaapit sekä pakastimet, liedet, uunit, liesituulettimet, pesukoneet ja kuivausrummut.

*Alennus ei koske päivittäistavaroita, kosmetiikkaa, luontais- ja hygieniatuotteita, kynttilöitä, siivousvälineitä ja -tarvikkeita, pakastus- ja alumiinivuokia, wc- ja talouspapereita, sanoma- ja aikakauslehtiä, postimerkkejä, puhelin- ja dataliittymiä, lahjakortteja, urheiluravinteita, kuljetus- ja asennuspalveluita, tilaus- ja toimitusmyyntituotteita, oheispalvelutuotteita, kuten Veikkaus, arvat, Toto ja bussikortin lataus tai digitaalisia lataustuotteita, kuten Microsoft- ja PS-lataussetelit.

Liittyessäsi asiakasomistajaksi maksat osuuskaupan osuusmaksun (100 euroa). Voit maksaa maksun kerralla tai voit maksaa 20 euroa, jolloin loppuosa maksetaan ostoksistasi kertyvällä Bonuksella 24 kuukauden kuluessa.

Bonus alkaa kertyä yleisimmin 50 euron kuukausiostoksilla. Asiakasomistajaksi liittymisen aikana antamasi ja asiakkuutesi aikana kertyneet tiedot tallentuvat S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saat osoitteesta: S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma–to 9–20 ja pe 9–18, p. 010 76 5858 (0,084 €/min).

Tampereen Hopen tiiminvetäjän, Kirsi Stenvallin vieraskynä.

Joulu on usein vähävaraisen perheen painajainen, jo ajoituksen vuoksi. Loppukuussa perheen talous on aina tiukimmilla, jokainen lantti menee elämiseen. Moni yrittää laittaa muutaman joulueuron sivuun koko vuoden ajan, jotta saisi jonkinlaisen juhlan rakennettua perheelleen. Ensimmäiset joulua koskevat ahdistuneet yhteydenotot tulevat meille Hopeen jo lokakuun alussa. Huoli on aina sama – miten tästäkin joulusta selvitään.

Näissä vähävaraisissa perheissä leluesitteiden kiiltelevät kuvat houkuttavat ja kiehtovat lapsia ihan niin kuin kaikissa muissakin perheissä. Siinä, missä äiti yrittää piilotella postin tuomia esitteitä, lapsi säteilevin silmin selaa kuvastoa ja ympyröi juuri niiden kaikkein ihanimpien lelujen kuvia. Pienellä lapsella on luja usko: ”Älä äiti sure, vaikka meillä ei ole rahaa, kyllä joulupukki tuo lahjat”. Lapsen maailmassa joulupukki pakkaa säkkiinsä kiiltelevän paketin, jossa on haaveiden Baby Born -nukke tai paloauto, jossa valot vilkkuvat ja sireeni soi. Ja paketin päällä on juuri hänen nimensä.

Nuori kuitenkin tietää jo enemmän. Vaikka rahan puutteesta ei paljoa kotona puhuttaisikaan, hän vaistoaa vanhempien alituisen huolen ja epätoivon. Hän alkaa suojella vanhempiaan, eikä uskalla enää edes haaveilla, saati että sanoisi toiveensa ääneen. Hän ei tahdo koskaan mitään. Jos joku oikein tiukkaan lahjatoiveita kysyy, niin ehkä uudet sukat, kalsarit tai suihkugeeli. Siitä hän ei äidille kerro, että hän haaveilee myös  Addun verkkareista tai langattomista kuulokkeista, jotka kaikilla kavereilla jo on.

Näihin perheisiin joulu ei tule omin voimin. Siksi Hope tekee tänäkin vuonna yhteistä joulukampanjaa Pirkanmaan Osuuskaupan kanssa ja antaa mahdollisuuden jokaiselle olla toteuttamassa vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten jouluisia toiveita. Pystytämme joulupuut täynnä toiveita Sokokseen, Kalevan, Linnainmaan, Koivistonkylän, Lielahden, Nokian, Pirkkalan, Kangasalan ja Ideaparkin Prismoihin sekä Koskikaran ja Viialan S-marketeihin. Puut täyttyvät toivepalloista 13.11. ja ovat paikallaan 12.12. saakka. Toiveita on paljon, Hopen perheissä lapsia on yli 3000 – onneksi meitä on monta jouluntekijää, Hope, Pirkanmaan Osuuskauppa, sinä ja minä.

Monessa perheessä ei haittaa yhtään, vaikka kuusen alta puuttuisi yksi paketti, mutta jollekin lapselle se voi olla se ainoa. Ottamalla Hopen toivepuusta toiveen ja toteuttamalla sen, annat lapselle tai nuorelle joulun. Ilman pukin kiharaista partaa ja punaista takkiakin olet monen perheen paras joulupukki koskaan. Juuri sinä toteutit lapsen hartaan toiveen tai nuoren aran haaveen.

Meillä työskentelee vuosittain tuhansia nuoria, ja toimimme monelle nuorelle siltana työelämään. Viime vuonna Pirkanmaan Osuuskaupan lähes 3 000 työntekijästä 31 prosenttia oli alle 26-vuotiaita. Tänä vuonna meillä on ollut töissä satoja nuoria kesätyöntekijöitä, yli 700 Tutustu ja tienaa -harjoittelijaa ja kymmeniä TET-harjoittelijoita. Voidaan hyvällä syyllä sanoa, että Pirkanmaan Osuuskaupalla on merkittävä rooli monen alueemme nuorten elämässä.

Kuulimme nuoria

Alkuvuonna pääsimme sukeltamaan nuorten ajatuksiin mielenterveydestä, kun joukko Lielahden koulun oppilaita teki mielenterveydestä kertovia lyhytelokuvia osana yhteistyötämme Tampereen elokuvajuhlien kanssa. Elokuvajuhlien palkintoseremoniassa koululaisten elokuvista voittajaksi valittiin taitavasti toteutettu skitsofreniaa käsittelevä animaatioelokuva Tomaatin mielessä. Koskettavassa Maskin takaa -nimisessä lyhytelokuvassa nuoret puhuvat esimerkiksi mielenterveysongelmien taustoista, arjessa pärjäämisen haasteista ja psykologille puhumisen vaikeudesta.

Nyt on aika pitää huolta

Korona-aika on lisännyt nuorten pahoinvointia ja ahdistuneisuutta, ja tämä näkyy matalan kynnyksen mielenterveyspalvelujen ruuhkautumisena koko Suomessa. Meillä ja monilla muilla on huoli nuorista, mutta meillä on myös voimaa vaikuttaa yhdessä.

Toivon Kärki ry:n ja MIELI ry:n yhteisen Pidä Huolta -hyväntekeväisyyshaasteen avulla kerätään loppuvuoden ajan rahaa nuorten mielenterveystyöhön yli 70 suomalaisen artistin voimin. Pirkanmaan Osuuskauppa on liittynyt osaksi LähiTapiolan ja S-ryhmän yhteistä puolen miljoonan euron kokonaislahjoitusta ja haastaa sinutkin mukaan auttamaan.

Tule sinäkin mukaan

Voit osallistua hyväntekeväisyyshaasteeseen lahjoittamalla pidahuolta.fi-sivuston kautta. Lahjoitustuotot ohjataan lyhentämättöminä hyväntekeväisyyteen. Suurin osa lahjoituksista kanavoidaan MIELI ry:n kautta keskustelupalvelu Sekasin-chattiin, jonka kautta tällä hetkellä pystytään auttamaan vaikeissa elämäntilanteissa olevia nuoria. Lahjoitusrahoilla tuetaan myös nuorten mielenterveystaitojen vahvistamistyötä kouluissa.

Kiitos!

– –

Lielahden koulun oppilaiden lyhytelokuvat mielenterveydestä pääset katsomaan täällä:

Pirkanmaan Osuuskaupan lyhytelokuvakurssi – Tampere Film Festival

 

Syksy on täällä taas – ja niin myös Pirkanmaan Prismojen Asiakasomistajapäivät! Saat S-Etukortilla keskiviikosta sunnuntaihin 15.–19.9. jopa –15 % käyttötavaratuotteista.

Kaipaako kotisi sisustus uutta ilmettä tai kodinkoneesi uusimista? Nyt kannattaa keskittää kaikki syksyn hankinnat Prismaan. Pirkanmaan Prismojen Asiakasomistajapäivillä saat nimittäin S-Etukortilla käyttötavaroista jopa 15 % alennusta.

Tarjolla on valtava valikoima tuotteita keittiötarvikkeista kodintekstiileihin ja kotiteattereista konsolipeleihin. Samalla voi päivittää myös syksyn liikunta- ja urheiluvälineet sekä ulkoiluun sopivat vaatteet ja varusteet.

Tervetuloa ostoksille!

Edut ovat voimassa Pirkanmaan Osuuskaupan Prismoissa 15.–19.9.2021.

Saat S-Etukortilla 15 % näistä tuoteryhmistä:

Autoilutuotteet, jalkineet, kasvomaskit, keittiötarvikkeet, kirjat, paperi- ja toimistotarvikkeet, kodintarvikkeet, kodintekstiilit, kukat, elektroniikka, kuten kuulokkeet, kaiuttimet, puhelin- ja elektroniikkatarvikkeet, kamerat, navigointilaitteet, tulostimet, näytöt, kotiteatterit ja digiboxit, laukut, lelut ja pelit, liikunta- ja urheiluvälineet, musiikki, elokuvat, pc- ja konsolipelit sekä -tarvikkeet, pienet kodinkoneet kuten kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, imurit, hiustenkuivaajat ja partakoneet, piha- ja puutarhatuotteet, pyöräilytarvikkeet, rakentamisen ja remontoinnin tuotteet, sisustustuotteet, vaatteet ja asusteet sekä valaisimet, lamput, paristot ja taskulamput.

Saat S-Etukortilla 5 % näistä tuoteryhmistä:

Polkupyörät, puhelimet ja televisiot, pelikonsolit, tabletit, tietokoneet, isot kodinkoneet, kuten jää-, viileä- ja kylmäkaapit sekä pakastimet, liedet, uunit, liesituulettimet, pesukoneet ja kuivausrummut, piharakennukset, kylpytynnyrit ja porealtaat sekä raskas rauta, kuten teräs-, sementti-, betonivalu- ja tiilituotteet, puutavara, rakennuslevyt, huovat ja eristeet.

*Alennus ei koske päivittäistavaroita, kosmetiikkaa, luontais- ja hygieniatuotteita, kynttilöitä, siivousvälineitä ja -tarvikkeita, pakastus- ja alumiinivuokia, wc- ja talouspapereita, sanoma- ja aikakauslehtiä, postimerkkejä, puhelin- ja dataliittymiä, lahjakortteja, urheiluravinteita, kuljetus- ja asennuspalveluita, tilaus- ja toimitusmyyntituotteita, oheispalvelutuotteita, kuten Veikkaus, arvat, Toto ja bussikortin lataus tai digitaalisia lataustuotteita, kuten Microsoft- ja PS-lataussetelit.

Liittyessäsi asiakasomistajaksi maksat osuuskaupan osuusmaksun (100 euroa). Voit maksaa maksun kerralla tai voit maksaa 20 euroa, jolloin loppuosa maksetaan ostoksistasi kertyvällä Bonuksella 24 kuukauden kuluessa.

 Bonus alkaa kertyä yleisimmin 50 euron kuukausiostoksilla. Asiakasomistajaksi liittymisen aikana antamasi ja asiakkuutesi aikana kertyneet tiedot tallentuvat S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saat osoitteesta: S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma–to 9–20 ja pe 9–18, p. 010 76 5858 (0,084 €/min).

 

 

Kauneus kuuluu jokaiselle – ja siten myös sinä olet näiden synttäreiden päivänsankari! Emotion täyttää 21 vuotta, jonka myötä Emotion kutsuu kaikkia mukaan juhlimaan Synttäriviikolle 16.–22.8. Juhlan kunniaksi Emotion tarjoaa sinulle upean Synttäriviikon edun: 21 prosenttia alennusta normaalihintaisista kosmetiikkatuotteista verkkokaupassa sokos.fi  sekä normaalihintaisista tuotteista Emotion-myymälöissä.

Paljon onnea Emotion, paljon onnea me!

Emotion-synttäriviikon etu voimassa 16.–22.8. Etu ei koske lahjapakkauksia eikä erikoiskokoisia tuotteita.

Keskittämisestä palkitaan

Bonus on tapa palkita asiakkaat ja tutkitusti asiakkaille tärkeä syy kuulua osuuskauppaan. Kiitoksena keskittämisestä Bonusta saa 9.–15.8.2021 tehdyistä ostoista kaksinkertaisen määrän Pirkanmaan Osuuskaupan Prismoissa, S-marketeissa, Saleissa, ruoan verkkokaupassa, Sokoksella, Sokos Herkussa, Sokoksen Hyvä Olo -hoitolassa, Prisma parturi-kampaamoissa, S-market Orivesi parturi-kampaamossa, Emotioneissa ja Kukittamoissa. Kampanja ei ole voimassa liikenneasemien Sale-myymälöissä.

Bonus on oikeaa rahaa ja nyt sitä saa tuplana

Kun ostoja kertyy esimerkiksi viidellä sadalla eurolla kuukauden aikana, saa 3 %:n sijaan kampanja-ajan ostoista Bonusta 6 %. Yli 900 euron kuukausiostoilla bonusprosentti on 5 %, jolloin kampanjaostoista maksetaan 10 % Bonusta. Nyt siis voi saada jopa kymmenen prosenttia rahaa takaisiin jokaisesta käyttämästään eurosta! Lisäksi maksaessasi S-Etukortilla ostoistasi kertyy aina 0,5 % maksutapaetua.

Bonus tuplana kirjautuu automaattisesti ja se maksetaan normaalin Bonuksen mukana. Bonuskertymää on helppoa seurata S-mobiilista.

Kampanjaan kuuluvien ketjujen osalta Bonusta tai maksutapaetua ei kuitenkaan kerry yrityskortilla maksetuista tai yrityksille tehdyistä ostoista, sopimushinnoitelluista tai laskutettavista ostoista, välitysmyynnistä, kuten Veikkauksen Online- ja arpamyynnistä ja pääsylipuista, yli 1,2 % alkoholia sisältävistä juomista ja yli 2,8 % alkoholia sisältävistä elintarvikkeista, tupakkatuotteista, tupakan vastikkeista, tupakointivälineistä, tupakkajäljitelmistä, sähkösavukkeista ja nikotiininesteistä, tax free -ostoista, matkakorttien latauksista, pullopanttien palautuksista eikä lahjakorttien ostosta. Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat 5 %:n Bonukseen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta.

Pirkanmaan Osuuskaupan ainoita omistajia ovat asiakkaat, jotka saivat vuonna 2020 yhteensä 33,4 miljoonaa euroa Bonusta eli rahaa takaisin ostoksistaan. Homma toimii niin, että enemmän ostoja keskittämällä, saa enemmän etua. Bonustelu hyödyttää kuitenkin myös vähemmän ostavia kuten pientalouksia, koska rahaa alkaa kertyä jo viidenkymmenen euron kuukausittaisista ostoista.

Nyt keskittäminen kannattaa

Bonus on tapa palkita asiakkaat ja tutkitusti asiakkaille tärkeä syy kuulua osuuskauppaan. Tästä syystä kiitoksena Bonusta saa 8.–14.3.2021 tehdyistä ostoista kaksinkertaisen määrän Pirkanmaan Osuuskaupan Prismoissa, S-marketeissa, Saleissa ja Sokos Herkussa. Kampanja ei ole voimassa liikenneasemien Sale-myymälöissä.

Bonus on oikeaa rahaa ja nyt sitä saa tuplana

Kun ostoja kertyy esimerkiksi viidellä sadalla eurolla kuukauden aikana, saa 3 %:n sijaan kampanja-ajan ostoista Bonusta 6 %. Yli 900 euron kuukausiostoilla bonusprosentti on 5 %, jolloin kampanjaostoista maksetaan 10 % Bonusta. Nyt siis voi saada jopa kymmenen prosenttia rahaa takaisiin jokaisesta käyttämästään eurosta!

Bonus tuplana kirjautuu automaattisesti ja se maksetaan normaalin Bonuksen mukana. Bonuskertymää on helppoa seurata S-mobiilista.

Kampanjaan kuuluvien ketjujen osalta Bonusta ei kuitenkaan kerry yrityskortilla maksetuista tai yrityksille tehdyistä ostoista, sopimushinnoitelluista tai laskutettavista ostoista, välitysmyynnistä, kuten Veikkauksen Online- ja arpamyynnistä ja pääsylipuista, yli 1,2 % alkoholia sisältävistä juomista ja yli 2,8 % alkoholia sisältävistä elintarvikkeista, tupakkatuotteista, tupakan vastikkeista, tupakointivälineistä, tupakkajäljitelmistä, sähkösavukkeista ja nikotiininesteistä, tax free -ostoista, matkakorttien latauksista, pullopanttien palautuksista eikä lahjakorttien ostosta. Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat 5 %:n Bonukseen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta.

