Anna lahjaksi S-Etukortti


Onko etsinnässä aikaa kestävä valmistujaislahja, syntymäpäivälahja, rippilahja, tupaantuliaislahja tai muu lahja nuorelle aikuiselle?

S-Etukortti on lahja, joka näkyy päivittäisessä arjessa ja antaa saajalleen iloa kuukausittain tilille kilisevien bonuseurojen ja hintaetujen muodossa. Ikioman vihreän kortin lisäksi lahjansaajaa ilahduttaa myös oman osuuskaupan tarjoamat liittymisedut.  

Etuja liittyjälle:

  • 30 € ostosrahaa Prismaan, S-marketiin tai Saleen
  • 15 € ostosrahaa La Famigliaan, Puistoon, Sokos4 Ravintolamaailmaan tai ABC-ravintoloihin
  • 25 % alennus yhdestä muodin, kodin tai kauneuden tuotteesta Sokoksella tai Sokos Emotion -myymälöissä
  • Ilmainen ABC Carwash Premium-pesu (ABC Kolmenkulma, ABC Teivo, ABC Toijala, Liikenneasema Häijää tai Liikenneasema Viinikka)
  • Lisäetu digiliittyjälle: Ilmainen asiakasomistajakuohuviinipullo (myös alkoholiton): Bacaro Doppio, Hovipoika, La Famiglia, Las Palmas, Puisto tai Sokos4 Ravintolamaailma.

Lue lisää liittymiseduista ja -ehdoista täältä.

Näin annat asiakasomistajuuden lahjaksi: 

  1. Avaa, tulosta ja täytä lahjakirje (pdf). Tulosta lahjakirje 
  2. Osta S-ryhmän 100 euron lahjakortti, jolla lahjansaaja voi maksaa osuuskaupan osuusmaksun. Lahjakortteja voit ostaa mm. Prisman, Sokoksen, S-marketin ja Salen kassoilta. Katso lähin toimipaikka 
  3. Luovuta lahjakirje lahjakortin kanssa. Lahjansaaja voi käydä liittymässä asiakasomistajaksi asuinalueensa Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteessä itselleen sopivana ajankohtana. Liittyminen täytyy tehdä henkilökohtaisesti (mukaan: henkilökortti tai passi).
    Katso lähin Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -piste 

Parhaat lahjat tulevat pienessä paketissa:

Bonusta jopa 5 % 

Me emme jakele pisteitä, me jaamme Bonusta – siis rahaa pankkitilillesi. Voit saada jopa 5 % rahaa takaisin ostoistasi ja vielä 0,5 % päälle maksamalla S-Etukortti Visalla.

Kaikki S-mobiilissa

S-mobiililla seuraat bonuskertymääsi, löydät lähimmät toimipaikat ja parhaat edut. Lisäksi sovelluksesta löytyy myös S-Etukorttisi ja S-Pankin kattavat pankkipalvelut.

Bonusta ympäri Suomen

Saat Bonusta keskittämällä S-ryhmän ja kumppaneiden yli 2000 toimipaikkaan ympäri Suomen.