Tule tekemään talven parhaimmat ostokset Asiakasomistajapäiville! Kaikki normaalihintaiset tuotteet –20 % S-Etukortilla 14.–18.2. Sokoksella, Sokos Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi. Ilahduta itseäsi talven keskellä ja tule tekemään löytöjä muodin, kosmetiikan ja kodin tuotteiden parista. Tervetuloa Asiakasomistajapäiville!

Alennus ei koske Prisman tuotteita, Kukittamoa, 4. kerroksen tuotteita ja palveluita, lahjakortteja, parturikampaamo- tai kauneushoitolapalveluita, kahviloita, ravintoloita eikä Postin ja asiakaspalvelun tuotteita ja palveluita.

Asiakasomistajana hyödyt enemmän
Nyt jos koskaan kannattaa liittyä Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajaksi! Kuukausittain tilille kilisevien bonuseurojen lisäksi saat asiakasomistajana käyttöösi myös roimasti rahanarvoisia liittymisetuja.
Asiakasomistajaksi voit liittyä täällä

Prisman Asiakasomistajapäivät ovat valloillaan Pirkanmaan myymälöissä! Se tarkoittaa, että saat S-Etukortilla jopa –15 % käyttötavaratuotteista 14.–18.2.2024. 

Vihreä kortti palkitsee sinut jälleen Pirkanmaan Prismoissa tekemistäsi ostoksista keskiviikosta sunnuntaihin 14.–18.2., sillä saat käyttötavaraostoksistasi jopa 15 % alennusta. Saat myös alennuksen jo alennetuista hinnoista ja voit kerryttää ostoksistasi jopa 5 % Bonusta. Kun maksat ostoksesi S-Etukortilla, saat päälle vielä 0,5 % maksutapaetua. Kampanja ei koske Prisma.fi-verkkokauppaa eikä myymälästä noudettavia verkko-ostoksia.

Nyt on aika sisustaa kotia tulevaa kevättä varten ja hankkia raikkaiden talvikelien aktiviteetteihin sopivat välineet ja varusteet. Prismasta hankit myös tuliterät varusteet keittiöön ja päivitystä vaatekaappiin.

Tervetuloa tekemään löytöjä edullisin hinnoin!

Saat S-Etukortilla –15 % näistä tuoteryhmistä:

Autoilutuotteet, jalkineet, keittiötarvikkeet, kirjat, paperi- ja toimistotarvikkeet, kodintarvikkeet, kodintekstiilit, kukat ja kukkasipulit, elektroniikka, kuten kuulokkeet, kaiuttimet, puhelin- ja elektroniikkatarvikkeet, kamerat, navigointilaitteet, tulostimet, näytöt, kotiteatterit ja digiboxit, laukut, lelut ja pelit, lemmikkitarvikkeet, liikunta- ja urheiluvälineet, musiikki, elokuvat, pc- ja konsolipelit sekä -tarvikkeet, nestekaasut, pienet kodinkoneet kuten kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, imurit, hiustenkuivaajat ja partakoneet, piha- ja puutarhatuotteet, pyöräilytarvikkeet, rakentamisen ja remontoinnin tuotteet, sisustustuotteet, vaatteet ja asusteet, meikit ja vauvanhoitotuotteet sekä valaisimet, lamput, paristot ja taskulamput.

Saat S-Etukortilla –5 % näistä tuoteryhmistä:

Puhelimet ja televisiot, polkupyörät, urheilu- ja älykellot, pelikonsolit, tabletit, tietokoneet, isot kodinkoneet, kuten jää-, viileä- ja kylmäkaapit, pakastimet, liedet, uunit, liesituulettimet, pesukoneet ja kuivausrummut, kompostorit, piharakennukset, kylpytynnyrit ja porealtaat, autojääkaapit ja sähkökylmälaukut.

