Nopean syömisen ryhmäpäälliköksi?

Pirkanmaan Osuuskaupan nopean syömisen palveluita tuotetaan 130 ammattilaisen voimin. Prisma-liikepaikkojen yhteydessä toimivat franchising-periaatteella Hesburger ja Siipiweikot Mini sekä S-ryhmän ja Pirkanmaan Osuuskaupan omat konseptit Osuusravintola Oksa, Pizza&Buffa ja Presso. Uusien liikepaikkojen  myötä myös nopean syömisen tarjontamme laajenee tulevaisuudessa. Kehitämme palveluitamme paikallisesti, yhdessä yrityksemme ammattilaisten ja asiakasomistajien kanssa. Tavoitteenamme on tarjota entistäkin houkuttelevampia nopean syömisen ratkaisuja trendinnälkäisten asiakkaidemme lautasille – vaativassa mutta kasvavassa markkinassa.

Haemme nyt kasvun nälkäistä nopean syömisen ryhmäpäällikköä vastaamaan palvelutarjontamme kehittämisestä ihmisten, asiakaskokemuksen ja tuloksen näkökulmasta.

Ryhmäpäällikkönä vastaat nopean syömisen kokonaisuuden kehittämisestä ihmisten, asiakaskokemuksen ja tuloksen näkökulmasta. Vastuualueellesi kuuluvat Prisma-liikepaikkojen ravintolamaailmat (Lielahti, Linnainmaa, Kaleva, Kangasala ja Koivistonkylä) sekä tulevaisuudessa S-market Tippavaaran ja Prisma Ylöjärven ravintolamaailmat. Lisäksi  vastaat Prisma Kalevan ravintolamaailman (Pizza & Buffa, Hesburger ja Presso) operatiivisesta johtamisesta ja tuloksesta.

Tehtävä edellyttää sinulta vahvaa liiketoimintaosaamista, nopean syömisen toimintaympäristön tuntemusta, johtamiskokemusta sekä aiempia näyttöjä tulosvastuullisessa tehtävässä toimimisesta. Toimit tiimisi ravintolapäälliköiden esihenkilönä ja tuet heitä onnistumisen tiellä.

Toivomme sinulta

energistä otetta ja kykyä johtaa ihmisiä edestä asiakasrajapinnassa. Kehität toimintaa pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti Osuuskauppamme strategisten linjausten mukaisesti – ihmiset ensin. Sydämesi sykkii loistavalle asiakas- ja työntekijäkokemukselle ja sinulla on heittäytymiskykyä arjen muuttuviin tilanteisiin.

Työskentelet sujuvasti sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joita varten tarvitset erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. KTM tai YAMK restonomi/tradenomi).

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle tilaisuuden johtaa laajaa palveluverkostoa ja kehittää palveluita yhdessä yrityksemme ammattilaisten kanssa, asiakkaita kuunnellen. Raportoit tehtävässä matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtajalle ja olet osa toimialamme johtoryhmää.

Lisätietoja

Innostuitko? Jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi viimeistään sunnuntaina 29.01.2023.

Lisätietoja antaa liikenne-, matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Mikko Hautasaari tiistaina 17.1. klo 9-10.30 ja tiistaina 24.1. klo 16.30-17.30, puh. 010 76 70080 tai mikko.hautasaari@sok.fi.

Olemme sinuun yhteydessä rekrytointiprosessin edetessä. Kutsumme soveltuvimmat ehdokkaat haastatteluun. Henkilökohtaiset haastattelut järjestämme viikolla 6.

Lupaamme

Lupaamme olla sinulle työnantaja, joka toimii vastuullisesti Pirkanmaan alueen ja ihmisten hyväksi. Kehitämme toimintaamme yhdessä henkilökuntamme kanssa. Sinäkin saat olla mukana rakentamassa Pirkanmaan parasta työpaikkaa. Meidät on palkittu vuodesta 2016 lähtien Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella. Lisäksi tarjoamme ylivoimaiset, koko Suomen kattavat henkilökuntaedut.

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 213 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin.