Kannustajat-äänestys syksy 2021 – tulokset

Pirkanmaan Osuuskauppa järjestää kahdesti vuodessa Kannustajat-äänestyksen, jonka kautta osuuskaupan 35 000 euron sponsorointituki ohjataan paikallisille lasten ja nuorten harrastustoimintaa tai lasten ja nuorten hyvinvointia edistäville yhdistyksille.

Äänestykseen pääsevät mukaan kaikki siihen ilmoittautuneet yhdistykset, jotka täyttävät kannustajat.fi:ssä esitetyt kriteerit. Äänestyksessä asiakasomistajat pääsevät valitsemaan yhdistyksen, jolle he toivovat tuen kohdistuvan. Tuki jaetaan kymmenelle eniten ääniä saaneelle tamperelaiselle yhdistykselle ja kymmenelle eniten ääniä saaneelle yhdistykselle, jonka kotipaikka on muualla Pirkanmaalla.

Syksyn äänestyskutsu lähetettiin 15.–17.11.2021 sähköpostitse kaikille täysi-ikäisille Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouteen kuuluville henkilöille, jotka olivat ilmoittaneet Pirkanmaan Osuuskaupalle sähköpostiosoitteensa, eivätkä olleet kieltäneet tutkimuskyselyiden lähettämistä. Äänestysaikaa oli 30.11.2021 saakka. Ääniä annettiin yhteensä 14 786.

Äänten ja tukisumman jakautuminen

 

Tampere

Hope Yhdessä & Yhteisesti, 2625 ääntä, tukisumma: 3 000 €

Haluaisimme, että jokaisella lapsella olisi mahdollisuus yhteen omaan harrastukseen, joka kannattelisi vaikeissakin perhetilanteissa ja toisi iloa elämään. Käytämme tukisumman harrastusten kausimaksuihin.

Luonto-Liiton Hämeen piiri ry, 1 233 ääntä, tukisumma: 2 500 €

Tukisumma käytetään luontokerho- ja leiritoiminnan kuluihin; mahdollistamaan maksuttomat kerhomme ja kohtuulliset leirimaksut, jotta kaikilla olisi tasavertaiset edellytykset osallistua toimintaan.

Manse PP ry, 667 ääntä, tukisumma: 2 500 €

Tukisummalla saamme koulutettua valmentajia tai mahdollisesti valmennuspäällikön kokoajan kasvavan valmentajatiimimme avuksi ja tueksi.

Tampereen Työväen Naisvoimistelijat ry, 446 ääntä, tukisumma: 2 000 €

Tukisumma käytetään lasten ja nuorten Gymnaestrada-ryhmän puku- ja välinekustannuksiin. Gymnaestrada-voimistelutapahtuma järjestetään Tampereella kesäkuussa 2022.

Tampereen Pyrintö ry, cheerleadingjaosto, 339 ääntä, tukisumma: 1 500 €

Tukisumma käytetään lasten ja nuorten ryhmiemme ohjaajien ja valmentajien koulutukseen ja valmennuksen kehittämiseen.

Tampereen Eräpojat ry, 329 ääntä, tukisumma: 1 500 €

Päivitämme lippukuntamme retkeilykalustoa. Jotkin välineet ovat viime vuosituhannelta ja erityisesti ne vaatisivat päivittämistä.

Teiskon Urheilijat ry, 283 ääntä, tukisumma: 1 500 €

Tukisummalla palkkaamme paikallisia nuoria ja nuoria aikuisia järjestämään erilaisia liikuntaharrastuksia Teiskossa ja uusimme liikuntavälineistöä; pesäpallovälineet alkavat olla käyttöikänsä ylittäneet ja jokakesäisessä yleisurheilukoulussa tarvitaan uusia välineitä.

Atalan koulun vanhempainyhdistys ry, 244 ääntä, tukisumma: 1 000 €

Tuki käytetään Atalan koulun oppilaiden itseilmaisun, luovuuden, liikkumisen ilon, uuden oppimisen ja keskinäisen luottamuksen ja yhteistyön tukemiseen sirkustyöpajoilla.

Hervannan Hukat ry, 228 ääntä, tukisumma: 1 000 €

Tukisumman käytämme lippukunnan perustoimintaan ja materiaalikuluihin, sillä partiossa kompassit ja retkikeittimetkin ovat kulutustavaraa. Keräämme varoja myös omaa retkipaikkaa varten.

Tampere Hacklab ry, 208 ääntä, tukisumma: 1 000 €

Tukisummalla järjestämme nuorten ja lasten Lego-kerhon.

Varala-Tiimi ry, taitoluistelujaosto, 176 ääntä

Tampereen Voimailuseura ry, 157 ääntä

Vuoreksen Valloittajat ry, 152 ääntä

União da Roseira ry, 149 ääntä

Elixiria Sport ry, 139 ääntä

Sorilan koulun vanhempainyhdistys ry, 137 ääntä

Näsijärven Kipinät ry, 93 ääntä

Respect Boxing Club ry, 88 ääntä

Tampereen Aikidoseura Nozomi ry, 72 ääntä

Muu Pirkanmaa

Kangasalan Pikkuteatteriyhdistys ry, 521 ääntä, tukisumma: 3 000 €

Käytämme tukisumman Pikkuteatterin oman teatteritilan viihtyvyyteen. Teatteritila on remontoitu ja rakennettu omaan vuokratilaan omin hartiavoimin. Ympärillä on neljä seinää, mutta teatteri tarvitsee hengen luomiseen myös muuta.

