Kotimaisen nykykirjallisuuden rakastettavimpiin hahmoihin kuuluva Mielensäpahoittaja saapuu Viikinsaaren kesäteatteriin. Mukanaan hänellä on elämäntarinansa, itse kyhätyt testamentti ja arkku. Niin, ja poika, miniä sekä muutama muu.

Uudessa sovituksessa pysytään tiukasti sysisuomalaisten perusasioiden eli elämän, kuoleman ja elementtirakentamisen, äärellä. Tulossa on hykerryttävä, mutta välistä myös koskettava kesäinen komedia elämän rajallisuudesta sekä päätöksistä, jotka yksinkertaisesti tulee tehdä ennen kuin peräseinä lähestyy: kuka saa talon, kuka Voortti Eskortin ja kumpi miniä saa kumman emännän koruista.

Tuomas Kyrön ja Janne Jämsän ”Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja” Viikinsaaren kesäteatterissa 3.7.-9.8.2024. Rooleissa Ola Tuominen, Jere Riihinen, Maija Andersson ja Maiju-Riina Huttunen. 

Asiakasomistajaetuna S-Etukortilla normaalihintaiset liput etuhintaan 30 € (norm. 35 €). Ostosta ei kerry Bonusta. Ostorajoitus max. 2 lippua/S-Etukortti. Etu koskee vain normaalihinnoiteltuja lippuja ja uusia varauksia.

Etuhintaiset liput ovat ostettavissa lippu.fi -lippukaupasta etukoodilla SOK24. Etuhintaiset liput ovat myynnissä tapahtumaan alkuun saakka. Varaudu esittämään S-Etukortti tapahtumassa. Lipun hinta ei sisällä laivamatkaa saareen. Laivalippu on ostettava erikseen Hopealinjojen verkkokaupasta.

 


 

S-Etukortilla saat aina edulliseen hintatasoon Bonukset päälle ja lukemattoman määrän muita etuja 🤍

Etkö ole vielä asiakasomistaja? Liity nyt!

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi on iloinen ja ilmeikäs kirjan koti, jossa viihtyvät kaikenikäiset. Museon tapahtumat ja näyttelyt esittelevät suomalaisen kirjan 500-vuotista historiaa. Kirjan kotina toimii 100-vuotias Bäckmanin talo, joka sijaitsee Sastamalan historiallisessa Kirjakorttelissa.

S-Etukortilla saa 1.4.–31.8. välisenä aikana Pukstaavin museokaupan omista tuotteista -10 % alennuksen. Ostoista ei kerry Bonusta. Museokauppa palvelee kirjanystäviä infopisteen ja lipunmyynnin yhteydessä museon aukioloaikoina. Ajantasaiset aukiolotiedot www.pukstaavi.fi.

 


 

S-Etukortilla saat aina edulliseen hintatasoon Bonukset päälle ja lukemattoman määrän muita etuja 🤍

Etkö ole vielä asiakasomistaja? Liity nyt!

Tervetuloa musiikkimatkalle ikuiseen kaupunkiin! Sastamala Gregorianassa pääsee tänä kesänä musiikkimatkalle roomalaisen ylhäisön palatseihin, Vatikaanin taivaallisten aarteiden äärelle ja Rooman salaisiin puutarhoihin.

Vanhan musiikin festivaalilla konsertteja järjestetään tänä vuonna akustiikastaan tunnetun Sastamalan Pyhän Marian kirkon ohella myös Villa Royal Finlandissa, Tyrvään Pappilan Kivinavetassa ja Amfiteatterilla, Funkkistalossa sekä Sastamalan Wanhassa Pappilassa.  Festivaalilla kirkkokonserteissa esiintyvät tänä kesänä kansainväliset huippuyhtyeet Fantazyas (IT), Pizzicar Galante (FR), Voces Suaves (CH), Concerto Scirocco (CH/IT) sekä I Dodici (FI).

Asiakasomistajat saavat S-Etukortilla 15 % alennuksen viidestä Pyhän Marian kirkossa järjestettävästä konsertista 17.-21.7.2024 välisenä aikana. Etu koskee normaali- ja eläkeläishinnoiteltuja lippuja A-, B-, ja C-katsomoista. Etuhintaiset liput ovat ostettavissa Lippu.fi:n myyntikanavista erillisellä alennuskoodilla.

