Sokoksen uudet ravintolat auki – Katso kuvakooste joulukuisista avajaisista


19.1.2023

Osana Tampereen Sokoksen kokonaisuudistusta ostospaikan katutasoon aukesi loppuvuodesta venetsialaistyylinen kahvila Bacaro Doppio ja neljänteen kerrokseen Sokos 4 -ravintolamaailma, joka kattaa alleen kolme konseptia: kahvila Kaffen, salaatteihin erikoistuneen Saladin sekä filippiiniläiseen makumaailmaan pohjaavan Filpan.

Uusien ravintoloiden avajaisia juhlittiin joulukuussa yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa – katso alta säihkyvä kuvakooste.

 


Hämeenkyrön vehreissä maisemissa nelisenkymmentä vuotta toiminut Frantsila on yksi Sokos-ravintoloiden kumppaneista. Yhteistyö maistuu niin uusissa salaateissa kuin Sokokselle varta vasten suunnitellussa omassa mansikkaisessa Terve!-makuvedessäkin.

 


Avajaisissa herkuteltiin muun muassa Bacaro Doppio -kahvilan antipastoilla.

 


Bacaro Doppion ravintolapäällikkö Arto Nikumatti on ilahtunut kahvilan sijainnista Hämeenkadun ja Kuninkaankadun kulmassa: valoa ja avaruutta piisaa.

 


Toimialajohtaja Mikko Hautasaari toivotti median tervetulleeksi ja kertoi neljästä uudesta Sokos4-konseptista.

 

Valtteri Hakkarainen toimii keittiöpäällikkönä Sokoksen neljännen kerroksen ravintoloissa.

 

Tilasuunittelusta vastasi tamperelainen Tilako.

 

Hämeenkyrön vehreissä maisemissa nelisenkymmentä vuotta toiminut Frantsila on myös yksi Sokos-ravintoloiden kumppaneista. Virpi Raipala-Cormier oli aktiivisesti mukana myös Saladin ja katutason Salad take awayn tuotekehityksessä.

 

Lempääläläinen Gluteeniton leipomo ILONA Oy on tunnettu käsinleivotuista gluteenittomista herkuistaan. Kuvassa hankepäällikkö Mikko Korpela haastattelee Ilonan perustajaa Mira Lindqvist.

 

 

 

More than Makkaran Patrick ja Roslyn Raffertyn valmistamaa raakamakkaraa käytetään Filppa-ravintolan annoksissa. Pariskunta pyörittää raakamakkarayritystään Sausages Finland Oy:tä Ikurin teollisuusalueella kompaktin kokoisessa tehdasrakennuksessa.

 

Kuvassa oikealla Sokos-raatilaisissa mukana ollut Jaakko Sudenniemi. Sokoslaisista muodostettu raati jatkojalosti asiakastoiveita edelleen toteutukseen.

 

Ostospaikan kokonaisuudistus etenee

Ravintoloiden lisäksi Sokoksen uudet muodin ja kodin osastot kerroksissa 2 ja 3 ovat valmiita. Alkuvuodesta 2023 Kukittamo-kukkakauppa muuttaa alakerrasta entisen Caffe Pation tiloihin kauppahallin kainaloon. Samoin aikoihin käynnistyy myös kaksikerroksisen Prisman rakentaminen kiinteistön kerroksiin –1 ja –2.

Lue lisää Sokoksen uusista ravintoloista.