Osuuskauppavaalit 2024


Äänestä 4.-20.3. ja voita!

Jokainen äänestänyt osallistuu automaattisesti arvontaan, jossa palkintoina on sadalle äänestäneelle 400 € S-ryhmän lahjakortti!

Vaalit pidetään verkko- ja postiäänestyksenä. Äänestyslipuke ja äänestysohjeet toimitetaan postitse osuuskaupan äänioikeutetuille jäsenille ennen äänestyksen alkua.

Klikkaa tästä äänestämään (aukeaa 4.3.)

Jos haluat tutustua ehdokkaisiin, klikkaa vaalikoneeseen. Vaalikone aukeaa 1.3. ja äänestyssivu aukeaa 4.3. Lue lisää äänestämisestä.

Arvonnan säännöt voit katsoa tästä. Voittajiin ollaan yhteydessä huhtikuussa puhelimitse. Voittajien nimiä ei julkaista. Käytössä ei ole erillistä arvontalipuketta. Pelkkä äänestäminen riittää. Mikäli et halua, että tietojasi käytetään Pirkanmaan Osuuskaupan vaaliarvonnassa, voit ilmoittaa tiedot (nimi ja jäsennumero) osoitteeseen: vaalit.pirkanmaa@sok.fi 20.3.2024 mennessä.

Nyt hoidetaan aidosti paikallisia asioita – on kyse sinun osuuskaupastasi!

Vaaleissa valta on asiakasomistajalla

Osuuskauppa on jäsentensä omistama yritys, jonka päätöksentekoon jäsenet voivat ottaa monella tapaa osaa. Jäseniä edustaa edustajisto, joka valitaan vaaleilla osuuskaupan asiakasomistajista joka neljäs vuosi. Edustajisto toimii äänitorvena osuuskaupan johdon suuntaan ja huolehtii siitä, että osuuskaupan palveluita ja etuja kehitetään asiakasomistajien toiveita kuunnellen.

Pirkanmaan Osuuskaupalla on n. 220 000 asiakasomistajaa. Vuonna 2024 Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajien keskuudesta valitaan vaaleilla kolmelta jäsenalueelta yhteensä 60 jäsentä edustajistoon.

Jokaisella osuuskaupan asiakasomistajalla on edustajistovaaleissa yhtä monta ääntä: yksi. Pirkanmaan Osuuskaupan edustajiston vaaleissa on käytössä suora vaalitapa, jossa valituksi tulevat eniten ääniä omalla jäsenalueellaan saaneet ehdokkaat. Vaalit toteutetaan sähköisen ja postiäänestyksen yhdistelmävaalina.

Ehdokkaat julkaistu Äänestä-sivulla.

 

Vaalitiedote Pirkanmaan Osuuskauppa 2024

Ehdokasasettelusta tarkempi ohjeistus Ehdokkaille (pirkanmaanosuuskauppa.fi)

Lisätietoja vaaleista saat myös sähköpostitse: Vaalit.Pirkanmaa@sok.fi