Lue lisää: bonustuplana.fi.

Vihreä kortti on paras joulukortti. Se palkitsee sinut Prismoissa tekemistäsi ostoksista jopa –15 % alennuksella käyttötavaroista. Asiakasomistajapäivät myös verkkokaupassa prisma.fi

Nyt siis joulun hankinnat kannattaa keskittää Prismaan. Säästät paitsi rahaa myös itseäsi, sillä saman katon alta löytyy kaikki mitä tarvitset niin arkeen kuin juhlaankin. Tarjolla on valtava valikoima tuotteita kengistä kirjoihin, vaatteista valaisimiin, peleistä puhelimiin ja pienkoneisiin. Olitpa ostamassa sitten itsellesi tai lahjaksi, meiltä saat ja vieläpä asiakasomistajan alennushintaan!

Saat S-Etukortilla -15 % näistä tuoteryhmistä:

Autoilutuotteet, jalkineet, keittiötarvikkeet, kirjat, paperi- ja toimistotarvikkeet, kodintarvikkeet, kodintekstiilit, kukat, elektroniikkalaitteet kuten kuulokkeet, kaiuttimet, puhelin- ja elektroniikkatarvikkeet, kamerat, navigointilaitteet, tulostimet, näytöt, kotiteatterit ja digiboxit, laukut, lelut ja pelit, liikunta- ja urheiluvälineet, musiikki, elokuvat, pc- ja konsolipelit sekä -tarvikkeet, pienet kodinkoneet kuten kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, imurit, hiustenkuivaajat ja partakoneet, piha- ja puutarhatuotteet, polkupyörät ja pyöräilytarvikkeet, rakentamisen ja remontoinnin tuotteet, sisustustuotteet, vaatteet ja asusteet sekä valaisimet, lamput, paristot ja taskulamput.

Saat S-Etukortilla -5 % näistä tuoteryhmistä:

Puhelimet ja televisiot, pelikonsolit, tabletit, tietokoneet, isot kodinkoneet kuten jää-, viileä- ja kylmäkaapit sekä pakastimet, liedet, uunit, liesituulettimet, pesukoneet ja kuivausrummut, piharakennukset, kylpytynnyrit ja porealtaat sekä raskas rauta kuten teräkset, sementti-, betonivalu- ja tiilituotteet, puutavara, rakennuslevyt, huovat ja eristeet.

Alennus ei koske päivittäistavaroita, kosmetiikkaa, luontais- ja hygieniatuotteita, siivousvälineitä ja -tarvikkeita, pakastus- ja alumiinivuokia, wc- ja talouspapereita, sanoma- ja aikakauslehtiä, postimerkkejä, puhelin- ja dataliittymiä, lahjakortteja, urheiluravinteita, kuljetusja asennuspalveluita, tilaus- ja toimitusmyyntituotteita eikä oheispalvelutuotteita, kuten Veikkaus, arvat, Toto, bussikortti-lataus, digitaaliset lataustuotteet (esimerkiksi Microsoft- ja PS-lataussetelit).

Asiakasomistajaksi liittyminen:

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan osuuskaupan osuusmaksu (100 €). Sen voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 €, jolloin loppu osa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk:n kuluessa. Bonus alkaa kertyä yleisimmin 50 euron kuukausiostoilla. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat ja asiakkuuden aikana kertyneet tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta: S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma-to 9-20 ja pe 9-18, p. 010 76 5858 (0,084 €/min).

Avausviikonlopun ajan 3.–6.12. myymälä on täynnä mahtavia avajaisetuja, jotka pääset hyödyntämään vain Prisma Pirkkalassa. Tule siis nauttimaan avajaistunnelmasta sekä tutustumaan upeaan Prismaan ja uusiin mahtaviin palveluihin.

Meillä Pirkkalan Prismassa herkullinen ruoka on pääosassa ja olemmekin rakentaneet kumppanien avustuksella ennennäkemättömän ruokamaailman. Oman Ruokatorimme rinnalla tarjolla on Nygrenin kalavalikoima, Sitkon pizzoja, SiipiWeikkojen siipiä, Itsudemon sushia ja 4 Vuodenajan herkkuja.

Tervetuloa!