Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Kuulolla?

Kuulolla-äänestyksessä asiakasomistajamme pääsevät vaikuttamaan paikallisesti. Se on tapamme toimia: sinä kerrot, me osuuskaupalla kuuntelemme ja toimimme. Helmikuun 2024 Kuulolla-äänestyksessä oli mahdollisuus vaikuttaa pullopanttirahojen hyväntekeväisyyslahjoituskohteisiin.

Miksi Kuulolla on olemassa?

Osuuskaupan omistavat sen asiakkaat. Pirkanmaan Osuuskauppa haluaa antaa omistajilleen lisää mahdollisuuksia osallistua liiketoimintaan vaikuttaviin asioihin. Kuulolla-äänestyksen tarkoitus on toteuttaa tätä tavoitetta.

Kuka voi osallistua Kuulolla-äänestykseen?

Äänestyskutsu lähetetään sähköpostilla kaikille täysikäisille asiakasomistajillemme, joilla on asiakastiedoissaan sähköpostiosoite ja jotka ovat sallineet tutkimuskutsujen lähettämisen.

  • Lisää sähköpostiosoitteesi asiakastietoihisi täältä tai S-mobiilin osiossa: Minä/Omat tiedot.
  • Salli tutkimustietojen lähettäminen täältä tai S-mobiilin osiossa: Minä/Omat-tiedot/Kiellot/Markkinointi ja viestintä.

Miten Kuulolla-äänestykseen voi osallistua?

Vastaamalla Pirkanmaan Osuuskaupan sähköpostilla lähettämään henkilökohtaiseen kyselyyn.

Olen asiakasomistaja, mutta en ole saanut sähköpostia, jolla osallistua. Miten toimin?

Koska äänestämään pääsevät kaikki Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajat, siis noin 220 000 henkilöä, sähköposteljoonilla on suuri työ. Lähetämme äänestyskutsut porrastaen.

Muistathan kurkata myös roskapostin siltä varalta, että viesti on joutunut sinne.

Viesti lähetetään kaikille Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajille, joiden sähköposti on asiakastiedoissa. Muista lisätä sähköpostiosoitteesi asiakastietoihisi.

  • Lisää sähköpostiosoitteesi asiakastietoihisi täältä tai S-mobiilin osiossa: Minä/Omat tiedot.
  • Salli tutkimustietojen lähettäminen täältä tai S-mobiilin osiossa: Minä/Omat-tiedot/Kiellot/Markkinointi ja viestintä.

Miksi osuuskauppa kyselee asioita asiakasomistajiltaan? Eikö siellä itse tiedetä?

Kaikki viisaus ei asu osuuskaupan väen omassa päässä. Tuskin edes puolet viisaudesta. Tiedämme, että ihmisillä on halu vaikuttaa asioihin, joilla on suora vaikutus omaan arkeen ja elämään. Haluamme kuulla, mitä asiakasomistajamme ajattelevat.

Tuleeko tällaisia äänestyksiä lisää?

Pirkanmaan Osuuskaupalla on suunnitelmissa toteuttaa Kuulolla-äänestyksiä myös jatkossa. Ensimmäinen Kuulolla-äänestys toteutettiin loppuvuodesta 2022, jolloin äänestytettiin Bonus Tuplana -ajankohdasta. Muista vastata myös avoimeen kysymykseen: mihin haluat jatkossa vaikuttaa ja mitkä asiat olisi hyvä nostaa Kuulolla-äänestykseen jatkossa.

Miten voin liittyä asiakasomistajaksi?

Lue lisää osoitteesta s-kanava.fi/liity

Etkö löydä vastausta kysymykseesi?

Ota yhteyttä asiakasomistajapalveluumme: asiakasomistajapalvelut.pirkanmaa@sok.fi.