Sastamalan 4H-yhdistys ry, 507 ääntä, tukisumma: 2 500 €

Tukisumma käytetään lasten monitoimikerhojen ja kokkikerhojen tarvikkeisiin sekä kerhojen kevätretkien toteutukseen. Tarvikkeita ovat muun muassa ruokien raaka-aineet, kokkausvälineet ja askartelutarvikkeet.

Nokian Pyry ry, voimistelujaosto, 502 ääntä, tukisumma: 2 500 €

Haluamme mahdollistaa turvallisen sekä kehittävän harrastamisen ja tähän tarvitsemme mm. rytmisen voimistelun kilpailumattoa.

Valkeakosken 4H-yhdistys ry, 499 ääntä, tukisumma: 2 000 €

Järjestämme mm. kokkikerhoja, kepparikerhon, lemmikkikerhon ja monia muita kivoja kerhoja eri puolilla kaupunkia. Tukisumma käytetään nuorten kerhonohjaajien palkkioihin, kerhojen tilavuokriin ja materiaalikuluihin (esim. kokkaus- ja askartelumateriaalit).

Kangasalan Seudun 4H-yhdistys ry, 471 ääntä, tukisumma: 1 500 €

Yhdistyksemme täyttää ensi vuonna 60 vuotta. Järjestämme juhlavuoden kunniaksi tällä rahalla jäsenistölle kesällä 2022 päiväretken Helsinkiin Linnanmäelle.

Ylöjärven Ilves ry, 378 ääntä, tukisumma: 1 500 €

Tukisumma käytetään 2011 syntyneiden ikäluokan pojille tasapuolisesti harrastemaksujen, joukkueen leiripäivien ja muiden yhteisten tapahtumien kulujen kattamiseen.

Partiolippukunta Pirkkalan Sotkapojat ry, 377 ääntä, tukisumma: 1 500 €

Viime vuosien koronakurimus on rajoittanut partiotoimintaan olennaisesti kuuluvien retkien ja leirien järjestämistä. Kannustajat-avustus käytetään leirien ja retkien tukemiseen.

Voimisteluseura Kyrön Kieppi ry, 376 ääntä, tukisumma: 1 000 €

Käytämme tuen lasten akrobatiavälineisiin: vertikaalikankaat, volttivyö ja akropuut.

Ylöjärven Nuorisoseura ry, 328 ääntä, tukisumma: 1 000 €

Käytämme tukisumman Lukemisen Riemua -kevättapahtumaan sekä muihin kohtaamisiin lasten ja nuorten kanssa lukemisen tärkeyden tiimoilta. Hankimme uutta materiaalia kasseja varten, jotta voimme seuraavillekin eskareille ommella kassit.

Virtain 4H-yhdistys ry, 327 ääntä, tukisumma: 1 000 €

Tukisummalla järjestämme Virroilla keväällä 2022 drive-in-elokuvanäytöksen. Leffan valinnassa ja tapahtuman teossa ovat paikalliset nuoret vahvasti vaikuttamassa.

Akaan Vanhempienverkosto ry, 276 ääntä

Kankaantaan Kisa ry, 268 ääntä

Lempäälän Kisa 1955 jääkiekko ry, 264 ääntä

Fortuna ry, 251 ääntä

Lempäälän Pandat ry, 245 ääntä

Eräjärven Urheilijat ry, 211 ääntä

Sääksjärven Loiske ry, 160 ääntä

Toijalan Voimistelu ja Liikunta ToVoLi ry, 152 ääntä

Kyynärön Kiertäjät ry, 150 ääntä

Virtain Syke ry, 142 ääntä

Viialan Valtti ry, 113 ääntä

Ylöjärven Shotokan Karateseura ry, 92 ääntä

Peräkylän Pallo ry, 78 ääntä

Sääksvanhemmat ry, 48 ääntä

Kehittyvä Eurooppa ry, 12 ääntä

Bonustonni arvottiin kaikkien niiden kesken, jotka eivät yltäneet äänestetyimpien joukkoon.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Urjalan yhdistys ry, 1 000 €

Urjalan lapset ovat olleet yli vuoden väistötiloissa kun isoa päiväkotia on saneerattu. Hankimme uusiin tiloihin liikuntavälineitä sekä leluja sisä- ja ulkokäyttöön. Myös nuoriso saa uudet tilat vuonna 2022 ja hankimme sinne toiveiden mukaisia välineitä.

 

Kannustamalla omaa suosikkiyhdistystäsi mahdollistit suurten ja pienempienkin unelmien toteutumisen, kiitos!

Jokainen yritys pitää huolta omistaan.

Meidän omistajia ovat asiakkaamme.

S olet Sinä.