Osuuskauppavaalit 2024


Pirkanmaan Osuuskaupan edustajisto vuosille 2024-2028 on valittu

Pirkanmaan Osuuskaupan uusi edustajisto on valittu! Osuuskauppavaalien äänestystulos on nähtävillä klikkaamalla tästä.

Lisätietoa äänestyksestä, esimerkiksi äänimäärästä tiedotteessamme.

Lämmin kiitos kaikille ehdokkaille, asiamiehille ja äänestäjille!

Lahjakorttiarvonnan voittajat on myös arvottu. Arvonnan voittajiin ollaan puhelimitse yhteydessä viikkojen 14-16 aikana.

Äänestys on päättynyt 20.3.

Äänestysaika oli 4.-20.3. Jokainen äänestänyt osallistui automaattisesti arvontaan, jossa palkintoina on sadalle äänestäneelle 400 € S-ryhmän lahjakortti! Vaalit pidettiin verkko- ja postiäänestyksenä.

Arvonnan säännöt voit katsoa tästä. Voittajiin ollaan yhteydessä huhtikuussa puhelimitse. Voittajien nimiä ei julkaista. Käytössä ei ole erillistä arvontalipuketta. Pelkkä äänestäminen riittää. Mikäli et halua, että tietojasi käytetään Pirkanmaan Osuuskaupan vaaliarvonnassa, voit ilmoittaa tiedot (nimi ja jäsennumero) osoitteeseen: vaalit.pirkanmaa@sok.fi 20.3.2024 mennessä.

Nyt hoidetaan aidosti paikallisia asioita – on kyse sinun osuuskaupastasi!

Vaaleissa valta on asiakasomistajalla

Osuuskauppa on jäsentensä omistama yritys, jonka päätöksentekoon jäsenet voivat ottaa monella tapaa osaa. Jäseniä edustaa edustajisto, joka valitaan vaaleilla osuuskaupan asiakasomistajista joka neljäs vuosi. Edustajisto toimii äänitorvena osuuskaupan johdon suuntaan ja huolehtii siitä, että osuuskaupan palveluita ja etuja kehitetään asiakasomistajien toiveita kuunnellen.

Pirkanmaan Osuuskaupalla on n. 220 000 asiakasomistajaa. Vuonna 2024 Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajien keskuudesta valitaan vaaleilla kolmelta jäsenalueelta yhteensä 60 jäsentä edustajistoon.

Jokaisella osuuskaupan asiakasomistajalla on edustajistovaaleissa yhtä monta ääntä: yksi. Pirkanmaan Osuuskaupan edustajiston vaaleissa on käytössä suora vaalitapa, jossa valituksi tulevat eniten ääniä omalla jäsenalueellaan saaneet ehdokkaat. Vaalit toteutetaan sähköisen ja postiäänestyksen yhdistelmävaalina.

Ehdokkaat julkaistu Äänestä-sivulla.

 

Vaalitiedote Pirkanmaan Osuuskauppa 2024

Ehdokasasettelusta tarkempi ohjeistus Ehdokkaille (pirkanmaanosuuskauppa.fi)

Lisätietoja vaaleista saat myös sähköpostitse: Vaalit.Pirkanmaa@sok.fi