*Alennus ei koske päivittäistavaroita, kynttilöitä, ihonhoito-, luontais- ja hygieniatuotteita, siivousvälineitä ja -tarvikkeita, pakastus- ja alumiinivuokia, WC- ja talouspapereita, sanoma- ja aikakauslehtiä, postimerkkejä, puhelin- ja dataliittymiä, lahjakortteja, urheiluravinteita, kuljetus- ja asennuspalveluita, tilaus- ja toimitusmyyntituotteita, rakentaja- ja remonttiasiakkaiden projektikauppaa eikä oheispalvelutuotteita, kuten Veikkaus, arvat, Toto ja bussikortin lataus tai digitaalisia lataustuotteita, kuten Microsoft- ja PS-lataussetelit.

Liittyessäsi asiakasomistajaksi maksat osuuskaupan osuusmaksun (100 euroa). Voit maksaa maksun kerralla tai voit maksaa 20 euroa, jolloin loppuosa maksetaan ostoksistasi kertyvällä Bonuksella 24 kuukauden kuluessa.

Bonus alkaa kertyä yleisimmin 50 euron kuukausiostoksilla. Asiakasomistajaksi liittymisen aikana antamasi ja asiakkuutesi aikana kertyneet tiedot tallentuvat S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saat osoitteesta: S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma–pe 9–16, p. 010 76 5858 (mpm/pvm).

Liity asiakasomistajaksi tästä!

https://pirkanmaanosuuskauppa.fi/asiakasomistajuus/

 

 

 

 

Mikä on sinun tyylisi voida hyvin? Hyvän olon helmikuussa keskitytään kokonaisvaltaiseen hyvään oloon ja kauneuteen korostamalla terveellisiä elintapoja, hehkuvaa ihoa sekä riittävää unta ja liikkumista. Kampanjaviikon aikana 29.1.–4.2.2024 saat normaalihintaiset sertifioidut luonnonkosmetiikka- ja terveystuotteet S-Etukortilla –20 %. Etu ei koske lahjapakkauksia.

Talven huikein ale on alkanut! Tee sensaatiomaisia löytöjä jopa 50 % alennuksella Sokoksella, Sokos Emotionissa ja verkkokaupassa sokos.fi 27.12.2023–21.1.2024. Valikoimassa naisten ja miesten muotia, kodintekstiilejä ja sisustustuotteita sekä kosmetiikan suosikkeja. Tutustu aletuotteisiin ja nappaa parhaat päältä!

Tervetuloa!

Tule tekemään joulun parhaimmat ostokset Asiakasomistajapäiville! Kaikki normaalihintaiset tuotteet –20 % S-Etukortilla 7.–10.12. Sokoksella, Sokos Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi. Hanki rentoa tai juhlavaa puettavaa jouluksi, joulun ihanimpia sisustustuotteita kotiin ja kosmetiikan merkkituotteita lahjaksi – meiltä löydät kaiken tarvitsemasi jouluun. Tervetuloa Asiakasomistajapäiville!

Alennus ei koske Fenty Beauty- ja Fenty Skin -tuotteita, elintarvikkeita, oppikirjoja, lehtiä, postimerkkejä, postimerkillisiä tuotteita, lahjakortteja, asiakaspalvelupisteen myyntituotteita, palveluita, kahviloita, kampaamoita, tupakkatuotteita, luontaiselintarvikkeita eikä Sokos Herkun ja S-marketin valikoimaa.

Asiakasomistajana hyödyt enemmän
Nyt jos koskaan kannattaa liittyä Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajaksi! Kuukausittain tilille kilisevien bonuseurojen lisäksi saat asiakasomistajana käyttöösi myös roimasti rahanarvoisia liittymisetuja.
Asiakasomistajaksi voit liittyä täällä

Black Friday -huuma jatkuu! Saat yhdestä normaalihintaisesta ostokerrasta 25 prosentin alennuksen S-mobiilikupongilla yhdessä S-Etukortin kanssa Sokos- tai Sokos Emotion -myymälästä. Voit myös hyödyntää edun verkkokaupassa etukoodilla BLACKFRIDAY. Kirjaudu verkkokauppaan hyödyntääksesi S-Etukorttiedun. Etu voimassa viikonlopun ajan 25.–26.11.