Alennuksen oikeuttava koodi: SetuGregoriana24

Ostorajoitus max. 2 lippua / asiakas. Ei Bonusta.

 


 

S-Etukortilla saat aina edulliseen hintatasoon Bonukset päälle ja lukemattoman määrän muita etuja 🤍

Etkö ole vielä asiakasomistaja? Liity nyt!

Kosmetiikkaa ja kauneuden tuotteita tarjoava Sokos Emotion viettää Synttäriviikkoa! Juhlan kunniaksi saat S-Etukortilla –20 % S-Etukortilla kaikista normaalihintaisista tuotteista Sokos Emotion-myymälöissä 18.–24.3. Edun saat myös normaalihintaisista kosmetiikkatuotteista verkkokaupassa sokos.fi.

Etu ei ole voimassa Sokos-tavarataloissa. Etu ei koske palvelutuotteita, lahjakortteja, lahjapakkauksia eikä erikoiskokoisia tuotteita.

Asiakasomistajana hyödyt enemmän
Nyt jos koskaan kannattaa liittyä Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajaksi! Kuukausittain tilille kilisevien bonuseurojen lisäksi saat asiakasomistajana käyttöösi myös roimasti rahanarvoisia liittymisetuja.
Asiakasomistajaksi voit liittyä täällä

Kevään suurin kauneustapahtuma Kutsu kauneuteen esittelee kauden kiinnostavimmat kauneustrendit ja uutuustuotteet sekä tarjoaa upeita etuja merkkikosmetiikasta. Myymälät järjestävät kauneustilaisuuksia yhteistyössä suurten kosmetiikkabrändien kanssa. Myymälöissä on runsaasti myös muuta tapahtumallisuutta käytännön meikkaus- ja ihonhoito-opastuksen muodossa.

Saat viikon aikana S-Etukortilla normaalihintaiset meikit, ihonhoitotuotteet sekä tuoksut 20 prosentin alennuksella. Etu koskee normaalihintaisia meikkejä, kynsilakkoja ja kynsienhoitotuotteita, ihonhoitotuotteita sekä naisten ja miesten tuoksuja. Etu ei koske lahjapakkauksia eikä erikoiskokoisia tuotteita, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

Lisäksi tarjoamme lukuisia huipputuotteita S-Etukortilla jopa 25 prosentin alennuksella.

Tervetuloa mukaan hurjaan seikkailuun napajäätikölle. Iglu on ilmastonmuutoksesta, luonnon suojelusta ja ystävyydestä kertova koko perheen tanssiseikkailu.

Etelämanterella asusteleva keisaripingviini Buzika yrittää selviytyä merijäällä ajauduttuaan erilleen pingviiniyhdyskunnasta. Eräänä päivänä Buzika pelastaa merestä muoviroskaan sotkeutuneen sulavaliikkeisen olennon nimeltään Böbö. Seikkailuidensa varrella Buzika ja Böbö tuntevat syvää ystävyyttä ja kohtaavat jännittäviä tilanteita, joissa he oppivat voittamaan pelkonsa sekä hyväksymään epätäydellisyyttä ja erilaisuutta.

Kaunis ja ajankohtainen teos sopii päiväkoti- ja alakouluikäisille sekä heidän aikuisilleen.

”Hieno, ajankohtainen, ammattitaidolla, kaikilta osin, tehty esitys. Tämä esitys pitäisi kaikkien nähdä, myös aikuisten.” – katsoja

S-Etukortilla liput edullisemmin esityksiin 19.9.-24.10.2024

Esitykset syksyllä 2024

Suositusikä yli 4-vuotiaille, kesto 45 minuuttia.
Lue lisää esityksestä

S-Etukorttihintaiset liput on lunastettavissa osoitteesta www.lippu.fi/tanssiteatterimd ja Lippu.fi-myyntipisteissä sekä Tanssiteatteri MD:n lipunmyynnissä Hällä-näyttämöllä.

Tanssiteatteri MD, Hällä-näyttämö, Hämeenkatu 25, 33200 Tampere
050 556 6025 | liput@tanssiteatterimd.fi | www.tanssiteatterimd.fi

Tule tekemään talven parhaimmat ostokset Asiakasomistajapäiville! Kaikki normaalihintaiset tuotteet –20 % S-Etukortilla 14.–18.2. Sokoksella, Sokos Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi. Ilahduta itseäsi talven keskellä ja tule tekemään löytöjä muodin, kosmetiikan ja kodin tuotteiden parista. Tervetuloa Asiakasomistajapäiville!

Alennus ei koske Prisman tuotteita, Kukittamoa, 4. kerroksen tuotteita ja palveluita, lahjakortteja, parturikampaamo- tai kauneushoitolapalveluita, kahviloita, ravintoloita eikä Postin ja asiakaspalvelun tuotteita ja palveluita.

Asiakasomistajana hyödyt enemmän
Nyt jos koskaan kannattaa liittyä Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajaksi! Kuukausittain tilille kilisevien bonuseurojen lisäksi saat asiakasomistajana käyttöösi myös roimasti rahanarvoisia liittymisetuja.
Asiakasomistajaksi voit liittyä täällä

Kuva: Markku Ruonala

Pirkanmaan Osuuskaupalla on ilo isännöidä Akaa-Volleyn ottelua lauantaina 10.2. klo 18.30 Akaa Areenalla.  Asiakasomistajana saat S-Etukortilla paikan päällä myytävistä lipuista – 20 % (norm. 19 €). Lippujen ostosta ei kerry Bonusta.

Akaa Areenalla nähdään!

Prisma Sastamalalla on ilo isännöidä VaLePa-Hurrikaani -ottelua lauantaina 27.1. klo 17.

Asiakasomistajana saat liput S-Etukortilla 2 euroa edullisemmin ovelta ja lippu.fi:stä. Saat edun sekä normaalista lipusta että eläkeläislipusta.

Lue lisää ja osta liput!

Tulevana kesänä pääset asiakasomistajana edullisemmin katsomaan Tampereen Komediateatterin Dingo-musikaalia ja Peppi Pitkätossu -esitystä.

Dingo-musikaali

Dingo-musikaali kertoo uskomattoman kiihkeän ja nopean menestystarinan, joka on osa suomirockin historiaa. Suomi koki jotain ainutlaatuista vuonna 1984, kun porilaisen Dingon Sinä ja minä -kappaleen musiikkivideo näytettiin Levyraadissa. Hysteria sai alkunsa ja rikkoi kaikki sen aikaiset konsertti- ja levymyyntiennätykset. Vuonna 1986 menestyskokoonpano ilmoitti hajoavansa. Uutinen oli niin suuri, että sitä käsiteltiin kaikkialla television uutisia ja ajankohtaisohjelmia myöten.

Dingo-musikaalissa ilmiötä käsitellään bändin keulahahmon Pertti ”Nipa” Neumannin kautta. Näytelmän ovat käsikirjoittaneet Kaisa Kuikkaniemi ja Otto Kanerva.

Saat seuraavan edun S-Etukortilla: -5 euroa peruslipun hinnasta eli 37 €/kpl (norm. peruslippu 42 €). Max. 2 lippua/S-Etukortti, vain Komediateatterin Lipputoimistosta.

Näytösajat:

Peppi Pitkätossu

Tampereen Komediateatteri on aina tarjonnut kesäisin katsottavaa myös perheen pienimmille. Kesällä 2024 nähdään Astrid Lindgrenin ehkä tunnetuin sankari Peppi ystävineen Komediateatterin päänäyttämöllä. Tämä koko perheen musiikkinäytelmä on kenties rakastetuin Lindgrenin laajasta tuotannosta.

Saat seuraavan edun S-Etukortilla: -4 euroa peruslipun hinnasta, eli 20,50 €/kpl (norm. peruslippu 24,50 €). Max. 2 lippua/S-Etukortti, vain Komediateatterin Lipputoimistosta.

Näytösajat:

 

Lue lisää Komediateatterin verkkosivuilta ja osta liput: komediateatteri.fi/ohjelmisto/