Alennus ei koske lehtiä, tupakkaa, lahjakortteja, palvelutuotteita, Fenty Beauty- ja Fenty Skin -tuotteita eikä Sokos Herkun tai S-marketin tuotteita.

Asiakasomistajana hyödyt enemmän­

Nyt jos koskaan kannattaa liittyä Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajaksi! Kuukausittain tilille kilisevien bonuseurojen lisäksi saat asiakasomistajana käyttöösi myös roimasti rahanarvoisia liittymisetuja.­ Asiakasomistajaksi voit liittyä täällä

Mustaakin mustempi perjantai on täällä taas! Sokoksella, Sokos Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi on BLACK FRIDAY perjantaina 24.11., jolloin saat S-Etukortilla kaikki normaalihintaiset tuotteet 25 prosentin alennuksella. Tee joululahjaostokset edullisesti sekä hanki talven muodikkaimmat vaatteet, upeimmat sisustusesineet sekä uusinta kosmetiikkaa mustaan hintaan.

Alennus ei koske lehtiä, tupakkaa, lahjakortteja, palvelutuotteita, Fenty Beauty- ja Fenty Skin -tuotteita eikä Sokos Herkun tai S-marketin tuotteita.

Asiakasomistajana hyödyt enemmän­

Nyt jos koskaan kannattaa liittyä Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajaksi! Kuukausittain tilille kilisevien bonuseurojen lisäksi saat asiakasomistajana käyttöösi myös roimasti rahanarvoisia liittymisetuja.­ Asiakasomistajaksi voit liittyä täällä

Kun on tiukemmat ajat, jaetaan taakkaa. Näin on joskus määritelty toivon ideaa. Osuuskaupalla on erilaisia keinoja kulkea rinnalla – suuri osa niistä on käytössä joka päivä: aina edullinen hintataso, jokaista lähellä oleva myymäläverkosto, lähiruoka, punalaputetut tuotteet. Osa otetaan käyttöön, kun tilanne niin vaatii. Nyt vaatii. Siksi Bonus tuplana koko joulukuun.

Bonusta saa tuplasti 1.–31.12.2023 Pirkanmaan Osuuskaupan Prismoissa, S-marketeissa, Saleissa, S-kaupat.fi:ssä, Sokoksella, Sokoksen Hyvä Olo -hoitolassa, Prisma parturi-kampaamoissa, S-market Orivesi parturi-kampaamossa, Emotioneissa ja Kukittamoissa sekä kaikissa Pirkanmaan Osuuskaupan ravintoloissa (sis. ABC:t), kahviloissa ja pubeissa.

Bonusta ei saa tuplana polttonesteestä, autopesuista eikä sähköauton latauksesta. Kampanja ei ole voimassa Tampereen hotelleissa ja niiden ravintoloissa, sokos.fi- tai prisma.fi-verkkokaupoissa eikä koske myymälästä noudettuja verkko-ostoksia eikä myymälästä noudettavia prisma.fi-ostoja.

Kun ostoja kertyy esimerkiksi 500 eurolla kuukauden aikana, kampanja-ajan ostoista saa 3 %:n sijaan 6 % Bonusta. Yli 900 euron kuukausiostoilla bonusprosentti on 5 %, jolloin kampanjaostoista maksetaan 10 % Bonusta. Nyt siis voit saada jopa 10 % rahaa takaisin jokaisesta käyttämästäsi eurosta! Lisäksi maksaessasi S-Etukortilla ostoistasi kertyy aina 0,5 % maksutapaetua.

Bonus tuplana kirjautuu automaattisesti, ja se maksetaan normaalin Bonuksen mukana. Bonuskertymää on helppoa seurata S-mobiilista, kun näet ostoksen alapuolella vihreän tähden ja tekstin “Bonus tuplana”.

Kampanjaan kuuluvien ketjujen osalta Bonusta tai maksutapaetua ei kuitenkaan kerry yrityskortilla maksetuista tai yrityksille tehdyistä ostoista, sopimushinnoitelluista tai laskutettavista ostoista, välitysmyynnistä, kuten Veikkauksen Online- ja arpamyynnistä ja pääsylipuista, yli 1,2 % alkoholia sisältävistä juomista ja yli 2,8 % alkoholia sisältävistä elintarvikkeista, tupakkatuotteista, tupakan vastikkeista, tupakointivälineistä, tupakkajäljitelmistä, sähkösavukkeista ja nikotiininesteistä, tax free -ostoista, matkakorttien latauksista, pullopanttien palautuksista eikä lahjakorttien ostosta. Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat 5 %:n Bonukseen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta.

Lue lisää: www.bonustuplana.fi

Liity nyt asiakasomistajaksi ja hyödynnä huikeat liittymisedut

S-Etukortin saat liittymällä asiakasomistajaksi. Asiakasomistajille kuuluvat S-ryhmän parhaat edut, mahdollisuus vaikuttaa sekä reilu Bonus: rahallinen palautus ostoista. Liity mukaan maksamalla osuusmaksu 100 euroa. Luopuessasi asiakasomistajuudesta saat maksamasi osuusmaksun takaisin.

Kun liityt nyt Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajaksi ja maksat liittyessäsi täyden osuusmaksun, saat käyttöösi 80 € arvosta ostosrahaa Pirkanmaan Osuuskaupan toimipaikkoihin ja paljon muita liittymisetuja. Liittymiskampanja on voimassa 1.4.–31.12.2023.

Lue lisää ja liity: https://pirkanmaanosuuskauppa.fi/liity-asiakasomistajaksi/

Millainen on sinun näköisesi joulu? Vuoden pimeimpään aikaan jokainen ansaitsee hetken, joka virkistää ja tuo iloa. Me Sokoksella ja Sokos Emotionissa haluamme kannustaa sinua tekemään joulusta omannäköisesi ja nauttimaan juhlapyhistä juuri niin kuin haluat.

18.–24.12. saat kaikki normaalihintaiset yöasut, tossut, pyyhkeet, kylpytakit ja saunatarvikkeet S-Etukortilla –20 %. Etu ei koske lahjapakkauksia. Sokoksen, Sokos Emotionin ja verkkokauppa sokos.fi:n kauneuden joulukalenterista tarjoamme 1.–24.12. S-Etukortilla vähintään –50 % edun päivän kosmetiikkatuotteesta. Lämpimästi tervetuloa jouluostoksille!

Asiakasomistajana hyödyt enemmän
Nyt jos koskaan kannattaa liittyä Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajaksi! Kuukausittain tilille kilisevien bonuseurojen lisäksi saat asiakasomistajana käyttöösi myös roimasti rahanarvoisia liittymisetuja.
Asiakasomistajaksi voit liittyä täällä

Järjestämme jälleen Hopen kanssa joulukampanjan, jossa toteutetaan vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten jouluisia toiveita. Kampanjan tavoitteena on antaa jokaiselle lapselle mahdollisuus kokea joulu. Pienikin lahja voi olla lapselle ikimuistoinen.

Toivepuut täyttyvät toiveista 17.11.

Toivepuut pystytetään kaikkiin Prismoihimme, Koskikaraan, S-market Viialaan ja Sokokselle 17.11. ja ovat paikallaan 17.12. saakka.

Näin osallistut: 

Ottamalla Hopen Toivepuusta toiveen ja toteuttamalla sen, annat tiukassa tilanteessa olevan perheen lapselle tai nuorelle joulun. Ilman kiharaista partaa ja punaista takkia, voit olla monen perheen paras joulupukki ❤

Vaihtoehtoinen tapa toimia pukkina

Toivepuu-keräyksen lisäksi voit osallistua Hopen kampanjaan Prisma.fi-verkkokaupassa. Verkkokauppalahjoituksessa et voi valita kenelle lahja toimitetaan. Verkkokaupan mukana olo kampanjassa mahdollistaa kuitenkin myös sellaisten lahjoittajien osallistumisen, jotka eivät asu lähellä Toivepuu-toimipaikkaa. Prisma.fi-verkkokaupan lahjoitusaika on ke 2.11. – su 10.12.